Yaa dikkat etmek demişken, ben şimdi otururken bi kase hurma yedim. Hayır şimdi kalorisine mi üzüleyim, yoksa doğumu başlatabiliyomuş hurmanın fazlası ona mı. Ramazan geldiğinden beri çok tüketir oldum hiç dayanamıyorum yaa
Yaa dikkat etmek demişken, ben şimdi otururken bi kase hurma yedim. Hayır şimdi kalorisine mi üzüleyim, yoksa doğumu başlatabiliyomuş hurmanın fazlası ona mı. Ramazan geldiğinden beri çok tüketir oldum hiç dayanamıyorum yaa
eyvah canım çekti
kocana yap tabi bebeişim ona lafım yok. ama burda duyurup nefsimi azdırma:)
mehay sen burda bol kalorili kurabiyenden bahsediyosun kafamı çeviriyorum tv de supangle reklamını görüyom. bütün dünyamı bana karşı yaw
selam kızlaaaaaar:))) a.s.
biz doktordan geldik şimdik. minik kurabiyem 2500 gr olmuş
keyfimiz yerinde.
10 gün sonra tekrar çağırdı doktorumuz. artık 10 günde bir gidicem, normal doğum istiyorsan bol bol yürümen lazım ki bebek kanala girsin artık yavaş yavaş dedi. normal doğum isteyenlere duyrulur ..
canim onu doktora sormayi unutmustum ben sonrada aradan 1-2 ay gecince baska sorular cogalinca kafamda iyice cikti gitti aklimdan..sadece yemek yedimi sabah diye sormuslar esime yedi demis..yemeseydim kizacakti....:kedi:iyiki yemisim....heyecandan mi oldu ne bileyim canim valla bende anlamadim ama sanmam aniden tansiyonum dustu hissettim ondan bayildim sanirim....heyecandan olmasin aman yoksa dogumda bayilip aksama kadar kendime gelemem onun heyecaninin yaninda bu nekikaydirigubbakcemile3
selam kızlaaaaaar:))) a.s.
biz doktordan geldik şimdik. minik kurabiyem 2500 gr olmuş
keyfimiz yerinde.
10 gün sonra tekrar çağırdı doktorumuz. artık 10 günde bir gidicem, normal doğum istiyorsan bol bol yürümen lazım ki bebek kanala girsin artık yavaş yavaş dedi. normal doğum isteyenlere duyrulur ..
sırnaşık şeydelikafadulden kiz bol kalorili degil sekeri cok az elma var icinde ustundede bal yani dogal tatlandiricili..neyse yaww daha fazla konusmasam iyi olacak:kedi: sonra gidip bisey yiyceksin sucu bana aticaksin:sinifsinif:
yok yok yemiyecem bebişim. konunun üsüne çok düşmeden çıkıp gidip telefoonumu alayım yoksa........ muah .. öperim hepinizi
sırnaşık şeydelikafadulden kiz bol kalorili degil sekeri cok az elma var icinde ustundede bal yani dogal tatlandiricili..neyse yaww daha fazla konusmasam iyi olacak:kedi: sonra gidip bisey yiyceksin sucu bana aticaksin:sinifsinif:
Ayyh madem bu kadar anlattın tarifini ver de ben de yapayım bari kocişe. Küçük bi kase bal var da tadını sevmediğimiz onu da katarım, dökülmemiş olur hem
aşırı kaşıntılarımdan dolayı dün doktor karaciğer testi yapmıştı tahlilleri gösterdim ve sorun karaciğerdenmiş karaciğerim safra üretiyormuş ve normal yolalrda vücut bunu atıyormuş ama benim atamıyor ve bu bebekte gelişim geriğine neden olabilirmiş onun için safrayı vücut dışarı atabilmesi ve değerleri düşürebilmek için bi ilaç verdi herhafta tahlil yapıcak ve bebeği içerde tutabildiği kadar tutucak bebeğini erken almak zorunda kalabiliriz dedi dün yıkıldım yıllarda ağladım eve gittim ağladım rabbime yalvardım bebeğime bişey olmasın diye o kadar üzüldüm ki anlatamam sanırım en yakın zamanda hastane çantamı hazırlamam gerekcek ve sanırım erken alınırsa sezeryanla alıncak bebğim için çok endişeliyim kızlar benden dualarınızı eksik etmeyin bebğimin dualarınıza ihtiyacı var mafoldumben
:umursamaz:
amazoncum maşşallah kuzuşuna.. sen kurabiye demeyi tercih ederdin ama bu kadar kurabiye muhabbettinin üstüne ben ona kuzucuk diyecem. yoksa dayanamayıp gelip senin miniğini yiyebilirim:)))))) he geldinmi yoluma bebeişim ben egzersisleri niye aksatmayın diyorum size kilo almamamktan ötekolay doğum için....
Amazon kıss maşallah,nasıl minik kurabiye o ööle 2.5 kilo :asigim:
Ayy benimde pazartesi randevum. Demek 2 kiloyu geçti yaramaz kuzular...
amazonn masallah cicim ..bebegin artik ele avuca gelir:) epey buyumus masallah bu gidisle 3500 olur gibi..
amazon maşaalah canım kuzuna sorunsuz bi şekilde şu doğumu da bi atlatsak hayırlısıyla
bugün bi müşteirm geldi oğlunu 5,400 gr doğurmıuş şoke oldum vallaaa delikafadulden
Amazon canım sende aşkbuya'nın teli varmı. Bir haftadır yok ortalarda, merak ettim
iyi ozelden vereyim o zaman burda parcalarlar beni tarif verirsem simdi....sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?