serincim sanırım yeni gelmişsin hosgeldin canım aramıza:))))
saol canım üzermiyim yusuf 'umu dedim ya agladı gecti resil oldugumla kaldım:))))
inşallahh catlakların oluşmaz gizoşummmmmmmmm bol bol su iç cildinin elastikiyeti korunsun Şeniz
Şeniz fedaaa olsun kuzularaa benim totom gitti zaten izini bıraktı olusum :))))))))naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan inş. canım yaa ama çatlaesada oğlumun canı sağolsun ne yapalım annesinde iz bırakmak istemiş derşm artık:asigim:
kıslaar kocişim geldi ben çıkıyorum yine konuşurus öpüorum hepinizi bebişlerinizidee opuyorumnanaktan
kıslaar kocişim geldi ben çıkıyorum yine konuşurus öpüorum hepinizi bebişlerinizidee opuyorumnanaktan
ilkaycımm sezeryandada sarabiliyor musun ben normal düşünüyom ve eve gelir gelmez korsemi düşünüyom ama hani bi terslik olurda sezeryan olursa gene sarabilirmiyiz
ooooo:1shok::1shok:hay maaşallah bu ne kalabalık.bende 2008 ekim annesiyim kızlar.
hepinize şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.hepinizin çantaları hazırdır herhalde şimdiden.hazır olmayanlarda hazır etsin artık çünkü son zamanda hem heyecandan hemde aceleden bazı eksikler olabiliyor.
doğumlarınız inşaallah normal olur.benim sezeryan olmuştu.her ikisindede illaki sıkıntı çekiyorsun.ama normal doğum yapanların tek avantajı daha çabuk ayağa kalkıyorlar.gerçi bende 3 saat sonra ayağa kalkmıştım.(canım tezdir benim)zaten bebeği görünce bütün sıkıntıları unutuyorsunuz.lohusalık dönemi çok terliyorsunuz bolca iç çamaşırı yada sırtınıza koyabilecek ter bezleri hazırlayın.çünkü havalar bazen serin olabiliyor.ve bebeklerinizi kucağınıza aldığınızda ilk iş fotonuzu çektirin:lepi:ve emzirin asla benim sütüm daha gelmedi diye moralinizi bozmayın.o saatten itibaren en iyi şey yüksek moral ve huzurlu bir ortam.
işte kızlar benim keşke önceden bilseydim dediğim bir bilgişutarafagittibir bebeğin midesi o kadar küçükmüşki küçüçük bir bilye kadarmış ve ona vereceğiniz bir yemek kaşığı süt onun doymasına yetecektirde artacaktır bile.bebeklerin ağlamasının sebebi açlıktan değil.onlar ağlayacaklarki sizlerde emzireceksiniz onlarda emdikse sütünüz gelecek.sistem böyle yaradan böyle yaratmış.sakın benim sütüm yok gelmedi diye sıkıntı yapmayın kendinize.çünkü yaradan herşeyi yoktan varettiği gibi o sütüde yoktan varedecektir.her bebeğin sütünü bebeğe göre var etmiştir.
ben çok büyük hata yaptım ve bir dönem sütümü sağarak verdim.halbuki sütü sağarak verince beyine uyarı gitmiyor ama emzirince beyine uyarı gidiyor ve süt fışkırıyor tabiri caizse.bol bol emzirin belki ilk başlarda çok bol olmayacaktır (bebeğiniz her halukarda doyacaktır)ama ısrarla emzirmeye devam ettiğiniz sürece süt bolalacaktır.
gelelim asıl söylemek istediğim meseleye.hala bebek arabası almadıysanız sakın elele es 910 almayın derim.ben bugün gittim kızıma 2.bebek arabasını aldım zira ilk aldığım bu marka o kadar kalitesizdiki heryeri kırıldı.üstelik biz 4 aylıktı aldığımızda ve çok kullanmadık.bu halde bile çok çabuk deforme oldu.bence bilindik iyi bir marka alın derimm
bu kadaaaarrr
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsuunn
gizemimmmmmm dogumdan sonra catlamazssin yani göbeklerimiz inecek esneyecek , ama kalcadan falan kilo alip verirsek oralar geri catlayabilir , ben dogumdan hemen sonra karnimi sarmayi düsünüyorum sizede tavsiye ederim sarkmasin diye , korse veya boyle esnek genis birseylerle sarin kisa surede dumduz karina sahip oluruz
ilkaycımm sezeryandada sarabiliyor musun ben normal düşünüyom ve eve gelir gelmez korsemi düşünüyom ama hani bi terslik olurda sezeryan olursa gene sarabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?