süper olur hayatım valla 11 ocak son adetim, kızım olcak adı serin olcak :) sanırım onlarda yazılıo sölim dedim :1hug:
yagmurcan ordamisin tatlim ?????
hamilelik nasil gidiyor , rahim boyunu ölctürdün mü son günlerde ?
benimkini her gidisimde ölcüyor en son 3 cm düsmüstü normal bebek büyüdü demisti pazartesi ne kadara düsücek bilmem randevum var bakalim
oruç başına vurduklava: ya iş cıkısı aradı beni bişey lazım mı diye ben de canım cok sıkıldı alısveriş merkesine gidelim mi dedim..o da tamam sen in asagıya ben de buradan geceyim dedi..nesse gittim o da geldi bebek mağazalarına girmek istedim yaa ben şimdi dolasamam orda dedi nesse tamam dedim yine... wennice girelim dedim off yok ya teknosaya gidelim dedi dene ii dedim..cıktık ordan lcw bakacam yeni bişey gelmiş mi dedim ben girmem sen gir diye bağırmaya basladı ayyy sok oldum ilk defa sesini böle yükseltti ben de sinirlendim ben buraya gezmaye geldim diye cektim girdim mağazaya ama göz yasım bi geliyor engel olamıyorum aglaya aglaya yeni ürünlere bakıyorum millet de bana bakıyor resil oldum..ama yine de baktım hepsine.eve gelene kadar agladım evde de agladım sanırım 7 ayın acısını cıkardım....mafoldumben
http://lbdf.lilypie.com/lpm4p3.png
kuşum yukardaki adresi;
kullanıcı paneline giriyorsun. sayfanın ortalarına doğru kilo doğum takip çizelgesi var. adresi oraya aynen yapıştırıyorsun. sayfanın altına gelip değişiklikleri kaydet diyorsun. tamamdır. :lepi:
ben de takmıyorum zaten agladım rahatladım hiiiç umrumda deil :umursamaz:
İlkaycım en son iki hafta önce gittim dr ölçmedi bundan sonra anlamı yok dedi ölçemin nedense belki kısa sölere moralim bozulur die mi acaba
artık sende 34 haftaya gelmişsin canım gayet normal artık takma bence bende gelebilsem hayırlısıyla 34 e bu günü gördüğümede şükür...... en son 35 lerdeydi ama şimdi eminim kısalmıştır yarın başka dr gidiyorum dr dğiştiriyorum artık hastaneye gidicem bakalım inşalalh güzel haberlerle dönerim moralim bozulcak die çok korkuyorum
ben de takmıyorum zaten agladım rahatladım hiiiç umrumda deil :umursamaz:
rica ederim caım...
kızlar ben artık uykuya yenik düşmekteyim hepinizi öpüyorum
sizlere ii geceler.ben yatiorum ama midem kotu yanio:a015:
holeey oldu hayatım çooook teşekkür ederiimm :1hug:
bukett cim o yemek faslını hiç unuturmuym her telefon gelişinde bişeyler yedim canım valla yemeden uyuyamazdım zaten zemuszemus
ilkay valla bende 3 gundur uyuyamıyordum sahurdan sonra uyuyordum ancak ama bugun böle oldum o gunlerin acısını çıkarttım heralde,,,şimdide kociş başıma gelmiş hadi yürüyüşe çıkalım dio daha iftara varya bende yok uyuyalım diyom bakalım kim kazancak kaydirigubbakcemile3
serincim sanırım yeni gelmişsin hosgeldin canım aramıza:))))holeey oldu hayatım çooook teşekkür ederiimm :1hug:
ŞenizŞeniz
ne iftari kiz ? sen hangi ülkede yasiyorsun kanada falan mi ? bu kadar saat farki var ?
onu nasıl ölçüo ki ultrasonda falan mı bana hiç sölemedi :umursamaz:
yani eğer hamilelikte kızarık kızarık yol yol olmazsak çatlamıcaz demekmi bende şimdilik maşallah hiç bişi yok ilkayımm doğuncada çatlamam demi
unuttunmu canım baya önce konuşmuştuk senle evet ben kanadadayım burda büyüdüm
serincim sanırım yeni gelmişsin hosgeldin canım aramıza:))))
evet hayatım yeni geldim bikaç gün oluyor :) teşekkür ederim canım hoşbuldum :1hug:
aaaayyyyyy valla bende kafami kaldi papatyam hafta ve gün saymaktan anam agliyor hehehe özür dilerim tatlim karistirdim seni baskasiyla sen kanada ben isvicre offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?