şeymacım tatlım psikolojin iyce harap oldu kıyamam sana
gizemcim bende çok daralıyorum bazen balkona fırlıyorum yada klimayı açıyorum ne feci bi durum yaaa
angel evet tatlım saat 4 te doktora gideceğimm
aybikecimm valla aynen bende öle balkona geçen akşammm nefes nefes nefese dar attım kendimi esinti biraz vurdu yüzüme anca kendime geldimm kociş geçen gece çok korktuu lavaboya kalkmış bakmışş ben nefes alamıyomm ey vahh demişş karı gidiyooo :)))
kizlar 4 boyutlu ultrason cektiren var mi??ben bugun 10 eylule randevu aldim .pek net goremeyebilirisiniz bebek yavas yavas asagi iniyor demis gorevli ama bi deneyecegiz sansimizi..dvd+2renkli foto+6 siyah beyaz foto \100euroymus..
Ben çektirmedim canım ama fiyatını sormuştum 250 TL falandı hastanede. Artık son haftalardayız kendini görrüm bebişin diye vazgeçtim ben.
aman yarın kocişide alır şöle bi yürüyüşe çıktınmıydı bütünn hasretiniz gdider şekercim üzülme :kedi:
sağol naloşumm inş. saat bi gelsede gitsem gelsemm
kızlar gunaydın
guzel haberlerleee gellllll gizoşummmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim acaip basım agrıyor gozlerime vurdu agrı ya Basınc var sanki basımda
deldimmm...gülicancım askbuyayıda naz06 yıda göremiyorum bennnnn((inşallah iyilerdir...
Evet canım yaa en son 21 Ağustosta girmiş Gözde. 1 haftadır ses yok nerdeyse. İnşallah bi sorun yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?