2009 Ekim Anneleri

yasemincim canım sakın korkma...bak herşey çok güzel olacak bu mübarek günlerde dua et dinlen. hayırlısıyla sağlıkla gelecek bebişin hareketlerini hissetmemen normal. ben de artık o kadar az hissediyorumki zaman zaman tedirgin oluyorum... ama inanıyorum burayta kadar geldik allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip edecek...

canım çok geçmiş olsun...hayırlısıyla atlatırsın inşallah bu dönemiiii:Saruboceq:[/QUOTE]
inş. canım tek isteğim bebeğimi sağlıklı bi şekilde almak:Saruboceq:
ayyy nediyosun canim senn...zaten seni ruyamda gordum bu gece ben yaaa...soracaktim nasilsin diye yazini okuyunca sok oldum.....:çok üzgünüm:
deme canım ya nasıl gördün anlat sonra kötümü gördün hayır olsun rabbim hayırlısyla doğurmak nasip etsin
canım cok geçmiş olsun hayırlı haberlerini alırsınız inşallah
inş. canım tek isteğimiz o rabbimden:Saruboceq:
gecmis olsu canim yaa ins. kasintilarin azalir dualarimiz seninle ..kullandigin ilacin bir faydasi olmadi mi?
yok canım sorun karaciğerde 2 tane ilaç kullanıyom karaciğerle alakalı onda da gebelikte kullanımı önerilmez yazıyor inş. bebeğime bi zararı olmaz :Saruboceq:
yasemın kaşıbntılar ciğerlerden gelebılıyor bılıyorsun umarım dr bununla ilgili bişey söyledimi allah korusun sonra erken doğum birsürü tetkit ıstıyorlar.
ciğerden canım delirten kaşıntılarım var hemde sabahklara kadar uyutmuyor bi an önce geçsin dualarınızı benden esirgemeyin
sağol canım sizde olmasanız napardım bilmiyorum dostlarım benimmmŞeniz
hımm bılmıyordum öyle olduğunu rabbın sağlıkla kavuşmalarıno nasip etsın....
amin canım inş.:Saruboceq:
yasemincim insallah sorun cikmaz.
inş. canım çok endişeliyim çokk bebeğimide etkilemesini istemiyorum rabbim beni sınıyor sanırımm
Yasemin1984 gecmis olsun canim umarim bebegin saglikla gelir.

amin canım sağlıkla herkes bebeğine kavuşur inş..:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım benim inş. bugünleride atlatıcaz derdim kaşıntı falan değilde bebeğime bi şey olmasın sağlıkla gelsin o bana yeter:Saruboceq:

sağol canım benim inş. bugünleride atlatıcaz derdim kaşıntı falan değilde bebeğime bi şey olmasın sağlıkla gelsin o bana yeter:Saruboceq:

biliyorum tatlım seni endişelendiren şeyi...ama hiç merak etme herşey yolunda gidecek bak görürsün. ben de bol bol dua edicem senin için... hiç bişeycik olmaz. sen güçlü ol ki bebişinde senden güçlü olmayı öğrensin...

beni en iyi sizler anlarsınız s,zaten elimden geldiğince güçlü olmaya çalışıyorum annesi gibi oda güçlü olacak güçlükler göğüs gerecek :Saruboceq:
yasemincim geçmiş olsun ttalım sakın endişe etme. bu mübarek günlerde bol bol DDUA ET CANIMM
tek yapabileceğim dua etmek rabbime inş. geçecek bu günlerde:Saruboceq:
canım benim yaaa çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşallah :Saruboceq:

inş. canım hayırlı haberlerle gelicem teyzeleri bekleyin bizi:Saruboceq:

yasemincim, bebişler artık büyüdü yerleri de dar geliyor çok fazla hareket edemiyorlar, daha çok gerinme tarzı hareketler oluyor. ondan hissetmiyo olabilirsin canım. moralini hiç bozma hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

inşallah canım biraz hareketlendi gibi birazdan eve gidicem zaten bugün nöbetçiyim bide oğluşumda çalışma hayatını öğrendi valla :kedi:

keremim sen de iyi haberlerle geklirsin inşallah. elalı naptı acaba onunda su ile ilgili sıkıntı vardı yanlış hatırlamıyosam

yasemin geçmiş olsun merak etme Allahın izniyle sorunsuzca alıverecez bebeklerimizi kollarımıza bol bol dua edelim zaten ne kaldı şurda demi...:Saruboceq:

iyi geceler kızlar ben çok hastayım yaaa...öksürüyorum ciğerlerim ağrıyo öksürürken , başım boğazım ve bütün vücudumda ağrıyo..nerden buldu bu grip beni şimdi bilmem...yatmayada korkuyom yatınca öksürük azıyo..sürekli sıcak bişeyler içiyom..inşallah yarına hafifler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…