2009 Ekim Anneleri

benımde suyum sınırdaydı bakalım yarın neler olucak bende çıkıyım bırazz dınleneyım oyle uykumuz geldi paşalarla

kızlar eve interenet bağlattık malum haftaya evdeyim artık. sizlerden de uzak kalmamış olacağım.

selam herkese...
ben nezle oldum.bogazım şiş.ılacd akullanamıyorumdün doktora gttım.hersyeımız normal allaha şükür.2350 olmus meleğim..
suyu azalan arkadaslar suyu azmı içiyorsunuz ondanmı azalıyormus.ben cok içerim.suyu normal cıktı

kızlar kaşıntılarım çok arttı yarın nst ye giricem rahmimin üstünde biraz ağrı var haberdar ederim sizi bebğin de hareketlerini az hissediyorum

kızlar kaşıntılarım çok arttı yarın nst ye giricem rahmimin üstünde biraz ağrı var haberdar ederim sizi bebğin de hareketlerini az hissediyorum

ayyy nediyosun canim senn...zaten seni ruyamda gordum bu gece ben yaaa...soracaktim nasilsin diye yazini okuyunca sok oldum.....:çok üzgünüm:

kızlar eve interenet bağlattık malum haftaya evdeyim artık. sizlerden de uzak kalmamış olacağım.
canım hayırlı olsun netinizzopuyorumnanaktan
bitanem maşallahhh bebişineecanım ben aslında günlük 2-3 litre su tüketiodum şuan iki katına çıkardım...suyla çok alakalı değill benceeyerimseniben

canım çok geçmiş olsun...hayırlısıyla atlatırsın inşallah bu dönemiiii:Saruboceq:

kız mehay allah seni ana kucağı sanki yer delgecimiki okaa sallayıp mide bulandırsın :)

yasemın kaşıbntılar ciğerlerden gelebılıyor bılıyorsun umarım dr bununla ilgili bişey söyledimi allah korusun sonra erken doğum birsürü tetkit ıstıyorlar.

yasemın kaşıbntılar ciğerlerden gelebılıyor bılıyorsun umarım dr bununla ilgili bişey söyledimi allah korusun sonra erken doğum birsürü tetkit ıstıyorlar.
tetkikleri yapıldı zaten cigerlerinden dolayı yasıyormus canım zaten bu sorunu
kalabildigi kadar bebişi onunla olcak umarım uzun surede kalır:Saruboceq:
inş. bir sorun cıkmadan dogum yaparsın yasemincim dualarımız seninlee

hımm bılmıyordum öyle olduğunu rabbın sağlıkla kavuşmalarıno nasip etsın....

bende beden temızlığı yaptım yarın dr gidicem ya alttan kazaya kurban gitmeyeyım her ıhtımale karşı temızlendım ama çokkkk zorlandımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…