Kızlar herkese iyi akşamlar biz artık evimize gidiyoruz yavaş yavaş. Yarın görüşümek dileğiyle kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.herkesi öptüm.
Sağol canım şimdi geldi. Çok güsel bişeye bensiyo kıss. İyiki burdan anlatmadın hakkaten kaydirigubbakcemile3
bugün bi müşteirm geldi oğlunu 5,400 gr doğurmıuş şoke oldum vallaaa delikafadulden
normal dogummuuuu:1shok: eyyy masallahhhh:jeyyar:
yasemincimmm gecmiş olsun canım dualarım seninle inş. bir sorun cıkmadan alıcaksın bebişini kucagına sen içini ferah tutt canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
he valla siz hala 3,500 nasıl çıakrcam derdine düşün millet 6 doğurcak nerdeyse:mymeka:
maşallahhh amazoncumm minik kurabiyeneselam kızlaaaaaar:))) a.s.
biz doktordan geldik şimdik. minik kurabiyem 2500 gr olmuş
keyfimiz yerinde.
10 gün sonra tekrar çağırdı doktorumuz. artık 10 günde bir gidicem, normal doğum istiyorsan bol bol yürümen lazım ki bebek kanala girsin artık yavaş yavaş dedi. normal doğum isteyenlere duyrulur ..
nihancım sağol canım inş. bugünlerde geçicek hayırlısınla dün kaşıntının altından böyle bi şey çıkacanı hiç tahmin etmezdim hiç bi şeyi ihmal etmeyin ne olur 34, haftayıda atlattıktan sonra daha rahat olucaz inş..:Saruboceq:
gülicim aşkbuyanın özel mesaj alımı kapalı olduğu için onunla tel alışverişinde bulunamadık . o yüzden onun yok. bi de sibelsvs 'nin yok onun da kapalı. geri kalan arkadaşlarımızın var.
selam kızlaaaaaar:))) a.s.
biz doktordan geldik şimdik. minik kurabiyem 2500 gr olmuş
keyfimiz yerinde.
10 gün sonra tekrar çağırdı doktorumuz. artık 10 günde bir gidicem, normal doğum istiyorsan bol bol yürümen lazım ki bebek kanala girsin artık yavaş yavaş dedi. normal doğum isteyenlere duyrulur ..
güle güle tatlım kendine bebişine ii bakk opuyorumnanaktan, bahair, engidi, gulefsan, gulican, Kalemiti, lllalll, nigarbintiosman, nurefsann, serincim, sibelsvs, yasemin1984 hepinize iyi aksamlar kizlar ben cikiyorum......
Annecimmm istemem yaa o kadarı. Nasıl çıkcek yani. Peki sen kadına şööle bi alıcı gözüyle baktın mı, nasıl çıktı bu bebek gibi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?