2009 Ekim Anneleri

hosgeldin seldusum , aaaaaa neden aglatti seni kiyamam , bosver takma erkeklerinde bazen morali bozulur ters olurlar vs, gelince hepsi gecer tatlim

anlattım ilkayım cok kırdı beni coook evlendik evleneli ilk defa bukadar agladım ve hala gelip özür dilemedi...bide utanmadan ben mağazadayken arıyor habire klava:

selduşum bu aralar eşlere karşı biraz anlayışlı olmamız lazım... onlar da geriliyolar sonuçta geçim derdiydi maddiyattı anne adayları çalışıyo bile olsa ağırlıklı olarak onların omuzunda. o yüzden sen bazen eşinin söylediklerini ve yaptıklarını görmezden gelmeye çalış...

anam arada noluosa erkeklre onlar hamilelik tribine girio takılma canım alır gönlünü gelince baq görürsün oructandır hem sona yaklaştıkca onlarda gerilio baqma

selam kızlar nasılsınızzzzzzzz ben bugun hiç uyanmadım ya 15 saat falan uyudum sadece telefonlara uyandım veya wc lere üzerimde bir ağırlık var hala git yat dio vucudum bana oysa burda saat daha 16:17 yaa

ah canim ya , ne kadar hassas olduk degilmi aslinda onlarida anlamak lazim belki gun icinde birine kizmistir strelidir yorgundur , senide kiramayip götürmüstür , ama anlik sesini yükseltemesi seni üzdü , olabilir böyle seyler bazen bence rahat ol kendini bu konuya odaklama büyümesin mesele , bende bazen esime gereksiz yere sesimi yükseltiyorum sonra pisman oluyorum , eminim esinde pisman olmustur

ya zaten öle yapıyordum inan canım yaa..sanki o hamile ben onu idare ediyordum o kadar sakindim...ama bugün öle herkesin içinde sesini yükseltince cok zoruma gitti senağlama
üzme kendini selduscum yaa kıyamam sana

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

anam arada noluosa erkeklre onlar hamilelik tribine girio takılma canım alır gönlünü gelince baq görürsün oructandır hem sona yaklaştıkca onlarda gerilio baqma

evet dedim ya sanki o hamile naza cekiyor bu aralar kendini benim zaten canım burnumda nefes bile alamıyorum klava:

selam kızlar nasılsınızzzzzzzz ben bugun hiç uyanmadım ya 15 saat falan uyudum sadece telefonlara uyandım veya wc lere üzerimde bir ağırlık var hala git yat dio vucudum bana oysa burda saat daha 16:17 yaa

yemek isini naptin :1shok: acikmadin mi yaffmirmirmirmir
selduscum usulme hepsi bolee onlarin.benim esimde ole.avm ye gittigimizde hep kendi istedigi yerlere girmemizi istio.

a,selamm canim kiz masallah nasil uyudun 15 saat bir formulu varmi bu uykunun ben uyuyamiyorumda hehe cok uyudugun icin kendini agir hissediyor olabilirsin , bende tam tersi uyuyamadigim icin agir hissediyorum kendimi

üzülme canım baq bebikinde hisseder o da üzülür sonra alır gönlünü arada oluo kocişlere böle takılmamak lazım

yagmurcan ordamisin tatlim ?????

hamilelik nasil gidiyor , rahim boyunu ölctürdün mü son günlerde ?
benimkini her gidisimde ölcüyor en son 3 cm düsmüstü normal bebek büyüdü demisti pazartesi ne kadara düsücek bilmem randevum var bakalim

ben uyanıca gecli çok acıkıomm sizklerde de oluyomu birde sabahları biraz midem bulanıo artık neden acaba ??

uykumda geldimm iyi gecelr herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…