2009 Ekim Anneleri

günaydıınn...lalin dün dediği gibi benim de sol tarafım çok ağrıyo bugün..ürüycek yakında sol yanımız he :)) keyifler nasıı bebişler nası

Günayydın kısslar,
Benim bugün işyerinde son günüm. Çok ilginç bi duygu yaa, kaç ay boyunca artık işe gitmem lazım telaşı olmıcak

günaydıınn...lalin dün dediği gibi benim de sol tarafım çok ağrıyo bugün..ürüycek yakında sol yanımız he :)) keyifler nasıı bebişler nası

Yaa benimde çok ağrıyo, özellikle sol kalça ve bel tarafı. Sabahları bazen üstüne basamıyorum.

günaydın bitanemmm:asigim:zuzum korkuyom inanki doğumdan sonrada hep soluma yatacağım diye..inşallah öle bişey olmaz...ben normalde yüzüstü uyumayı çok severdim ama bu hamişlikde sola bi alıştım put gibi soluma yatıom...kafamçokkarıştı
keyiflerde ii canım...bugün cadı kızımla sinemaya gidices erkenden kalktı cadım...sinemayı biz açıcas sankiiii:1rolleyes:

günaydın zuzu.bende soluma yatıyom ama bi bakıyım ki düz yatmışım.duramıyorum sürekli aynı pozisyonda.sende arada bi değişiklik yap cnm tutulcan yakındakaydirigubbakcemile3

günaydın gülicanım...:asigim:herkes sol tarafıdan şikayetciii ....şikayetci olmamakda elde değil.....şu son bir ayıda hayırlısıyla atlatırız inşallahhhh:Saruboceq:

angelcım ben pozisyonumu değiştiriom ama bi bakıom yine sola dönmüşümmmkafamçokkarıştı

Günayydın kısslar,
Benim bugün işyerinde son günüm. Çok ilginç bi duygu yaa, kaç ay boyunca artık işe gitmem lazım telaşı olmıcak
günaydın cnm.ay ne güzel bi duygudur gülican ya.benimde çarşamba son günüm iple çekiyorum valla.bi süreliğine ev hanımı olcaz bebişlerimizi büyütcez:dance:

ANG€L;8739472 .!.:
günaydın cnm.ay ne güzel bi duygudur gülican ya.benimde çarşamba son günüm iple çekiyorum valla.bi süreliğine ev hanımı olcaz bebişlerimizi büyütcez:dance:

Evet canım yaa, şimdi çok heves ediyorum da inşallah sıkılmayız. Ben 4 aydan sonra 1 yıl da ücretsiz izin düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak

Kemik sağlığı için süt yerine maden suyu

Araştırmalara göre, maden suyu sütten daha fazla kalsiyum desteği sağlıyor

ıstanbul Tıp Fakültesi Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Uluslararası Tıbbi Klimatoloji Birliği Başkanı Prof. Dr. Zeki Karagülle, son araştırmaların, yüksek düzeylerde kalsiyum ve magnezyum içeren maden sularının, yaşamsal vücut fonksiyonlarını olumlu yönde desteklediğini gösterdiğini söyledi. Prof. Karagülle, kadınlarda kemik sağlığı için süt yerine maden suyu tüketilmesini önerirken, hipertansiyonda önerilmeyen maden sularının artık güvenle tüketilebileceğini söyledi.

“Menopoz sonrası dönemde kadınlara kalsiyumdan zengin süt ve süt ürünlerinin tüketilmesi ve kalsiyum içeren suda eriyen ilaçlar yaygın olarak önerilir. Süt ve süt ürünleri yüksek kalori içermeleri yüzünden özellikle kilo sorunları olan kadınlarca pek tercih edilmez. Son yıllarda yapılan çalışmalar ise maden sularının önemli bir kalsiyum desteği olduğunu gösterdi. Maden sularının süt kadar hatta biraz daha fazla yararlı kalsiyum desteği sağladığı ortaya çıktı” diyen Prof. Karagülle, şöyle devam etti:

“Özelikle sodyum, kalsiyum veya magnezyum bikarbonatlı maden sularını günde 0.7-1 litre kadar düzenli içen kişilerde kalp ve damar işlevlerinin desteklendiği yönünde artık güçlü kanıtlar bulunuyor.

Yakın zamanda yayımlanan bir çalışmada da sodyumdan zengin ve yüksek düzeyde bikarbonat içeren şişelenmiş maden sularının insanda hipertansiyonu gerilettiği yönünde sonuçlar ortaya kondu. Yeni çalışmalar eski bilgilerin aksine hipertansiyonu düşürücü etki gösterebileceğini kanıtladı.”

Milliyet

Günayydın kısslar,

oohh yan gel yat artıkınn,hem okuncak kitapların izlencek filmlerin war onnarı hallet bian önce:))))

Yaa benimde çok ağrıyo, özellikle sol kalça ve bel tarafı. Sabahları bazen üstüne basamıyorum.

benim kolum da fena oluyo

oyy negüsel..kızı yanında oğluşu göbüşte sinema keyfi..

ANG€L;8739402 .!.:
günaydın zuzu.bende soluma yatıyom ama bi bakıyım ki düz yatmışım.duramıyorum sürekli aynı pozisyonda.sende arada bi değişiklik yap cnm tutulcan yakındakaydirigubbakcemile3

melekim gece ara ara değiştiriyorum ama sağa dönünce karnımdaki canımı yakıyo,sırtüstü beş dk bile duramıyrum yanıyo sırtım belim mecburi sol..oturarakmı uyusak ne:))

günaydın güzel hatunlar nasılsınız bugün bel agırısıyla uyandım ben ve gece kızım maşallah hiç durmadı gece4e kadar oynadı ayaklarıyla babasının dokunuşlarına cvp verdi çok eglendiler kameraya çektik minigimin tekmelerini yakalayabildigimiz kadar hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…