2009 Ekim Anneleri

günaydın maşallah oğluşuna canım

anamm gelmiş kızlarr..sibel maşallah yaa kocaman olmuş hakkaten..kaç haftalıksın sen canım ii beslemişsin tosunu:)))

günaydın lalcimmm opuyorumnanaktan
ben de uykumdan uyanıyorum sürekli hep terden sucuk gibi olup kalkıyorum... zaman yaklaşıyor ya ondandır canım... bi de ne zaman uyansan oğluşumda uyanık hihoyyyt

bluecum günaydınnnopuyorumnanaktan
evet canım benim oğluşumda gece daha hareketli kaydirigubbakcemile2doğuncada böyle geceleri uyanık kalırsa yandık diom eşimee...yerimseniben..gündüzde hareket edio ama nedense gece daha çok hareket ediyorrrrdelikafadulden
canım terleme sorunum yokda wc sorunum var acaip şekilde...nerdeyse yatak atıp wc de yatıcam artıkkkkk:bbo:
zuzummm günaydınnnnopuyorumnanaktan

musyascım günaydın canım afiyet olsun opuyorumnanaktan

biz de kahvaltımızı yapmaya gidiyos kısslar öptük sizi Şeniz

musyascım günaydınnnn.....afiyet olsun...yarasın bebişineopuyorumnanaktan

musyascım günaydın canım afiyet olsun opuyorumnanaktan

biz de kahvaltımızı yapmaya gidiyos kısslar öptük sizi Şeniz

saolun güseller sizlerede şimdiden afiyet bal şeker olsun yarasın miniklerere kocaman tosun olsunlar inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sibelcim maşallah canım oğluşuna koca adam olmuş artık kaç haftalıksın sen

günaydın kızlar şimdi kahvaltı yapıcaz oğluşumla benim karnım çok fena oldu resmen harita gibi acayip çatladı kilodan dolayı zaten vardı şimdi daha fena oldu o kadarda krem sürdüm banamısın demedi

seydacım afiyet olsunnn.......üzülme canım oğluşunun canı sağolsun....bende krem sürüyorum yağda sürüyorum ...henüz çatlak yok ama sanki çatlayacakmış gibi gelio bana.....

kızlar kızım enson dün gece 12de oynadı hala uyanmadı normalde gece 4e kadar hareket ederdi neden acaba yormadımda onu hiç akşammmm

gece sen uyurken oynamıştır belkim annesi sen farketmemişsindir..çiko ye bakiim bi,uzan...

normalde okadar sertki hareketleri oynasa kesdin uyanırdım ben tık harekette uyanan biriyim nebilim sabahta hiç hamile gibi uyanmadım şüphelendim inş boşadır şüphem bakıyım saatler geçsin bi

nbr şeyma..toparlanabildinmi biraz..halledebildinizmi borç olayını...

keremim günaydın......
musyascım gece hareket etmiştirrr kesin bencede zuzunun dediği gibi çiko ye ve soluna dönerek uzan...yerimseniben

çok cnm aynı devam ediyor dukkanı satıyor eşim dun almaya gelceklerdi gelemmişler eğer satılmassa yarına kadar eşyaları boşaltacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…