2009 Ekim Anneleri

maşallahhh amazoncumm minik kurabiyene opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepiniz inş. kolayyy dogum yapar kızlarrr

inşallah yasemincimmm inş. dualarımızdasın inan hepimize dua ediyrm bennn ya Rabbim korusun

opuyorumnanaktan sağol nalancımmmmmmmmmm

amazoncummm maşallah prensesine nasılda tombiş olmuşşşş....:asigim:..COLOR]

opuyorumnanaktan sağol aşkımmmmmmmmmmm

fatlos_5055 inde varmi canim bende onu merak ediyorum 2 haftadir hic girmedi bi ulassak

fatoşun da yok canım ya, o zaman böyle bişey kararlaştırmamıştık ya haberi bile yok kızın. girse de merakımızı giderse ben de çok merak ediyorum zilliyi.. unuttu bizi

maşallah kızçene kocaman olmuş opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan kocaman olduk tabee, siz de kocaman oldunuzzzzzz

yasemin tşk ederim canım... ssk hastanesinden aldın dimi raporu. anlaşmalı özel hastaneden alıcam ben yarın. öff belki istemezler. bu halde vesikalık resim istemiyorum yaaa... eskilerden de yok hiç..

merhaba kızlar üstümde öyle bir ağırlık varki nete bile girmiyom hiç o yüzden olan bitenide takip edemiyorum... henüz doğuran yok dimi aramızda herkes zamanını bekliyor sabırla...bende şu günler çabuk geçse artık diyorum...

yasemincim canım inşallah ilaçla düzene girer bu durumun...hem artık bebeklerimiz dışardaki hayata uyum sağlıyabilecek durumdalar çok şükür..tabi zamanında doğmaları en iisi...

amazoncum maşallah kızına tombiş olmuş bile ısırımlık doğurucan galiba...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz

iyi aksamlaar herkese ..tüm gun odasıyla ugratsım minişimin yanlsı monetlemsıler adam cagır onlarla ugras daraldım

ii akşamalar kıslarrr biz geldik oğluşumla buluştuk bugün çok şekerdi allahım bakmaya doyamadımm bi daha 20 gün sonra gene beraberiz canım oğlummla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…