günaydın güzel hatunlar nasılsınız bugün bel agırısıyla uyandım ben ve gece kızım maşallah hiç durmadı gece4e kadar oynadı ayaklarıyla babasının dokunuşlarına cvp verdi çok eglendiler kameraya çektik minigimin tekmelerini yakalayabildigimiz kadar hehe
yerim onun minik ayaklarını
oohh yan gel yat artıkınn,hem okuncak kitapların izlencek filmlerin war onnarı hallet bian önce:))))
musyas geçmiş olsunn....maşallah perensesinedeyerimseniben
ooyy negüsell opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancanımsın kız dün ayaklarını yakaladım minicik 2parmagım kalınlıgında ve çok şeker agladım dün ya tutturdu bana resmen topugunu çok şekerdi maşallahhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan
Yaa filimler filan neyse de ben bebek şekeri olayını unutmuşum yaa. Bi de onlar çıkcek şimdi başıma. Gerçi ben hastanede dağıtmıcam. eve gelenlere vercem ama yine de yapsam iyi olur.
gülicancım şekerleri henüz bende yapmadım...ayın 15 gibi yapayım diyorummmm....
ooyy negüsell opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aa almadınmı daha mlz..ben de cms bademleri alıp hafta için yapcam iişallah artık..hazır olsun dursun kenarda..
negüsel cnm ya benim gittigim hastanede ebe hanım son gün 1.5saat anlatcakmış tüm bilgileri ve bebegi emzirirken yanımda olcakmış yardımcı olcam sana rahat olsen dedi genel bilgileri hergittigimde veriyo ilk agız sütü falan önemli die opuyorumnanaktan
Herkese selamlar..
Herkese selamlar..
Evet canım zaten doğumdan sonra hemşireler öğretmeden bırakmıyolarmış. Benimki ısınma turu, havaya girelim maksat zemuszemus
hoşbulduk iyim kızlar... öğleden sonra tahlıl sonuçlarını alıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?