hosgeldin seldusum , aaaaaa neden aglatti seni kiyamam , bosver takma erkeklerinde bazen morali bozulur ters olurlar vs, gelince hepsi gecer tatlim
oruç başına vurduklava: ya iş cıkısı aradı beni bişey lazım mı diye ben de canım cok sıkıldı alısveriş merkesine gidelim mi dedim..o da tamam sen in asagıya ben de buradan geceyim dedi..nesse gittim o da geldi bebek mağazalarına girmek istedim yaa ben şimdi dolasamam orda dedi nesse tamam dedim yine... wennice girelim dedim off yok ya teknosaya gidelim dedi dene ii dedim..cıktık ordan lcw bakacam yeni bişey gelmiş mi dedim ben girmem sen gir diye bağırmaya basladı ayyy sok oldum ilk defa sesini böle yükseltti ben de sinirlendim ben buraya gezmaye geldim diye cektim girdim mağazaya ama göz yasım bi geliyor engel olamıyorum aglaya aglaya yeni ürünlere bakıyorum millet de bana bakıyor resil oldum..ama yine de baktım hepsine.eve gelene kadar agladım evde de agladım sanırım 7 ayın acısını cıkardım....mafoldumben
oruç başına vurduklava: ya iş cıkısı aradı beni bişey lazım mı diye ben de canım cok sıkıldı alısveriş merkesine gidelim mi dedim..o da tamam sen in asagıya ben de buradan geceyim dedi..nesse gittim o da geldi bebek mağazalarına girmek istedim yaa ben şimdi dolasamam orda dedi nesse tamam dedim yine... wennice girelim dedim off yok ya teknosaya gidelim dedi dene ii dedim..cıktık ordan lcw bakacam yeni bişey gelmiş mi dedim ben girmem sen gir diye bağırmaya basladı ayyy sok oldum ilk defa sesini böle yükseltti ben de sinirlendim ben buraya gezmaye geldim diye cektim girdim mağazaya ama göz yasım bi geliyor engel olamıyorum aglaya aglaya yeni ürünlere bakıyorum millet de bana bakıyor resil oldum..ama yine de baktım hepsine.eve gelene kadar agladım evde de agladım sanırım 7 ayın acısını cıkardım....mafoldumben
ya ben nie yasdıklarınızı hemen göremiorum illa bi ön sayfaya gitmm gerekio zor oluo yaf böle
bebişim f5 tuşuna basarsan sayfa yenilersin. böylece yazılan yeni mesaj varsa görürsün...
saol cnmopuyorumnanaktan
buketçim nasıl anladın çatladığını bildiğimiz çatlak görünümündemi? kimisi doğumdan önce anlaşılmaz diyo da o açıdan sordum
selam kızlar nasılsınızzzzzzzz ben bugun hiç uyanmadım ya 15 saat falan uyudum sadece telefonlara uyandım veya wc lere üzerimde bir ağırlık var hala git yat dio vucudum bana oysa burda saat daha 16:17 yaa
rica ederim caım...
kızlar ben artık uykuya yenik düşmekteyim hepinizi öpüyorum
selduşum bu aralar eşlere karşı biraz anlayışlı olmamız lazım... onlar da geriliyolar sonuçta geçim derdiydi maddiyattı anne adayları çalışıyo bile olsa ağırlıklı olarak onların omuzunda. o yüzden sen bazen eşinin söylediklerini ve yaptıklarını görmezden gelmeye çalış...
üzme kendini selduscum yaa kıyamam sana
anam arada noluosa erkeklre onlar hamilelik tribine girio takılma canım alır gönlünü gelince baq görürsün oructandır hem sona yaklaştıkca onlarda gerilio baqma
selam kızlar nasılsınızzzzzzzz ben bugun hiç uyanmadım ya 15 saat falan uyudum sadece telefonlara uyandım veya wc lere üzerimde bir ağırlık var hala git yat dio vucudum bana oysa burda saat daha 16:17 yaa
ya zaten öle yapıyordum inan canım yaa..sanki o hamile ben onu idare ediyordum o kadar sakindim...ama bugün öle herkesin içinde sesini yükseltince cok zoruma gitti senağlama
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
evet dedim ya sanki o hamile naza cekiyor bu aralar kendini benim zaten canım burnumda nefes bile alamıyorumklava:
sizlere ii geceler.ben yatiorum ama midem kotu yanio:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?