kizlarrr bebegim cok sert vuruyor yaaa sanirim arada organlarima da vuruyor cok fena agrtiyor su anda da hareket halinde :) dun resmen ayagini sanki karnimdan cikartacakti oyle bi ittiki karnimi :)
masallah diyorum bi yandan buyudugunun guclendiginin gostergesi ama bi yandanda iyi vuruyor prenses
az kaldi hayirlisiyla su zaman gecsede dogum yapsak...
yok cnm değişiklik maleseff dun gece ağladım nasıl doğum yapcam dıye gece 1 e kadar dolandım evde patladımm
ahahahaaa bende tombikim evet:kedi:günaydın aybikecüüüümmm sensin tombik :mymeka:
gule gule llallim kolay gelsin tatlim
zehracim hosgeldin canim
aynen nurefsancımm benimkide kaburgama kadar dayıyor ayağını dizinin kıvrımlarını bile hissediyorum artık oğluşumun :asigim:
maşallah meleklerimize kocaman oldular artık opuyorumnanaktan
Benimki de öyle canım, bazen öyle bi ittiriyoki ayaktayken falan heralde düşürmeye çalışıyo beni diyorum kaydirigubbakcemile3
Ama ben onun tekme atan ayaklarını yerim yaaa :asigim:
inşallah canım herşeyin hayırlısı bakalım sağlıklı bi şekilde gelsinde 3-5 gün önce farketmez artık stres yapmamaya çalışıyorum:Saruboceq:insallah birsey cikmaz canim insallah hayirlisi olur , yeterki sen strese girip azdirma bu kasintilari bunun buyuk payi varmis , bebeginde artik herharikarda yasar annesi korkma ALLAH in izni ile duzelecek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz
valla sorma canım mide bulantıları 4 ay çektim geçmicek sandım arkasından şeker problemi çıktı şimdide bu hayırlısınla bi doğursam adağımız var valla:Saruboceq:gunaydinn kizlar ...
yasemin cok gecmis olsun canim ins. ilac faydali olur .ben bir hafta sonra kontrole gittiginde ilacin faydali oldugunu durumun iyi olacagina inaniyorum
.doktora sinir oldum hemen en kotu durumlari anlatmis sen bi dur soyleme ilaci ver kullansin hastan faydasi olmazsa anlat dimi bu doktorlardada hic dusunce yok hangi hastane ye gittin merak ettim???
sağol tatlım umarım bugünlerde geçicek ilerde oğluşumla size boy boy fotolarımızı yollucam bugünlere gülücez ehp beraberzemuszemusyasemincim geçmş olsun tatlım üzme kendini şkerr
kizlarrr bebegim cok sert vuruyor yaaa sanirim arada organlarima da vuruyor cok fena agrtiyor su anda da hareket halinde :) dun resmen ayagini sanki karnimdan cikartacakti oyle bi ittiki karnimi :)
masallah diyorum bi yandan buyudugunun guclendiginin gostergesi ama bi yandanda iyi vuruyor prenses
az kaldi hayirlisiyla su zaman gecsede dogum yapsak...
kizlar ben artik giyecek birsey bulamiyorum kendime , aldigim tum hamilelikler dar geliyor((((((((( artik esimin tishortlerine talip oldum , bosuna o kadar hamilelik vs almisim düsünmeden simdi kaldim öyle birde ben her kiyafeti giyemiyorum , pinpirikleniyorum zaten sicakliyorum esime diyorum ben ciplak gezssem olmazmi hehehe nasil olsa hamileyim kimse yan gözle bakamaz kim ne yapsin beni bu halde diyorum esim kiziyor :))))))ne yapacagimi sastim keske turkiyede olsaydim daha fazla secenegim olurdu bu konuda
Canım benimde tişörtlerimin hepsi kısa geliyo artık. Evde kocikin tişörtlerini giyiyom ama dışarda sadece tuniklerime kaldım. Şimdi havalar soğursa ne giycez hiç bilmiyom. Hele yağmurluk falan gibi bişey lazım o çok kafamı karıştırıyo
inş. yasemincim inş. tatlımm
bendede bugünn bi uykusuzluk varki hiç sormayın kafayı koyduğum yerde uyku moduna gececek gibiyim
canim ya sana ne kadar yakismisopuyorumnanaktan hamilelik ben gordum resmini sana ne giysen olur kiloyu sen bebege almissin masallah , ben 57 den 73 bucuk oldum ama benim heryerimde var yani keske havalar sogusa valla sicaktan ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?