2009 Ekim Anneleri

canım bendede bazen oluyor reflü madensuyu baya rahatlatıyor....
canım bu uyku sorunuma ben hala çözüm bulamadım zaten 1 ay sonra uyuyamıyacağım offf yaa.....(
ikiz bebiş olduğu için erken gelmiş olabilir bebişler ama bilmiomkiii ikizmi....

umarım dogum yapmamıstır erken daha ama
llall canım ya cok erken baslamıs senin uykusuzlugun bir dogumdan sonra da uykusuz kalcaz demi (((
Maden suyuda yokk ( Reniie var ama icilip içilmicegini bilmyrm

evet canım genelde bebişler gece huysuz oluyorlar ve ister istemez ilk dönemlerde uykusuzluk problemi yaşıyorsun.....ozamanda uyku nasıl tatlı gelio anlatamamm...hep uyumak istiosun((((
canım bilmiiorumki içilirmiii(
bebişim ben kaçtım biraz kitap okuyayım belki iyi gelirde uyurummm....
opuyorumnanaktan:asigim:

tamam canımmm inşallah iyi gelir uyursun biraz rahatlarsın barii
bir tane içicem dayanamıyrm (((

selam kizlar benimde uyku duzenim bozuldu..gunduz uykum geliyor uyuyorum geceye uykum kaciyor.birde gece kasilmalarim vardi halaa da var yatip dinlenmeyle gecmedi karnim tas gibi cok rahatsiz ediyor sali gunu doktor kontrolum var ozamana kadar SIKmam lazim disimi..
Allah hepimize kolaylik versin ins. son 45 gunumuz kaldi cogumuzun su zaman biran once gecsede kavussak bebislerimize..

günaydınn kuzularrr..herkesler uykusuz..inşallah düzene girer..tam anlmadım ama kasım annelerinden doğum ypanmı war..yazık ya çok erken daha((((

günaydın kıslarrrr ne kasım annelerinden doğum yapan mı var allah sağlık versin meleğine aaaaa

günaydın kızlarr,güzel bir gün geçiririz bebişlerimizle inşallah opuyorumnanaktan
zuzummm bi bakıyım kasım annelerine canım...

günaydın buketcimmm...
kasım annelerini okudum ama onlarda kesin emin değiller galiba :uhm:
ama erkenden geldiyse meleği Allah sağlık verir inşalah ailesine bağışlar bebişi :Saruboceq:

kesin emin değiller yaa ama yapmış olabilir diyolar bugün kesin öğrenecekler eğer yaptıysa sağlıkla kucağına aloır inş. büyük bi ihtmalle kuvözdedir çünkü çok ufak daha yaa anam sıra bize geliyo kasım annişleri bile doğur maya başladıysa :))

:Saruboceq: amin canım

biz de iyiyiz canım opuyorumnanaktan
ileriki haftalarda hareketlerinin daha az olması normailmiş canım senin de dediğin gibi yerleri kalmadı artık kuzuların :asigim: dün akşam Allah hayırlara çıkarsın rüyamda hastanedeymişim sezeryan tarihi veriyolarmış :1shok: haftaya doktoruma gideceğim ya rüyama girdi herhalde :uhm:

günaydın kızlar nasılsınız. biz oğlumla dün doktora gittik 2700 gr olmuşuz artık. kocaman adam olmuşuz.5 haftamız kaldı artık. doktor amcamızda dedi yolun sonuna geldik artık dedi doktor. çok tuhaf oldum. hayırlısıyla bi doğsalardı melekler artık.

günaydınnnnnnnnnnnn.............
kitap okurken uyuyakalmışımmm...2 saat daha uyudum ama 2 saat 2 saattiryerimseniben......
acaba heyecandanmı uyuyamıyorumkiii.:1rolleyes:.....

sibelcim maşallah oğluşuna kojamannn olmuşşşşşş...
gerçekten zaman azaldı...hayırlısıyla bu dönemi bi atlatıp bebişlerimizi sağlıkla kucaklasak:Saruboceq: başkada bişey istemiyorummmm
:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…