2009 Ekim Anneleri

Tekrardan selam kısslar, bağlantım koptu da, tekrar geldim.
Yaw benimde sol tarafım çok ağrıyo, özellikle sol kalça bacak ve bel...
Ama çok önemliymiş sola yatmak, bütün problemlerinize iyi gelir diyo kağan amcam. Ödem, kramp, hemoroit sorunu hepsini azaltır diyo. Bide bebeğin gelişimini etkiliyomuş tabiii

Benimki de öyle canım, bazen öyle bi ittiriyoki ayaktayken falan heralde düşürmeye çalışıyo beni diyorum kaydirigubbakcemile3
Ama ben onun tekme atan ayaklarını yerim yaaa :asigim:

keremim Allah yarimciniz olsun yaa... gecici cozum olarak banka kredisi veya es dosttan ailelerinizden borc falan bulma durumunuz var mi?bir sekilde bi caresi olmali..
canim tefriciye falan okusan su 4444 tane okunan dua varya ...

yok cnm değişiklik maleseff dun gece ağladım nasıl doğum yapcam dıye gece 1 e kadar dolandım evde patladımm

:) masallahlari var fistiklarin...demekki tek yaramazlik yapan benim kuzum degilmis :)

aynen nurefsancımm benimkide kaburgama kadar dayıyor ayağını dizinin kıvrımlarını bile hissediyorum artık oğluşumun :asigim:
maşallah meleklerimize kocaman oldular artık opuyorumnanaktan

Benimki de öyle canım, bazen öyle bi ittiriyoki ayaktayken falan heralde düşürmeye çalışıyo beni diyorum kaydirigubbakcemile3
Ama ben onun tekme atan ayaklarını yerim yaaa :asigim:

kizlar ben artik giyecek birsey bulamiyorum kendime , aldigim tum hamilelikler dar geliyor ((((((((( artik esimin tishortlerine talip oldum , bosuna o kadar hamilelik vs almisim düsünmeden simdi kaldim öyle birde ben her kiyafeti giyemiyorum , pinpirikleniyorum zaten sicakliyorum esime diyorum ben ciplak gezssem olmazmi hehehe nasil olsa hamileyim kimse yan gözle bakamaz kim ne yapsin beni bu halde diyorum esim kiziyor :))))))ne yapacagimi sastim keske turkiyede olsaydim daha fazla secenegim olurdu bu konuda

insallah birsey cikmaz canim insallah hayirlisi olur , yeterki sen strese girip azdirma bu kasintilari bunun buyuk payi varmis , bebeginde artik herharikarda yasar annesi korkma ALLAH in izni ile duzelecek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz
inşallah canım herşeyin hayırlısı bakalım sağlıklı bi şekilde gelsinde 3-5 gün önce farketmez artık stres yapmamaya çalışıyorum:Saruboceq:
valla sorma canım mide bulantıları 4 ay çektim geçmicek sandım arkasından şeker problemi çıktı şimdide bu hayırlısınla bi doğursam adağımız var valla:Saruboceq:
yasemincim geçmş olsun tatlım üzme kendini şkerr
sağol tatlım umarım bugünlerde geçicek ilerde oğluşumla size boy boy fotolarımızı yollucam bugünlere gülücez ehp beraberzemuszemus

benimde bazen çok sert vuruyor yerimden zıplıyom vallazemuszemus

Canım benimde tişörtlerimin hepsi kısa geliyo artık. Evde kocikin tişörtlerini giyiyom ama dışarda sadece tuniklerime kaldım. Şimdi havalar soğursa ne giycez hiç bilmiyom. Hele yağmurluk falan gibi bişey lazım o çok kafamı karıştırıyo

inş. yasemincim inş. tatlımm

bendede bugünn bi uykusuzluk varki hiç sormayın kafayı koyduğum yerde uyku moduna gececek gibiyim

canim ya sana ne kadar yakismisopuyorumnanaktan hamilelik ben gordum resmini sana ne giysen olur kiloyu sen bebege almissin masallah , ben 57 den 73 bucuk oldum ama benim heryerimde var yani keske havalar sogusa valla sicaktan ölüyorum

inş. yasemincim inş. tatlımm

bendede bugünn bi uykusuzluk varki hiç sormayın kafayı koyduğum yerde uyku moduna gececek gibiyim

gizemim , yat dinlen keske öyle bir uykuda bana gelse ne kadar hasretim doya doya uyumaya , benim yerimede uyu misil misil bebeginde rahatlar tatlimopuyorumnanaktanŞeniz

ilkaycım uyusam iyide uyudum mu nefes nefese kalkıyom nefes fonksiynlarım bozuldu acayip nefes darlığı yaşıyorumm bi çözüm bulamadım bu probleme

canim ya sana ne kadar yakismisopuyorumnanaktan hamilelik ben gordum resmini sana ne giysen olur kiloyu sen bebege almissin masallah , ben 57 den 73 bucuk oldum ama benim heryerimde var yani keske havalar sogusa valla sicaktan ölüyorum

Ayy sağol canım :kedi:
Aslında benimde heryerimden almış gibi geliyo, çünküm herşey dar geliyo. Bi de asteriks gibi göbeğim açık kalıyo bi görsen kaydirigubbakcemile3
Aslında havalar serinlese şu son ayda yürüyüş yapabilsek ne iyi olur. Kemikler kaslar açılıyomuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…