2009 Ekim Anneleri

kızlar dr bugun sen kaç aylık dogmuşsun die sordu 8. ayımın içinde 7.5 falan dedim o zaman senin kızda ekim 13ü beklemez eylül sonu ekim bası gelir dedi ayy cok heyecanlandım böle bişi duyan var mı anne erken dogmuşsa bebegininde erken gelme ihtimali yüksek olur falan gibi 38de dorursun dedi bana yaa:uhm:

yok cnm ya benim en yakın arkaşım hem kendisi hemde kocası 7 aylık doğmuş çocuklarıda öyle doğacak diye hazırladılar erken birde sancısı oldu durdurdu sonrada doğmak bilmedi :) sezeryanlar aldılar :))

benimde esim erken dogmuş ne bilim öle deyince sasırdım erken dogum riskin yok gözüküo suan ama beklems dedi saglıkla gelsinde beklesin yaw ben bütün hazırlıgımı ekime göre yaptımkaydirigubbakcemile3

biz geldikkk kıssslar uyuyamadım bi türlü karnım çok farklı ağırıyor ya:sinifsinif:

böyle basınç varmış gibi karnımın heryerinde... tarif de edemiyorum... 1o dakikadır uzanıyorum sanki biraz daha iyi gibiyim... korkttum baya bi :1shok:

ben de öyle tahmin ettim herhalde yalancı sancıdır... daha önce hiç bööle bişey hissetmemiştim :bbo:

beni minigimden cok dr korkuttu bugun 38de gelir die 2 hafta öncede aynı seyi demişti zaten bişeyi 40kere sölersen olurmuş demeyin öle diorum saglıgı yerinde nie endişe endiosun 38de dogarsa sorun yokki dio bide işlerim war benim dedim ters ters dalga gecio yaalmaz:

:ecrin_bebek: bebişler bilirler ne zaman geleceğini doktorlarda bence tam olarak kestiremiyor... kağan kocatepenin bile bebişi 35 haftalık doğmuş yanılmıyorsam... a.s

bende okumuştum onu yaa kaydirigubbakcemile3

biz azıcık uzanalım agzım yırtılcak esnemekten zaten yine sabahlicaz esim mesaiye kalıo bu gecede mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…