ANG€L;8739040 .!.:evet lalcim rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu:asigim:
günaydıınn...lalin dün dediği gibi benim de sol tarafım çok ağrıyo bugün..ürüycek yakında sol yanımız he :)) keyifler nasıı bebişler nası
günaydıınn...lalin dün dediği gibi benim de sol tarafım çok ağrıyo bugün..ürüycek yakında sol yanımız he :)) keyifler nasıı bebişler nası
günaydın cnm.ay ne güzel bi duygudur gülican ya.benimde çarşamba son günüm iple çekiyorum valla.bi süreliğine ev hanımı olcaz bebişlerimizi büyütcez:dance:Günayydın kısslar,
Benim bugün işyerinde son günüm. Çok ilginç bi duygu yaa, kaç ay boyunca artık işe gitmem lazım telaşı olmıcak
ANG€L;8739472 .!.:günaydın cnm.ay ne güzel bi duygudur gülican ya.benimde çarşamba son günüm iple çekiyorum valla.bi süreliğine ev hanımı olcaz bebişlerimizi büyütcez:dance:
kaydirigubbakcemile3az kaldı kızlar biraz daha dayancaz ondan sonra bebişlerimizle mis gibi hayat bizi bekliyorhihoyyytangelcım ben pozisyonumu değiştiriom ama bi bakıom yine sola dönmüşümmmkafamçokkarıştı
Günayydın kısslar,
Benim bugün işyerinde son günüm. Çok ilginç bi duygu yaa, kaç ay boyunca artık işe gitmem lazım telaşı olmıcak
Yaa benimde çok ağrıyo, özellikle sol kalça ve bel tarafı. Sabahları bazen üstüne basamıyorum.
günaydın bitanemmm:asigim:zuzum korkuyom inanki doğumdan sonrada hep soluma yatacağım diye..inşallah öle bişey olmaz...ben normalde yüzüstü uyumayı çok severdim ama bu hamişlikde sola bi alıştım put gibi soluma yatıom...kafamçokkarıştı
keyiflerde ii canım...bugün cadı kızımla sinemaya gidices erkenden kalktı cadım...sinemayı biz açıcas sankiiii:1rolleyes:
ANG€L;8739402 .!.:günaydın zuzu.bende soluma yatıyom ama bi bakıyım ki düz yatmışım.duramıyorum sürekli aynı pozisyonda.sende arada bi değişiklik yap cnm tutulcan yakındakaydirigubbakcemile3
ANG€L;8739817 .!.:zuzucum artık oturarakda zor oluyo koca göbişle:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?