2009 Ekim Anneleri

keremim allah yardımcınız olsunnn..en kısa zamanda toparlanırsınız inşallahh.....:Saruboceq:
musyascım maşallah bebişinee
angel günaydınnnnnopuyorumnanaktan

şimdi geçmişi okudum kızlar.sibelcim maşallah oğluşuna kocaman olmuşbiz iyiyiz cnm ama bizde çalışıyoz çarşamba günü son ondan sonra doğum iznine ayrılıyorum.sen ne zaman çıkıyon izne

ang€l;8763372 .!.:
şimdi geçmişi okudum kızlar.sibelcim maşallah oğluşuna kocaman olmuşbiz iyiyiz cnm ama bizde çalışıyoz çarşamba günü son ondan sonra doğum iznine ayrılıyorum.sen ne zaman çıkıyon izne

bende pazartesi son canım 35 hafta bitiyo benimde 3 hafta aktarabildim doğum sonrasına.sen hemen ayrılıyosun herhalde.

günaydın güzel hamişler sizlere bişey sorucam hastane çantası 1tane olması dahamı iyi yoksa anne ve bebegin çantaları ayrı olmasımı ben ayrı ayrı hazırladım toplam 2çanta kayınvaldem tutturdu tek çanta olsun diye sizce hangi daha ii olur buarada çantayı çok erken hazırlamışım ben kıyafetleride erkenden yıkamışım bişey olursa hastaneden veriyolarmış zaten öle diyo kendileri daha neler varda sabah sabah canınızı sıkmıyım buarada kendisi yazlıktan geldi 2aydır yoktu ne güzellll

arzum 86 takma kafana ya sen ne güzel hazır etmişsin boşverr bu saatten sonra sadece konuşur o kdar bişicik olmazz

günaydın güzel hamişlerr

arzum ben sığdırabilirsem 1 çanta yapıcam.ama sonuçta sen nasıl rahat ediyosan öle yap.aldırma sözlerine.benimkide hala yazlıkta.:umursamaz:artık doğumumda gelir

2009 kasım annesinin harbişden almışlar bebeğini 1 ay kuvözde kalacakmış allah sağlıkla versin kendinde tansiyon problemi varmış düşükmüş aman yarebbim hemen almak zorunda kalmışlar meleğini allah ikisinide sağlıkla evlerine gördermeyi nasip etsin

angel sağol sen nasılsın

allah yardımcısı olsun gizemcim.inşallah ikiside sağ sağlim evlerine dönerler.bende iim bugün c.ertesi ve ben işteyim:sinifsinif:

tansiyonu birden fırlamıs arkadasımızın ve dün gece bebeğini cıkarmıslar bebek kuvezde anne yogun bakımda tansiyon kontrol altına alınmıo kızar lütfen dua edin arkadasımız için biz cok üzüldükkkkk

sibelcim sen nasıl besleniyosun ayriyetten yediğin yaptığın bişey varmı cnm.mesela ben yemek çok fazla yiyemiyorum hemen tıkanıyorum özellikle 1 haftadır akşamları yiyemiyorum.ama bol bol meyve yemeye gayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…