2009 Ekim Anneleri

yerim onun minik ayaklarını

oohh yan gel yat artıkınn,hem okuncak kitapların izlencek filmlerin war onnarı hallet bian önce:))))

Yaa filimler filan neyse de ben bebek şekeri olayını unutmuşum yaa. Bi de onlar çıkcek şimdi başıma. Gerçi ben hastanede dağıtmıcam. eve gelenlere vercem ama yine de yapsam iyi olur.

Ben yarın buna gitcem kısslar. Duyduk duymadık demeyin.....

negüsel cnm ya benim gittigim hastanede ebe hanım son gün 1.5saat anlatcakmış tüm bilgileri ve bebegi emzirirken yanımda olcakmış yardımcı olcam sana rahat olsen dedi genel bilgileri hergittigimde veriyo ilk agız sütü falan önemli die opuyorumnanaktan

canımsın kız dün ayaklarını yakaladım minicik 2parmagım kalınlıgında ve çok şeker agladım dün ya tutturdu bana resmen topugunu çok şekerdi maşallahhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan
ooyy negüsell opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Yaa filimler filan neyse de ben bebek şekeri olayını unutmuşum yaa. Bi de onlar çıkcek şimdi başıma. Gerçi ben hastanede dağıtmıcam. eve gelenlere vercem ama yine de yapsam iyi olur.

aa almadınmı daha mlz..ben de cms bademleri alıp hafta için yapcam iişallah artık..hazır olsun dursun kenarda..

ooyy negüsell opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aa almadınmı daha mlz..ben de cms bademleri alıp hafta için yapcam iişallah artık..hazır olsun dursun kenarda..

Yok ya daha almadım. Şimdi de notluk gibi bişey istiyorum. Tekrardan çıkıp bakmam lasımm. ama ben de önümüzdeki haftaiçi hallederim heralde.....

Evet canım zaten doğumdan sonra hemşireler öğretmeden bırakmıyolarmış. Benimki ısınma turu, havaya girelim maksat zemuszemus

gülicancım gelirlermiki ayın 15 ne_?bilmiom yaa...offfff...........canım sen mesa hastanesinemi başladın ?
keremim hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…