2009 Ekim Anneleri

nihancım sağol canım inş. bugünlerde geçicek hayırlısınla dün kaşıntının altından böyle bi şey çıkacanı hiç tahmin etmezdim hiç bi şeyi ihmal etmeyin ne olur 34, haftayıda atlattıktan sonra daha rahat olucaz inş..:Saruboceq:

yasemincimmm gecmiş olsun canım dualarım seninle inş. bir sorun cıkmadan alıcaksın bebişini kucagına sen içini ferah tutt canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

, bahair, engidi, gulefsan, gulican, Kalemiti, lllalll, nigarbintiosman, nurefsann, serincim, sibelsvs, yasemin1984 hepinize iyi aksamlar kizlar ben cikiyorum......

yasemincimmm gecmiş olsun canım dualarım seninle inş. bir sorun cıkmadan alıcaksın bebişini kucagına sen içini ferah tutt canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol kuşum geçicek inş. bu günlerde sonra oğluşumla size boy boy foto göndercezzopuyorumnanaktan

maşallahhh amazoncumm minik kurabiyene opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepiniz inş. kolayyy dogum yapar kızlarrr

inşallah yasemincimmm inş. dualarımızdasın inan hepimize dua ediyrm bennn ya Rabbim korusun

amazoncummm maşallah prensesine nasılda tombiş olmuşşşş....:asigim:..
mehaycım iyi akşamlar canımmyerimseniben

geçecek canım sen üzme kendini hayırlısyla az kaldı. hamilelikte görülebilen rahatsızlıklar bunlar , çözümsüz dert olmasın da gerisi önemli değil.

maşallah kızçene kocaman olmuş opuyorumnanaktan

, bahair, engidi, gulefsan, gulican, Kalemiti, lllalll, nigarbintiosman, nurefsann, serincim, sibelsvs, yasemin1984 hepinize iyi aksamlar kizlar ben cikiyorum......
güle güle tatlım kendine bebişine ii bakk opuyorumnanaktan
Annecimmm istemem yaa o kadarı. Nasıl çıkcek yani. Peki sen kadına şööle bi alıcı gözüyle baktın mı, nasıl çıktı bu bebek gibi kaydirigubbakcemile3

valla hemde dikişsi çıkmış düşenebiliyormusnuz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…