:1shok::1shok:
cok sevindim yamurcumm gozun aydın masallah bebişinee
gözün aydın canım. maşşallah bebişine de sana da
inşallah canım gözün aydın sağlıkla gelsin meleğin
NOT: bir dostun dostu opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
yağmurcum maşallah bebişineee......
gozun aydin canim......
:1shok::1shok:
cok sevindim yamurcumm gozun aydın masallah bebişinee
gözün aydın canım manş. bebişinede sanadaKızlar bugün dr geldim Allah' a şükür kötü bişey duymadım doğum pozisyonunu almış bebiş :)) dr dedi artık bu haftadan sorna korkma gelsede bişey olmaz ( erken doğum var bundan önce ve şimdide erken doum tehlikem) yüzebilrsin yürüyebilirsin dedi artık :) servikste ultrasonla baktı açıklık görünmüyo dedi.. İnşallah sonuna kadar giderizz
yerim o gozleri bennnŞenizŞenizŞeniz
teşekküğrler kızlarr hepinize Allah razı olsun zaman geçsede kucağımıza alabilsek sağlıkla
ya bana hala hayal gibi geliyo :bbo: ne bilim sizede öyle oluyo mu
kimilerine göre normal ama bana mucize gibi geliyor yavrumu kucağımda görmek çok istedim çok bekledim birde acı yaşadım ondan mı acaba
ANGEL cim sağol cnm kilosunu tam söylemedi ama eşim ölçümlerde tabloda görmüş 1600 küsürrdü dedi dr normal dedi 2 gün geriden geliyoruz en baştan beri normalmiş acaba biraz ufak yapısal mış :) sağlıklı dünyaya gelsinde ufak olusn büyütürüm ben onu :)
arzum sağol cnm hepimizin bebişine maşallahhh subanallahh
uzuldum ama yaa((( bende simdi yok ya olusursa kızkardesin nasıl uzulmusturr:çok üzgünüm:
evt mehaycım biliyorum inşallah mucizelerimiz gerçekleşecek o zamn da görüşürz inşallah
kalemiti ben 71 le başladım 82 olmuşum normal dedi dr :)) ödemim falanda yokmuş baktı bacaklarımı sıktı delikafadulden
kilolu hamile kaldım ama kimse göstermiosun o kadar diyo göbekimde yok az 31 haftalık gibi durmuyo
çatlaklarım da belimde oluştu kırmızı karnımda yok zaten karnımda küçük daha
slm annisler? siz ve beisleriniz nasilsiniz bugun?massalh topikbugun cosmus almis basini gidio hihoyyyt
çokta uzun değil boyum ama yağdan çok et var demek :))
canım sıktı sıktı baktı :)) ödem var mı diye yok muş delikafadulden
dediki eylülün 15 nide atlatsan hiçç kokrma dedi ay inşalalhh ya zaman geç artıkk
pazartesi mobilyamız gelioo kıyafetlermi yerleştirelim
he birde plesantada odacıkalr oluşmaya başlamış dedi doğumun çok uzak değil dedi o nedemekse heralde eş eskimesi gebelik büyüdükçe eş eskir ya ne bilim işte korkma dedi 3. trimester de olan bi durum erken olması iyi değil dedi aman neyse sağlıklı olsunda 40 haftayı tamamlamıcam yani ben zaten sanmıyorum da :)) 36 gelelimde
çokta uzun değil boyum ama yağdan çok et var demek :))
canım sıktı sıktı baktı :)) ödem var mı diye yok muş delikafadulden
dediki eylülün 15 nide atlatsan hiçç kokrma dedi ay inşalalhh ya zaman geç artıkk
pazartesi mobilyamız gelioo kıyafetlermi yerleştirelim
he birde plesantada odacıkalr oluşmaya başlamış dedi doğumun çok uzak değil dedi o nedemekse heralde eş eskimesi gebelik büyüdükçe eş eskir ya ne bilim işte korkma dedi 3. trimester de olan bi durum erken olması iyi değil dedi aman neyse sağlıklı olsunda 40 haftayı tamamlamıcam yani ben zaten sanmıyorum da :)) 36 gelelimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?