anamm gelmiş kızlarr..sibel maşallah yaa kocaman olmuş hakkaten..kaç haftalıksın sen canım ii beslemişsin tosunu:)))
çok cnm aynı devam ediyor dukkanı satıyor eşim dun almaya gelceklerdi gelemmişler eğer satılmassa yarına kadar eşyaları boşaltacağız
bugün 34+6 olduk canım.maşallah benimkine geçen sefer gününe göre daha büyüktü ama geçen hafta rahatsızlandım 2 gün bişey yiyemedim ondan biraz geriledik galiba. ben 3 kg olmuştur diyodum ama olmamış. bizimkinin babası 4buçuk kilo doğmuş.babasına çekmiş bizim kerata
sibelcim maşallah canım oğluşuna koca adam olmuş artık kaç haftalıksın sen
Allah yardım etsin ne diyim..çok üzülüyorum senin adına we dua ediyorum inan..bebeğin iyi dimi,hareketleri filan..beslenmene dikkat et lütfen eminim canın bişiy istemiyodur ama aç kalma,aç bırakma kuzuyu
canım valla onları hiç düşünmüyorum nasıl olsa çıkacak bi şekilde.öyle yada böyle kaçış yok. dün hastanede doğum fiyatlarınıda öğrendim normal doğum 130 tl sezeryan 145 tl imiş. özel hastaneye gidiyorum ben.bide özel oda 80 liraymış. çok ucuz geldi. kesinlikle özel oda alırım.fiyatlar çok iyi değilmi.kıs şimdiden 3 kilo olsa nası çıkartcan yawrum sen onu:))) aramızda 4 gün war ama yinede maşallah baya büyümüş senin yawruş..haftaya cmts kontrolüm war çok mrk ediyorummmm
canım valla onları hiç düşünmüyorum nasıl olsa çıkacak bi şekilde.öyle yada böyle kaçış yok. dün hastanede doğum fiyatlarınıda öğrendim normal doğum 130 tl sezeryan 145 tl imiş. özel hastaneye gidiyorum ben.bide özel oda 80 liraymış. çok ucuz geldi. kesinlikle özel oda alırım.fiyatlar çok iyi değilmi.
sağol canım bebeğin hareketleri iyi bakıcaz p.tesi gdeıcem tekrardan dun cnm üzüm istedi dışarı çıktım keremı oynatmaya komşu bana ıstediğim üzümden verdii demekkı çok istemişim allah önume çıkardı...ben çok şanslıyıkm aslında dualrım çok kabul olur ama nedense bu sefer çok fena tosladık dün eşim telefonumu sattı telim bile yokk..
sağol canım bebeğin hareketleri iyi bakıcaz p.tesi gdeıcem tekrardan dun cnm üzüm istedi dışarı çıktım keremı oynatmaya komşu bana ıstediğim üzümden verdii demekkı çok istemişim allah önume çıkardı...ben çok şanslıyıkm aslında dualrım çok kabul olur ama nedense bu sefer çok fena tosladık dün eşim telefonumu sattı telim bile yokk..
canım valla onları hiç düşünmüyorum nasıl olsa çıkacak bi şekilde.öyle yada böyle kaçış yok. dün hastanede doğum fiyatlarınıda öğrendim normal doğum 130 tl sezeryan 145 tl imiş. özel hastaneye gidiyorum ben.bide özel oda 80 liraymış. çok ucuz geldi. kesinlikle özel oda alırım.fiyatlar çok iyi değilmi.
Amin cnm sağol mecbur anlatıyorum içime attım ne oldu bebeğim geriledi sıkıntıdan hiç olmassa paylaşıyorum buradan arkdaşlar rahatlatyor benıı ınsan daralınca çaresiz kalınca öyle bı anlatıyokı napsın..canım allah yardımcınız olsun.herşeyde vardır bir hayır. inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.herkeste farklı bir dert var.Allah türlü türlü veriyo. ben senin gibi dışa dönük değilim çok fazla anlatamıyorum.sen anlatıp rahatlıyorsun en azından oda güzel bişey.
bedava neresi burası bende geleyım sırnaşık şey benım hastane doktorla bırlıkte 2 mılyar istiyoo o yuzden devlete kaldım:gitme:
hhe heyooooo minik kaplumbagam uyandı şükürler olsun korkuttu beni geceden beri saklanbaç oynamış bizle sütün tadını aldı uyandı prensesim bu sevinçle halay çekerim b en
ANG€L;8763114 .!.:günaydın arkidişler.herkese güzel bir hafta sonu diliyorumopuyorumnanaktan
gözün aydın canım.bimkide yapıyo bazen öyle bende hemen panik yapıyorum bişeymi oldu acaba diye. normalde çok hareketli. hareketleri yavşalayınca hemen hissediyorum endişeye kapılıyorum. Allah korusun meleklerimizi.sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?