2009 Ekim Anneleri

gözün aydın canım. maşşallah bebişine de sana da

inşallah canım gözün aydın sağlıkla gelsin meleğin

NOT: bir dostun dostu opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

yağmurcum maşallah bebişineee......

gozun aydin canim......

:1shok::1shok:

cok sevindim yamurcumm gozun aydın masallah bebişinee

teşekküğrler kızlarr hepinize Allah razı olsun zaman geçsede kucağımıza alabilsek sağlıkla
ya bana hala hayal gibi geliyo :bbo: ne bilim sizede öyle oluyo mu
kimilerine göre normal ama bana mucize gibi geliyor yavrumu kucağımda görmek çok istedim çok bekledim birde acı yaşadım ondan mı acaba

gözün aydın canım manş. bebişinede sanada

ANGEL cim sağol cnm kilosunu tam söylemedi ama eşim ölçümlerde tabloda görmüş 1600 küsürrdü dedi dr normal dedi 2 gün geriden geliyoruz en baştan beri normalmiş acaba biraz ufak yapısal mış :) sağlıklı dünyaya gelsinde ufak olusn büyütürüm ben onu :)

arzum sağol cnm hepimizin bebişine maşallahhh subanallahh

kıslar ben uyuyorum neredeyse kaydirigubbakcemile3
biraz şekerleme yapalım oğluşla...

bende seninle ayni duygular icindeyim canim...biliyorsun zaten nedenini.....:çok üzgünüm:

yagmur kac ile basladın sen simdi kac kilosun canım

uzuldum ama yaa ((( bende simdi yok ya olusursa kızkardesin nasıl uzulmusturr:çok üzgünüm:

uzulmezmi yaaa..gorumcem karin gerdirme oparasyonu yaptirdi ayy kaca yaptirdi cok pahalimi falan diye sordu hemen 5000 euro diyince hevesi kursaginda kaldi zavallinin.....karnina cok uzuluyor cunklu kardesim hayati boyunca hic 50 kiloyu gormemisti 45 48 kiloda falandi zapzayifti hep ne gobek vardi ne bisey...hamileyken cok aldi karnida catladi bacaklarida....oda az var diye seviniyordu....en iyisi erkenden sevinmemek sanirim...

evt mehaycım biliyorum inşallah mucizelerimiz gerçekleşecek o zamn da görüşürz inşallah
kalemiti ben 71 le başladım 82 olmuşum normal dedi dr :)) ödemim falanda yokmuş baktı bacaklarımı sıktı delikafadulden
kilolu hamile kaldım ama kimse göstermiosun o kadar diyo göbekimde yok az 31 haftalık gibi durmuyo

çatlaklarım da belimde oluştu kırmızı karnımda yok zaten karnımda küçük daha

boyun uzunsa gostermezsin canim fazlada almamissin zaten gayet iyisin.....
niye SIKTIRDIN kiz bacaklarini elin adamina:jeyyar: utenmezzzsırnaşık şey

çokta uzun değil boyum ama yağdan çok et var demek :))

canım sıktı sıktı baktı :)) ödem var mı diye yok muş delikafadulden
dediki eylülün 15 nide atlatsan hiçç kokrma dedi ay inşalalhh ya zaman geç artıkk
pazartesi mobilyamız gelioo kıyafetlermi yerleştirelim

he birde plesantada odacıkalr oluşmaya başlamış dedi doğumun çok uzak değil dedi o nedemekse heralde eş eskimesi gebelik büyüdükçe eş eskir ya ne bilim işte korkma dedi 3. trimester de olan bi durum erken olması iyi değil dedi aman neyse sağlıklı olsunda 40 haftayı tamamlamıcam yani ben zaten sanmıyorum da :)) 36 gelelimde

canim hic korkma artik 1 hafta sonra bile dogsa bebisin yasar sagligina kavusur en tehlikeli donemler geride kaldi...ama insallah 36 yi tamamlarsin tabi....

gelirsin gelirsin inşallah canım dinlen dikkat et kendinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…