2009 Ekim Anneleri

ilkaycigim ben bol tunikler almistim fazlada kilo almadigim icin rahat rahat giyiyorum ama evde esimin esofmanlarini pijamalarini giyiyorum:) rahat oluyor 45 gun icin gidip pijama almak istemiyorum..

angel evet tatlım saat 4 te doktora gideceğimm

aybikecimm valla aynen bende öle balkona geçen akşammm nefes nefes nefese dar attım kendimi esinti biraz vurdu yüzüme anca kendime geldimm kociş geçen gece çok korktuu lavaboya kalkmış bakmışş ben nefes alamıyomm ey vahh demişş karı gidiyooo :)))

kizlar 4 boyutlu ultrason cektiren var mi??ben bugun 10 eylule randevu aldim .pek net goremeyebilirisiniz bebek yavas yavas asagi iniyor demis gorevli ama bi deneyecegiz sansimizi..dvd+2renkli foto+6 siyah beyaz foto \100euroymus..

şeymacım tatlım psikolojin iyce harap oldu kıyamam sana
gizemcim bende çok daralıyorum bazen balkona fırlıyorum yada klimayı açıyorum ne feci bi durum yaaa

Herkese oluyo galiba bu sıcak basması. Benim özellikle göğsümden yukarısı çok sıcaklıyo. Gece kalkınca heryer buz gibi mesela oralar sırılsıklam oluyo. Korkudan camları da açamıyorum ceryan olmasın diye. İlkay uyarmıştı ya geçici felce neden olabiliyo diye

kizlar 4 boyutlu ultrason cektiren var mi??ben bugun 10 eylule randevu aldim .pek net goremeyebilirisiniz bebek yavas yavas asagi iniyor demis gorevli ama bi deneyecegiz sansimizi..dvd+2renkli foto+6 siyah beyaz foto \100euroymus..

Ben çektirmedim canım ama fiyatını sormuştum 250 TL falandı hastanede. Artık son haftalardayız kendini görrüm bebişin diye vazgeçtim ben.

kızlar gunaydın
guzel haberlerleee gellllll gizoşummmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim acaip basım agrıyor gozlerime vurdu agrı ya Basınc var sanki basımda

aman yarın kocişide alır şöle bi yürüyüşe çıktınmıydı bütünn hasretiniz gdider şekercim üzülme :kedi:

sağol naloşumm inş. saat bi gelsede gitsem gelsemm

merakimdan catlamadan bari cektirelim dedik.surekli aklimda kime benziyor burnu nasil gozu nasil vs.. hem kzima guzel bi hatira olur diye dusundum.bakalim kismet ins. gorebiliriz kuzumu.

Ben çektirmedim canım ama fiyatını sormuştum 250 TL falandı hastanede. Artık son haftalardayız kendini görrüm bebişin diye vazgeçtim ben.

yaa kısslar aşkbuya'dan haberi olan var mı. Ben kaç gündür göremedim sanki. Biliyosunuz onun bebişini erken alabiliris demişti dr u. Her hafta kontrole gidiyodu. Merak ettim

deldimmm...gülicancım askbuyayıda naz06 yıda göremiyorum bennnnn((inşallah iyilerdir...

kızlar gunaydın
guzel haberlerleee gellllll gizoşummmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim acaip basım agrıyor gozlerime vurdu agrı ya Basınc var sanki basımda

canım günaydınopuyorumnanaktan geçmiş olsunn...dinlen canım...iyi gelirrrr:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…