2009 Ekim Anneleri

Güzel dileklerin icin tesekkür ederiz ALLAH razi olsun , senin bebeginide ALLAHim sana bagislasin saglikli bir sekilde büyümeyi nasip etsin canim ..

haklisin dogum cantasi benim daha hazir degil :))))))) aslinda herseyim hazirda henuz valizin icine koymadim , valiz diyorum cünkü burda normal dogum bile 4 gün mecburu kaliyorsun o nedenle kücük canta olmuyor kucuk bir valiz yapmam lazim
emzirme konusuda beni endiselendirmiyor degil , gögüslerim kucuk degil buyukte degil normal capta ama ilk aylarda sertlesme vs vardi simdi hic tik yok yumusak acaba yeterli sütüm olurmu olmaz mi bilmiyorum israrla deneyecem artik insallah hepimizin olurda yapay mamalara vs mecbur kalmayiz

anam bi kayınvalidemi arayım dedim ne kadar ilerlemiş sayfalar
ay sezeryanda olsanız sarın dio benim eşimin arkadasları 2 tanesi sarmadı biri eve geldigi gibi sardırdı şimdi dümdüz karnı dier ikisinin birinin 4ay gecti digerinin 2 sene mayalı hamur gibi göbikleri sarkık sarkık cok kötü ben sarmayı düşünüorum onları görünce zemuszemus

gizemim bence daha dönme sansi yüksek 36 haftaya kadar dönüyormus bazende 38 haftaya kadar dönen olmus insallah döner canim benim

beim kızımda 30. haftaya kadar hep bas asagı duruodu 30da bi gıttık kafası yukarıda o zaman dr bana 36ya kadar döner daha demişti 32.haftada döndü gerci ama yine dgistirebilir korkma 36dan sonra önemli demişti

kizlar banada musade bende kalkiyorum , böyle oturunca biraz belim agrimaya basliyor uzanayim biraz zaten uyuyamamda hic olmazssa tavandaki koyunlari sayarim :)))))))

kendinize miniklere iyi bakin yarin görüsürüz ALLAHA emanetsiniz öptüm sizi

ya zaten doktorda daha döner dedi0ndan onu pek takmıyorumm

ii geceler ilkayımm kendine dikkat et

iyi aksamlar kızlar nasılsınız görümcemde daha hastahanedeyken gıymış korsesını ve su anda tahta gıbı göbegı bende hemen gıymeyı duşunuyorum allah izin verırde normal olursa.....

bende sararımm inş. sezercik olursamda
korse ile mi sarıcaz kızlar nasıl_? saol ilkayımm soyledigin için
iyigeceler cıkıcaksın sanırım optkk dinlen bol bol

ayy inş. meleklerimiz normal doğarda bizimde göbüşler sarkmadan sarılır kendine gelir

bende sararımm inş. sezercik olursamda
korse ile mi sarıcaz kızlar nasıl_? saol ilkayımm soyledigin için
iyigeceler cıkıcaksın sanırım optkk dinlen bol bol

sezeryan olan arkadasım carsafla sardırmış eski usul 3 gün öle gezmiş sonra da korse taktı hep bi süre dümdüz valla karnı bakıp bakıp imreniorum inşallah dogumdan sonra o hale gelir die bende öle yapmayı düsünüorum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…