kızlar kaşıntılarım çok arttı yarın nst ye giricem rahmimin üstünde biraz ağrı var haberdar ederim sizi bebğin de hareketlerini az hissediyorum
kızlar kaşıntılarım çok arttı yarın nst ye giricem rahmimin üstünde biraz ağrı var haberdar ederim sizi bebğin de hareketlerini az hissediyorum
canım hayırlı olsun netinizzopuyorumnanaktankızlar eve interenet bağlattık malum haftaya evdeyim artık. sizlerden de uzak kalmamış olacağım.
bitanem maşallahhh bebişineeselam herkese...
ben nezle oldum.bogazım şiş.ılacd akullanamıyorumdün doktora gttım.hersyeımız normal allaha şükür.2350 olmus meleğim..
suyu azalan arkadaslar suyu azmı içiyorsunuz ondanmı azalıyormus.ben cok içerim.suyu normal cıktı
iyiyim bitanemm sen nasılsınn ??
onceki sayfalara bakıyordum :))))
tetkikleri yapıldı zaten cigerlerinden dolayı yasıyormus canım zaten bu sorunuyasemın kaşıbntılar ciğerlerden gelebılıyor bılıyorsun umarım dr bununla ilgili bişey söyledimi allah korusun sonra erken doğum birsürü tetkit ıstıyorlar.
kız mehay allah seni ana kucağı sanki yer delgecimiki okaa sallayıp mide bulandırsın :)
tetkikleri yapıldı zaten cigerlerinden dolayı yasıyormus canım zaten bu sorunu
kalabildigi kadar bebişi onunla olcak umarım uzun surede kalır:Saruboceq:
inş. bir sorun cıkmadan dogum yaparsın yasemincim dualarımız seninlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?