2009 Ekim Anneleri

lalimm benimkisi tam gece 12de yılbaşında oldu :))))
delikafaduldensüperrr yaa....
kız lalcim kokutma beni. eğer öle bi durum olsa o kdar usg ye girdim 1 inde de önceki bi tarih çıkardı herhalde..... ben gene de doğum çantamı hazır edeyim. tusrtım valla

canım korkutma değil ama şöle düşün bebişlerin nezaman geleceği hiç belli olmaz usg deki tarhde doğacak diye bir garanti yok...yerimsenibenöncede sonrada olabiliyor o tarihe göre..38 haftadan itibaren tetikde bekleriz artıkkk:1rolleyes:bencede sen çatanı hazırla kapının dibine koyyyyerimseniben

:)))))))) bence de.....

merhaba kislar.bebislerinin kiyafetlerini yikayanlara bi sorum olacak.simdi bu kiyafetlerin arasinda 6 aylikken giyecegi kiyafetlerde var.hatta 1 yasindayken bile.hepsini yikadiniz mi yoksa sadece 0-3 ayliklari mi yikadiniz? otekilerde yikansa 6 ay sonra kirlenmez mi?

Son düzenleme:

ben hepsini yikayip utuleyip guzelce katlayip ayirdim canim...dolabina yerlestiricem 0-3 aya kadar olanlar bir tarafa daha sonraki giyeceklerini bir tarafa koyucam karismasin diye....daha buyuklerinide yikayip utuleyip temiz bir beze bohcaladim tozlanmasin diye....

nazcım bende diom bu kız nerelerde...nese iyiysen sorun yok yerimseniben
buketcim ben hepsini yıkadımm...3-6-9 ay hepsiniyerimseniben...12 yasamıom 12 ay almadım çünküüü::)))

o zaman bende hepsini yikayayim.yaf ne cok kiyafet almisim.yazik cogunu giyemez bile mirmirmirmir
mehaycim bugun pazar ya kimse olmaz.

fıstıklar hepiniiz öptümm..kaçıım ve biraz uyumaya çalışıım yine 4 den beri ayaktayımmm....belki birazcık uyuyabilirimmmmyerimseniben

su seviyen azmiydiki hic haberim yok:uhm: insallah hersey yoluna girmis olur canim gule gule.....

efet canım su seviyemizde azalma olmuş bol bol su iç ve dinlen demişti dr...inşlah düzelmiştir....:Saruboceq:çok öptüm ve kaçtımmm benopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…