2009 Ekim Anneleri

lalcim ben yastıklarla destek yapıp sırt üstü bile yattığım oluyor canım... çok fazla zorlama kendini hep sola yatcam diye bence Şeniz

canım bende yastıkla destek yapıom belime ama yok ya yine bi şekilde sola dönmüş buluom kendimi...bilinçaltımı neysekafamçokkarıştıama omzum çok kötü zonkluoo özellikle bugün ...kopacak gibi ağrıooo:çok üzgünüm:

insallah birsey cikmaz canim insallah hayirlisi olur , yeterki sen strese girip azdirma bu kasintilari bunun buyuk payi varmis , bebeginde artik herharikarda yasar annesi korkma ALLAH in izni ile duzelecek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

sol tarafa yatmaktan bana ginaaaaaaaaaa geldiiiiiii , biktim savas ediyorum yastiklarla ne yana dönsem rahatsiz oluyorum , sol kolum bile uyusuyor kalkinca , valla bazen sirt ustu uyaniyorum bazen sag tarafimda uyaniyorum yoksa olmuyor

ilkaycım bendde alışkanlık olmuş sadece sol tarafımda uyanıom...sol tarım acıyor anne die ağlıcam yakında((

gunaydinn kizlar ...
yasemin cok gecmis olsun canim ins. ilac faydali olur .ben bir hafta sonra kontrole gittiginde ilacin faydali oldugunu durumun iyi olacagina inaniyorum
.doktora sinir oldum hemen en kotu durumlari anlatmis sen bi dur soyleme ilaci ver kullansin hastan faydasi olmazsa anlat dimi bu doktorlardada hic dusunce yok hangi hastane ye gittin merak ettim???

kizlarrr bebegim cok sert vuruyor yaaa sanirim arada organlarima da vuruyor cok fena agrtiyor su anda da hareket halinde :) dun resmen ayagini sanki karnimdan cikartacakti oyle bi ittiki karnimi :)
masallah diyorum bi yandan buyudugunun guclendiginin gostergesi ama bi yandanda iyi vuruyor prenses
az kaldi hayirlisiyla su zaman gecsede dogum yapsak...

aynen nurefsancımm benimkide kaburgama kadar dayıyor ayağını dizinin kıvrımlarını bile hissediyorum artık oğluşumun :asigim:
maşallah meleklerimize kocaman oldular artık opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…