2009 Ekim Anneleri

Ayy hem de nasıl rahatladı canım.Hastaneye getirileceklerin listesini falan da verdiler. Görmemişim topici hemen gidiyorum
merhaba kıslarrrr

gülican maşallah bebişine

opuyorumnanaktan

inş cnm:Saruboceq:
süper cnmm çok sevindim walla:sm_cool:
sana doğum şekliyle ilgili bişey demedimi gülim?

Canım normal doğum yapman için hiçbir engel yok dedi. Ama şimdiden anlayamayız dedi. Bu arada yürüyüş yapmak egzersiz falan kendini iyi hissettirir mutlaka ama normal doğumu kolaylaştırır diyemem. Herkesin bünyesi farklıdır ve doğum başlamadan naıl olacağını anlayamayız dedi

ayy gülümcümmm heycan bastı beni ya..sankim doğuma gidiyosun:))) benim doktor daha doğumdan bahsetmedi ya ondan heralde,aramızda 1 ay filan war sanki:)) bidahaki randewun nezaman

kıss neler götürcekmişsin hastaneye bizede söleseneezemuszemus
ohh cnm inşallah normal yapmanda sonuna kadar bi engel çıkmaz:Saruboceq:

ohhh maşallah canım... herkes güzel haberlerle gelir inşallah

kıslar öğle yemeğimi yicem şimdi dengem bozuldu iyice 11de uyanıncakaydirigubbakcemile3 sonrada biraz uzanıcam öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan görüşürüz

ayy elektrikler gitti ayrı kaldım sizden kim burda muz muhabbeti ettiydi canım çekti giittim aldımm özendirmeyin bakem oğlumuuu:mymeka:

selam kızlar biz geldik kızımla ne var ne yok bakalım...
elalı seni gördükçe heyecanlanıyorum canım yaaa 35 yazıyoo maşallah maşallah..

ayy gülümcümmm heycan bastı beni ya..sankim doğuma gidiyosun:))) benim doktor daha doğumdan bahsetmedi ya ondan heralde,aramızda 1 ay filan war sanki:)) bidahaki randewun nezaman

Ayy ebni de bastı valla bugün... Doğum sancıları şööle olcak bööle olcak diye anlattı. Sonra doğum katını gezdirdiler, ne nasıl olacak anlattılar. Yarın doğurcam sandım ben de...
delikafadulden
kıss neler götürcekmişsin hastaneye bizede söleseneezemuszemus
ohh cnm inşallah normal yapmanda sonuna kadar bi engel çıkmaz:Saruboceq:

Dur yazıyım canımm

ohhh maşallah canım... herkes güzel haberlerle gelir inşallah

Amin canımi sağol... opuyorumnanaktan

delikafadulden süper yaa ben de istiyoruumm zemuszemus

Anne için:
Sağlık karnesi
2-3 önden açılan gecelik pijama, 1 sabahlık
alçak topuk terlik, 2 çorap
2 emzirme sütyeni, petleri
1 paket kadın pedi, 2 çamaşır
Hastane çıkışı kıyafet
Diş macunu, fırças,tarak,tok,makyaj malzemesi
Fotoğraf Makinası, kamera

Bebek ıçin:
3 kıyafet takım
1 ince, 1 kalın battaniye
1 paket bez

sibel sen handanla aynısın, lal ben ve gülicandanda 1 gün büyüksün pek fark yok...
aşkbuya ve nazyaz senden de büyük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…