, bahair, engidi, gulefsan, gulican, Kalemiti, lllalll, nigarbintiosman, nurefsann, serincim, sibelsvs, yasemin1984 hepinize iyi aksamlar kizlar ben cikiyorum......
kızlar topiğe yazdım ama gören olmadı. 32,hafta izni için sevk kağıdıve fotoğraf mı lazım sadece...
maşallahhh amazoncumm minik kurabiyeneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepiniz inş. kolayyy dogum yapar kızlarrr
inşallah yasemincimmm inş. dualarımızdasın inan hepimize dua ediyrm bennn ya Rabbim korusun
amazoncummm maşallah prensesine nasılda tombiş olmuşşşş....:asigim:..COLOR]
fatlos_5055 inde varmi canim bende onu merak ediyorum 2 haftadir hic girmedi bi ulassak
maşallah kızçene kocaman olmuş opuyorumnanaktan
amazon maasallah kurabiyene :))))
yasemin çok geçmiş olsun canım. sağlıkla alırsın bebişi kucağına inşallah..
mehay iyi akşamlaarrrr...
kızlar bi cevap lütfeen. sabah gidicem. fotoğrafım yok. istediler mi sizdenn
engidi canım ben ssk bağlı hastaneden aldım sadece vizite kağıdı istediler resim istemediler canım.
merhaba kızlar üstümde öyle bir ağırlık varki nete bile girmiyom hiç o yüzden olan bitenide takip edemiyorum... henüz doğuran yok dimi aramızda herkes zamanını bekliyor sabırla...bende şu günler çabuk geçse artık diyorum...
yasemincim canım inşallah ilaçla düzene girer bu durumun...hem artık bebeklerimiz dışardaki hayata uyum sağlıyabilecek durumdalar çok şükür..tabi zamanında doğmaları en iisi...
amazoncum maşallah kızına tombiş olmuş bile ısırımlık doğurucan galiba...
tatlım ben cuma gunu yaptım o işlemı ama fotoğraf istemedıler canım.kızlar bi cevap lütfeen. sabah gidicem. fotoğrafım yok. istediler mi sizdenn
iyi akşamlar güzel annişleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?