delikafaduldensüperrr yaa....lalimm benimkisi tam gece 12de yılbaşında oldu :))))
kız lalcim kokutma beni. eğer öle bi durum olsa o kdar usg ye girdim 1 inde de önceki bi tarih çıkardı herhalde..... ben gene de doğum çantamı hazır edeyim. tusrtım valla
delikafaduldensüperrr yaa....
canım korkutma değil ama şöle düşün bebişlerin nezaman geleceği hiç belli olmaz usg deki tarhde doğacak diye bir garanti yok...yerimsenibenöncede sonrada olabiliyor o tarihe göre..38 haftadan itibaren tetikde bekleriz artıkkk:1rolleyes:bencede sen çatanı hazırla kapının dibine koyyyyerimseniben
merhaba kislar.bebislerinin kiyafetlerini yikayanlara bi sorum olacak.simdi bu kiyafetlerin arasinda 6 aylikken giyecegi kiyafetlerde var.hatta 1 yasindayken bile.hepsini yikadiniz mi yoksa sadece 0-3 ayliklari mi yikadiniz? otekilerde yikansa 6 ay sonra kirlenmez mi?
selaaaaaaammmm kimse yokmuuu????
slm canım:asigim: nasılsınn_???
iyiyim seker sen nasilsin??bebisin nasil hersey yolundami???
o zaman bende hepsini yikayayim.yaf ne cok kiyafet almisim.yazik cogunu giyemez bile mirmirmirmir
mehaycim bugun pazar ya kimse olmaz.
bende oğluşumda iyi canım...herşeyde şuanlık yolunda..perşembe günü randevumuz var inşlah ozaman kadar su seviyem normale dönmüş olurrrrr:Saruboceq:
su seviyen azmiydiki hic haberim yok:uhm: insallah hersey yoluna girmis olur canim gule gule.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?