2009 Ekim Anneleri

acaba diyom dünürüm kızı için neler isterrr yetebilecek miyiz te k kız şimdi nazlı olur memnun edebilecekmiyiz diye düüşünüp duruyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hahahahhhhhhhhh fenerli ama ben galatasaraylıyım ama babamız kesin oğlum fenerli olcek diyo başka şansı yok sen yanlız kalceksinn dşyo bana

günaydın bebişlerrrrrryerimsenibennnn
bir haftayı daha bitirdik sayılır hayırlısıylaaa...hihoyyyt
herkese iii cumalarrr..........

bugün iyiyiz canım ama gece acaip birşey oldu karnımda döndü bebişim.kafamçokkarıştıdaracık alanda nasıl bu kadar şey yapabiliyor anlamıyorumm...kafamçokkarıştı
siz nasılsınız canım bora nasılll:asigim:..

Süperler ya aynen dediğin gibi o hareketleri nasıl yapıyorlar anlamıyorum... eşim dün akşam komik komik karnıma bakıyordu kaydirigubbakcemile3 korktu herhalde adamcağız kaydirigubbakcemile3

maşallah bebişlerimize hepimizin :asigim:

evet canım maşallahh..
eşimde akşam süper bir duygu olmalı diyor ne güzel birebir yaşıosunuz biz ise izleyiciyiz dio.....:asigim:
inanki bluecum bazende ani tepkilerinde bende korkuyorumm...ne oluyoruzz oluyorummmm.....

kesinlikle canım ya a.s
içerde bebek olmadığını bilseydik alien filmleri var ya onlar gibi düşünürdük herhalde :1shok:
güzel Allahım nasıl bir mucizedir bu değil mi,nasıl bir aşk anne için :asigim:

günaydın güzel anneler benim oğlan babası gibi uyuşuk çok fazla hareket etmiyor, aynı babası bu velet

günaydın kıslarr size de... a.s.
ben oğluşumu doyurayım kahvaltımızı yapalım gelelim...

yeni gelen fıstıklar günaydınn...yerimseniben
bluecum kesinlikle bir mucize...ve annelik duygusunu hiçbirşeye değişmem süper bişeyyy...allah herkese bebiş versinnn...isteyen herkese.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…