2009 Ekim Anneleri

maşallah dora paşaya...
2500 gr yakın kesin olur annesi bol bol dondurma yedir zilli kızına

papatyalım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım dondurma bebişlerimize kilo mu aldırıyor öyleyse bende yiyeyim ozaman..

yaa kendini sıkma onu içmek için bolca yoğurt ye peynir ye onlarda aynı işi görürler hiç araştırmadınmı sıcak günlerde dondurma ii gelir diye dedim bilnmiyordum tiksindiğini :kedi:

yaa kendini sıkma onu içmek için bolca yoğurt ye peynir ye onlarda aynı işi görürler hiç araştırmadınmı sıcak günlerde dondurma ii gelir diye dedim bilnmiyordum tiksindiğini :kedi:

bizim dr inatlaşıo benle sütte süt die peyniri deli gibi yiorum yogurtla da problem yok yetmez mi dedim yok illa 1 bardakta olsa iççen dio hamilelikten önce cok sewerdim ben su sütü inşallah sonrasında gene içerim:içelim:

yaa araştırsana ben içemiyorsum başlarda bana illk zamanlar zorlamakendini dediler peynir özellikle kaşar ve yoğurt aynı görevi görüyorr kendini tiksindirmenin anlamı yok bu dr da bi alemlerr yani haa hepsi ayrı telden çalıyoo

he valla enteransanlar bazen agırlıgı peynirle yogurda werdim zaten onlarsız günüm yokta sütüde arada mecburen alıodum aman napiim cnm dierlerini tüketiorum işte bol bol karsılıo kalsiyum ihtiyacını die biliorum bende böle idare etcez artık

az kaldı azz sık dişini birazcık daha canım

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

gizoşummmmmmmmmmmmmm
benim oglusun hıçkırıgı tuttu şuan yaa oyy biran once gecse su zamann:))))))))

naloşummm alışltınmı oğlan fikrine tatlımmm ayy ben o hıçkıran böcüğü yirim yirimmm teyzesinin bi tanesi opuyorumnanaktan

Biraz durgunlastım sankii saskınlık hala devam ediyr
gizoşum birsey sorcam bebişler bizim gibi bazen şişkinlikleri olurmuş dogrumu oglusumun yuzu dudakları dombik dombikti bu gidişimzde acaba şişkinlikmi vardı biraz

olabilir naloşumm doktor bişşi demedimi acaba oğlumuz toplumu olcek kii ondanda olabilirr

aybikecim naloşumun oğlu olcek ya onu konuşuyodukkk naber şekerimm geldimi kocişinn

kociğim yarın gelicek dedimya şekerparem
daha öncesinde kız mı diyorlardı nalanınkine :S o kısmı kaçırdım ben bende de var ya öle bi korku
korku derken endişe..gören bu erkek karnı dio başka bişi demio çünkü

ay bana da aynı seyi diolar yaa biz herseyi aldık pembe pembe oglan gelir de kalır mı pembeler içinde kaydirigubbakcemile3
dr da hiç taviz vermio yanılmazmış o kızmış sengözlerimebaksanab

içinizi bozmayın kıslarrr meleklerimiz kelek yapmazlar bize nalanınki ilgisizlik kurbanı meleği devlet hastanesinn sorumsuzluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…