2009 Ekim Anneleri

inşallah canım benimde tek dileğim buu artık kilosuna falanda takmıyorum sağlıklı olsunda ben sütlerimle oğlu tombişleştiririm sanırım oğlum bayramda gelicek hayırlısınla:Saruboceq:

Kızlar bu kaşıntı konusunu hiç kafanıza takmayın samimi arkaşım geçen yıl hamileykene bir kaşıntı başladı son iki ay amann nasıl hergün yanındaydım aynı zamanda alt komşum ama görmeliydizniz her tarafı tırmık izi olmuştu cildi kabardı kıpkırmızı çok kötü görüntü çıkmıştı ama kızcağız hiç durmadan haşır huşur kaşıyordu kadın doğumcusu önce bişey önermedi sonra cildiyeye gittik beraber ilaç verdi banamısın demedi geceleri uyuyamıyordu kaşınmaktan bebekinide zor bulmuştı 6 yıl sonra.... ialçlar kremler kolonyolar hiç biri yaramadı... sonra tekrar cildiyeye gitti kadın doğumcusu takibinde ordaki dr son çare iğne verdi gebelikte ki etkisi araştırıldı o iğneyi odu müthiş iyi geldi kadın boşuna çekti haftalarca ama işte gebe olduğundan yapılmıyordu.........

Yani sağlıkla aldı kucağına şuanda bir yaşında

NOT: Bı DOST

Günayyydınlarrr,
Yasemin canım şimdi okudum, çok geçmiş olsun. Maşallah oğluşunun kilosu gayet iyi görünüyor, son 1-2 haftadır kaşıntım var diyodun sen. Demekki çok fazla etkilemedi gelişimini. Şimdi dr. takibi de olunca daha az etkilenir inşallah. Hiç bir sorun çıkmadan normal zamanında gelir oğluşun :Saruboceq:

kizlar ben gece gündüz terliyorum sizde terliyormusunuz , hava sicak ve basincli bogucu oldu bu yil , acaba benmi öyleyim yoksa hamileligin verdigi sicaklikmi anlayamadim gitti , birde sekeri falan yukselenler daha cok terler diyorlar doguruluk payi varmidir `?

Günaydinnnnnnnn güzellerimmmm nasilsiniz ???????''''
gnaydın ilkaycımmmopuyorumnanaktanelimden geldiğince iyiyim işteeeyerimseniben
inşallah canım benimde tek dileğim buu artık kilosuna falanda takmıyorum sağlıklı olsunda ben sütlerimle oğlu tombişleştiririm sanırım oğlum bayramda gelicek hayırlısınla:Saruboceq:

bencede sağlıkla gelsinde boyu kilosu sorun değil...yerimsenibenyeterki sağlıklı doğsunnnnn:Saruboceq:

inşallah canım bizimde tek dileğimiz ama hayırlısı artık diyoruz bakalım sizi haberdar ederim gelişmelerden

ilkaycım ben de deli gibi terliyorum a.s
duştan çıkıyorum daha saçımı tararken terlemeye başlıyorum,hamişlikten sanırım :uhm:
ama şekerle bir ilgisi var mı bilmiyorum,umarım yoktur :1shok:

yasemin , benim kiz kardesim hamileyken cok kasiniyordu , hatta korkmustu acaba cigerlerdenmi geliyor falan diye , elleri sirti heryeri kasinmaya baslamisti , bir nevi egzama dediler ama kremler vs fayda etmedi , cocuguna birsey olmadi korkma , hamilelikten sonra doktoru özel bir ilac verdi kurtuldu , ama yine bazen ara ara geliyor diyor strese cok girdigim zaman daha cok kasiniyorum diyor sende dikkat et kendini strese verme insallah duzelir canim benim

kızlar bi sorunum var benimmm ..:bbo:.sol tarafıma yatmakdan sol tarafım resmen zonkluo...özellikle omzummm((soluma yatsam bi dert yatmasam bi dert....offff yaa((kafamçokkarıştı

canım benim kaşıntı ciğerlerden geliyor doktor kaşıntın artabilir dedi onun içinde ayrı ilaç verdi bebeğimi tutabildikleri kadar tutucakalr eğer testlerdeki değerlerde bi düşüş olmazsa ilacın dozunu arttırcaklar yine olmazsa bebğimi erken alcaklar

lalcim ben yastıklarla destek yapıp sırt üstü bile yattığım oluyor canım... çok fazla zorlama kendini hep sola yatcam diye bence Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…