- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
günaydın güzel prenses yakışıklı prens anneler yerimseniben
yasemincim üzme kendiniii.....inşlaah bebişin iki üç hafta daha sabreder ve sağlıcakla kucağına alırsınnn oğluşunu....
gizemcim iyi haberlerle gelirsin inşallahhhhh.......
günaydın cicim sen nasılsın opuyorumnanaktan
gnaydın ilkaycımmmopuyorumnanaktanelimden geldiğince iyiyim işteeeyerimsenibenGünaydinnnnnnnn güzellerimmmm nasilsiniz ???????''''
inşallah canım benimde tek dileğim buu artık kilosuna falanda takmıyorum sağlıklı olsunda ben sütlerimle oğlu tombişleştiririm sanırım oğlum bayramda gelicek hayırlısınla:Saruboceq:
Günayyydınlarrr,
Yasemin canım şimdi okudum, çok geçmiş olsun. Maşallah oğluşunun kilosu gayet iyi görünüyor, son 1-2 haftadır kaşıntım var diyodun sen. Demekki çok fazla etkilemedi gelişimini. Şimdi dr. takibi de olunca daha az etkilenir inşallah. Hiç bir sorun çıkmadan normal zamanında gelir oğluşun :Saruboceq:
kizlar ben gece gündüz terliyorum sizde terliyormusunuz , hava sicak ve basincli bogucu oldu bu yil , acaba benmi öyleyim yoksa hamileligin verdigi sicaklikmi anlayamadim gitti , birde sekeri falan yukselenler daha cok terler diyorlar doguruluk payi varmidir `?
yasemin , benim kiz kardesim hamileyken cok kasiniyordu , hatta korkmustu acaba cigerlerdenmi geliyor falan diye , elleri sirti heryeri kasinmaya baslamisti , bir nevi egzama dediler ama kremler vs fayda etmedi , cocuguna birsey olmadi korkma , hamilelikten sonra doktoru özel bir ilac verdi kurtuldu , ama yine bazen ara ara geliyor diyor strese cok girdigim zaman daha cok kasiniyorum diyor sende dikkat et kendini strese verme insallah duzelir canim benim
nasılsız kızlar..
canım pozisyon değiştir sende hepte öle yatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?