2009 Ekim Anneleri

mehay sen burda bol kalorili kurabiyenden bahsediyosun kafamı çeviriyorum tv de supangle reklamını görüyom. bütün dünyamı bana karşı yaw

dogumu baslatmiyor canim yaa dogumu kolaylastiriyormus....bende cok hurma yiyorum ramazanda..ye ye iyidir hurma mubarek meyve.....a.s

canım bence eve alma kalorisini geçtim de doğumla ilgili kısma üzül ve biraz frenle bence kendini. bende halley konusunda öyleydim bazen günde 2 tane yiyodum o yüzden artık almıyorum

mehay sen burda bol kalorili kurabiyenden bahsediyosun kafamı çeviriyorum tv de supangle reklamını görüyom. bütün dünyamı bana karşı yaw

sırnaşık şeydelikafadulden kiz bol kalorili degil sekeri cok az elma var icinde ustundede bal yani dogal tatlandiricili..neyse yaww daha fazla konusmasam iyi olacak:kedi: sonra gidip bisey yiyceksin sucu bana aticaksin:sinifsinif:

:umursamaz:
amazoncum maşşallah kuzuşuna.. sen kurabiye demeyi tercih ederdin ama bu kadar kurabiye muhabbettinin üstüne ben ona kuzucuk diyecem. yoksa dayanamayıp gelip senin miniğini yiyebilirim:)))))) he geldinmi yoluma bebeişim ben egzersisleri niye aksatmayın diyorum size kilo almamamktan ötekolay doğum için....

Ayy aslında ne güsel olur hiç anlamadan doğuverseler dimi

Amazon kıss maşallah, nasıl minik kurabiye o ööle 2.5 kilo :asigim:
Ayy benimde pazartesi randevum. Demek 2 kiloyu geçti yaramaz kuzular...

sırnaşık şeydelikafadulden kiz bol kalorili degil sekeri cok az elma var icinde ustundede bal yani dogal tatlandiricili..neyse yaww daha fazla konusmasam iyi olacak:kedi: sonra gidip bisey yiyceksin sucu bana aticaksin:sinifsinif:

yok yok yemiyecem bebişim. konunun üsüne çok düşmeden çıkıp gidip telefoonumu alayım yoksa........ muah .. öperim hepinizi

Ayyh madem bu kadar anlattın tarifini ver de ben de yapayım bari kocişe. Küçük bi kase bal var da tadını sevmediğimiz onu da katarım, dökülmemiş olur hem

Kızlar herkese iyi akşamlar biz artık evimize gidiyoruz yavaş yavaş. Yarın görüşümek dileğiyle kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.herkesi öptüm.

yasemincim canım geçmiş olsun tatlım ama üzülme lütfen, 3 hafta daha ayanacak bebişin hayırlısıyla, sağlıkla alacaksın kucağına. artık bebişlerimiz riskli dönemleri atlattı çok şükür. üzme kendini

opuyorumnanaktan yeme benim miniğimiiii de sen git doom çantanı hazırla bakem tembel teneke:) haklısın bebişim egzersiz doğum için çok büyük kolaylık.

Amazon kıss maşallah, nasıl minik kurabiye o ööle 2.5 kilo :asigim:
Ayy benimde pazartesi randevum. Demek 2 kiloyu geçti yaramaz kuzular...

opuyorumnanaktan sağol gülicim evet artık ele avuca gelirler maşallah. seninki de geçmiştir..

amazonn masallah cicim ..bebegin artik ele avuca gelir:) epey buyumus masallah bu gidisle 3500 olur gibi..

opuyorumnanaktan sağol nurefsancım evet bana da öyle geliyo 3500 gr civarı doğar anca..

amazon maşaalah canım kuzuna sorunsuz bi şekilde şu doğumu da bi atlatsak hayırlısıyla

opuyorumnanaktan sağol yasemncim amin canım amin..

Amazon canım sende aşkbuya'nın teli varmı. Bir haftadır yok ortalarda, merak ettim

gülicim aşkbuyanın özel mesaj alımı kapalı olduğu için onunla tel alışverişinde bulunamadık . o yüzden onun yok. bi de sibelsvs 'nin yok onun da kapalı. geri kalan arkadaşlarımızın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…