deme canım ya nasıl gördün anlat sonra kötümü gördün hayır olsun rabbim hayırlısyla doğurmak nasip etsinayyy nediyosun canim senn...zaten seni ruyamda gordum bu gece ben yaaa...soracaktim nasilsin diye yazini okuyunca sok oldum.....:çok üzgünüm:
inş. canım tek isteğimiz o rabbimden:Saruboceq:canım cok geçmiş olsun hayırlı haberlerini alırsınız inşallah
yok canım sorun karaciğerde 2 tane ilaç kullanıyom karaciğerle alakalı onda da gebelikte kullanımı önerilmez yazıyor inş. bebeğime bi zararı olmaz :Saruboceq:gecmis olsu canim yaa ins. kasintilarin azalir dualarimiz seninle ..kullandigin ilacin bir faydasi olmadi mi?
ciğerden canım delirten kaşıntılarım var hemde sabahklara kadar uyutmuyor bi an önce geçsin dualarınızı benden esirgemeyinyasemın kaşıbntılar ciğerlerden gelebılıyor bılıyorsun umarım dr bununla ilgili bişey söyledimi allah korusun sonra erken doğum birsürü tetkit ıstıyorlar.
sağol canım sizde olmasanız napardım bilmiyorum dostlarım benimmmŞeniztetkikleri yapıldı zaten cigerlerinden dolayı yasıyormus canım zaten bu sorunu
kalabildigi kadar bebişi onunla olcak umarım uzun surede kalır:Saruboceq:
inş. bir sorun cıkmadan dogum yaparsın yasemincim dualarımız seninlee
amin canım inş.:Saruboceq:hımm bılmıyordum öyle olduğunu rabbın sağlıkla kavuşmalarıno nasip etsın....
inş. canım çok endişeliyim çokk bebeğimide etkilemesini istemiyorum rabbim beni sınıyor sanırımmyasemincim insallah sorun cikmaz.
Yasemin1984 gecmis olsun canim umarim bebegin saglikla gelir.
yasemincim canım sakın korkma...bak herşey çok güzel olacak bu mübarek günlerde dua et dinlen. hayırlısıyla sağlıkla gelecek bebişin hareketlerini hissetmemen normal. ben de artık o kadar az hissediyorumki zaman zaman tedirgin oluyorum... ama inanıyorum burayta kadar geldik allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip edecek...
sağol canım benim inş. bugünleride atlatıcaz derdim kaşıntı falan değilde bebeğime bi şey olmasın sağlıkla gelsin o bana yeter:Saruboceq:
kızlar kaşıntılarım çok arttı yarın nst ye giricem rahmimin üstünde biraz ağrı var haberdar ederim sizi bebğin de hareketlerini az hissediyorum
beni en iyi sizler anlarsınız s,zaten elimden geldiğince güçlü olmaya çalışıyorum annesi gibi oda güçlü olacak güçlükler göğüs gerecek :Saruboceq:biliyorum tatlım seni endişelendiren şeyi...ama hiç merak etme herşey yolunda gidecek bak görürsün. ben de bol bol dua edicem senin için... hiç bişeycik olmaz. sen güçlü ol ki bebişinde senden güçlü olmayı öğrensin...
tek yapabileceğim dua etmek rabbime inş. geçecek bu günlerde:Saruboceq:yasemincim geçmiş olsun ttalım sakın endişe etme. bu mübarek günlerde bol bol DDUA ET CANIMM
canım benim yaaa çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşallah :Saruboceq:
yasemincim, bebişler artık büyüdü yerleri de dar geliyor çok fazla hareket edemiyorlar, daha çok gerinme tarzı hareketler oluyor. ondan hissetmiyo olabilirsin canım. moralini hiç bozma hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?