2009 Ekim Anneleri

bende artik haftaya kurdururum bebisimin mobilyalarini ve yatagini sanirim bir hafta 10 gunde beklerim kokusu ciksin sonra silip temizleyip yerlestiririm bebisimin kiyafetlerini...

mavicicegimm burdamısın kasım annelerinden dogum yapan olmusmu ögrenebildinmi sen
dun nehriver soylemişti

inşallahh kızlarr inşallahhhh rüyada gibiyim

34 e geldin mehay bence kur kokusu çıksın biz şuan odayı boyattık oyunparkını kurduk koku çıkmadı hala pazarteside dolapla şifonyeri geliyor onları silip açık bırakıcam havalansın hergünde açık cam ama kokuyor sende geç kalma bence

:sinifsinif:kıslar sizind eyemekten sonra şişkinlik oluyor mu ya bende patlıcam gibi oluyommm

olmazmi hele aksamlari kivraniyorum resmen yatana kadar inmiyor karnim bir gram sindirmiyor midem...gece sahura kalktigimda karnim hala sis oluyor...catlayacak gibi oluyorum nefes alamiyorum bazen.....

kızlar o kadar yoğunumkiii hızınıza yetişemiorumm...çok öptüm siizi...herkese iyi haftasonlarıyerimseniben....

iftara misafirim gelcek kızlar benim evi topalarlamam gerekli kocaman opyrm sizleri vee minnoşlarıııopuyorumnanaktan

haklisin canim haftaya kurmayi dusunuyorum aslinda coktan kurardimda tasinmayi dusunuyordum birkac ev cikti gidip baktik begenmedim...begenirsek yeni eve kurariz demistim ama kaldim burda kurunca cikar belkide sonra tekrar sok kur uzun isler.... (((

kızlaar biz geldik kızımla... aslında dr dan ewe de yeni geldik kaydirigubbakcemile3
2330gr olmuş kızım 45cm miş dr tombik yanaklı olcak dedi:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…