2009 Ekim Anneleri

süper olur hayatım valla 11 ocak son adetim, kızım olcak adı serin olcak :) sanırım onlarda yazılıo sölim dedim :1hug:

http://lbdf.lilypie.com/lpm4p3.png

kuşum yukardaki adresi;
kullanıcı paneline giriyorsun. sayfanın ortalarına doğru kilo doğum takip çizelgesi var. adresi oraya aynen yapıştırıyorsun. sayfanın altına gelip değişiklikleri kaydet diyorsun. tamamdır. :lepi:

onu nasıl ölçüo ki ultrasonda falan mı bana hiç sölemedi :umursamaz:

ılkaycım en son iki hafta önce gittim dr ölçmedi bundan sonra anlamı yok dedi ölçemin nedense belki kısa sölere moralim bozulur die mi acaba
artık sende 34 haftaya gelmişsin canım gayet normal artık takma bence bende gelebilsem hayırlısıyla 34 e bu günü gördüğümede şükür...... en son 35 lerdeydi ama şimdi eminim kısalmıştır yarın başka dr gidiyorum dr dğiştiriyorum artık hastaneye gidicem bakalım inşalalh güzel haberlerle dönerim moralim bozulcak die çok korkuyorum

bukett cim o yemek faslını hiç unuturmuym her telefon gelişinde bişeyler yedim canım valla yemeden uyuyamazdım zaten zemuszemus

ilkay valla bende 3 gundur uyuyamıyordum sahurdan sonra uyuyordum ancak ama bugun böle oldum o gunlerin acısını çıkarttım heralde,,,şimdide kociş başıma gelmiş hadi yürüyüşe çıkalım dio daha iftara varya bende yok uyuyalım diyom bakalım kim kazancak kaydirigubbakcemile3

seldusum uzulme nolur bebişinide uzmee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inşallah hatasını anlarr (((((((( gonlunu alır

holeey oldu hayatım çooook teşekkür ederiimm :1hug:

insallah hepimiz zamaninda dogurcaz , doktorun ölcmediyse demekki endisesi kalmamistir , insallah yarinda hayirli haberler gelirsin tatlim , riskli dönemleri atlattik sayilir yasama sanslari yukseldi miniklerin bundan sonrasi icin sadece küvöze girmesinler haftalar ilerlesin diye dua edelim saglikli alalim insallah kucagimiza :Saruboceq:

ne iftari kiz ? sen hangi ülkede yasiyorsun kanada falan mi ? bu kadar saat farki var ?

onu nasıl ölçüo ki ultrasonda falan mı bana hiç sölemedi :umursamaz:

ultrasonla göbekten de ölcüm yapiyor canim , ama benim doktor genelde alttan yapiyor ölcümü yani her gidisimde ayiriyorum bacaklarimi :)))))))) daha net ve dogru oldugunu söylüyor alttan olunca rahim boyuna bakiyor ve acilma esneme vs.. gibi seyler varmi bakiyor

yani eğer hamilelikte kızarık kızarık yol yol olmazsak çatlamıcaz demekmi bende şimdilik maşallah hiç bişi yok ilkayımm doğuncada çatlamam demi

inşallahh catlakların oluşmaz gizoşummmmmmmmm bol bol su iç cildinin elastikiyeti korunsun Şeniz

seldus iyi olmuş ağladığın rahatlamışsındır hem kociş anlamıştır kırıldığını bidaha daha dikatli davranır sana karşı boşver takma canım :teselli:

aaaayyyyyy valla bende kafami kaldi papatyam hafta ve gün saymaktan anam agliyor hehehe özür dilerim tatlim karistirdim seni baskasiyla sen kanada ben isvicre offfffff

önemli değil canım ama bizim topikte bi papatya daha var sanırım yazılarını okuyom bazen ama hiç karşılaşmadık karıştırmış olabilirsin zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…