ne güzelll..mışıl mışıl uyusun içinde melekk...
sen de dinlen artık sibelcim...yazdığımı gördünmü topic war ekim ayında buluşma için..
oyyy gülümcanımm maşallahh oğluşa..nası rahatlamıştır için..keyfi nezaman isterse gelsin yani paşan no problem:)) gülümcüm yine buluşuorus hbrin olsun önceki topice bak
merhaba kıslarrrr
gülican maşallah bebişine
inş cnm:Saruboceq:
süper cnmm çok sevindim walla:sm_cool:
sana doğum şekliyle ilgili bişey demedimi gülim?
buluşma topicini diyosan bu canım;kızlar topiğe nasıl giriyorsunuz
ben daha önce hiç girmedimde birisi anlatabilirmi
Ayy hem de nasıl rahatladı canım.Hastaneye getirileceklerin listesini falan da verdiler. Görmemişim topici hemen gidiyorum
opuyorumnanaktan
Canım normal doğum yapman için hiçbir engel yok dedi. Ama şimdiden anlayamayız dedi. Bu arada yürüyüş yapmak egzersiz falan kendini iyi hissettirir mutlaka ama normal doğumu kolaylaştırır diyemem. Herkesin bünyesi farklıdır ve doğum başlamadan naıl olacağını anlayamayız dedi
Ayy hem de nasıl rahatladı canım.Hastaneye getirileceklerin listesini falan da verdiler. Görmemişim topici hemen gidiyorum
opuyorumnanaktan
Canım normal doğum yapman için hiçbir engel yok dedi. Ama şimdiden anlayamayız dedi. Bu arada yürüyüş yapmak egzersiz falan kendini iyi hissettirir mutlaka ama normal doğumu kolaylaştırır diyemem. Herkesin bünyesi farklıdır ve doğum başlamadan naıl olacağını anlayamayız dedi
Merhabalar kısslar. Geçmişi okumadım herkes iyidir inşallah...
Bugün kontrolüm vadı benim de. Oğluşumuz 2.600 olmuş. Artık erken doğum ve düşük kilolu doğum riskini atlatmışız. Çatı muayenesini de doğuma kadar yapmıcam dedi...
kıss neler götürcekmişsin hastaneye bizede söleseneezemuszemus
ohh cnm inşallah normal yapmanda sonuna kadar bi engel çıkmaz:Saruboceq:
onun hastanesi sanane laelaelaelaelae
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ayy gülümcümmm heycan bastı beni ya..sankim doğuma gidiyosun:))) benim doktor daha doğumdan bahsetmedi ya ondan heralde,aramızda 1 ay filan war sanki:)) bidahaki randewun nezaman
kıss neler götürcekmişsin hastaneye bizede söleseneezemuszemus
ohh cnm inşallah normal yapmanda sonuna kadar bi engel çıkmaz:Saruboceq:
ohhh maşallah canım... herkes güzel haberlerle gelir inşallah
selam kızlar biz geldik kızımla ne var ne yok bakalım...
elalı seni gördükçe heyecanlanıyorum canım yaaa 35 yazıyoo maşallah maşallah..
Ayy ebni de bastı valla bugün... Doğum sancıları şööle olcak bööle olcak diye anlattı. Sonra doğum katını gezdirdiler, ne nasıl olacak anlattılar. Yarın doğurcam sandım ben de...
delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?