sibel sen handanla aynısın, lal ben ve gülicandanda 1 gün büyüksün pek fark yok...
aşkbuya ve nazyaz senden de büyük...
Anne için:
Sağlık karnesi
2-3 önden açılan gecelik pijama, 1 sabahlık
alçak topuk terlik, 2 çorap
2 emzirme sütyeni, petleri
1 paket kadın pedi, 2 çamaşır
Hastane çıkışı kıyafet
Diş macunu, fırças,tarak,tok,makyaj malzemesi
Fotoğraf Makinası, kamera
Bebek İçin:
3 kıyafet takım
1 ince, 1 kalın battaniye
1 paket bez
hey maşallahh hafızaya bakkk zemuszemus
ahhh oğlumla bisss küçük kaldık yanınızda:kedi:
sibel sen handanla aynısın, lal ben ve gülicandanda 1 gün büyüksün pek fark yok...
aşkbuya ve nazyaz senden de büyük...
sağol gülimmŞeniz
3 kıyafet takım dediğin 3 takım hastane çıkışı mı?
bide 1 paket bez çok diğilmi hastane için yıllancakmıyız ordaakaydirigubbakcemile3
Evet canım hastane çıkışı 3 tane. 1 paket bezi ben de sordum. Çünkü benim aldığım 98 li. Onlarda 20 tane falan dedi.
merhaba herkese...
ya aynaya baktigimda kendimi cok cirkin buluorumkafamçokkarıştı sisko birini goruorum.eskiden bi albenim vardi canim.tig gibiydim :kedi:
ben gibi hisseden var mi?laelaelaelaelae
merhaba herkese...
ya aynaya baktigimda kendimi cok cirkin buluorumkafamçokkarıştı sisko birini goruorum.eskiden bi albenim vardi canim.tig gibiydim :kedi:
slm mehaycım biz iyiyiz sen nasılsın?
ben cumartesi mesa hastanesinin emzirme seminerine gittim..onlar 2 takım hastane çıkısı 1 yelek yada hırka patik,lastiksiz çorap,tırnak makası istediler bebek için...doğum odalarını gezdirdiler...bir ara doğurmaktan vazgeçer gibi oldum:))))
canım mustafa berktuğ olabilirrr...nedense deha ismini sevmiyorum bennnnnyerimsenibenhiç düşünmemiştim kayınpederin adını koymayı.koysam gerçi çok mutlu olur eminim.biz bertuğ deha olarak planladık.mustafa koysak yanına ne koycaz şimdi.kafam karıştı lal cim.
göbeğim zaten aşağıda olduğu için indimi inmedimi bilmiom canımmmmkafamçokkarıştıcanım biizm işimiz yoğun oldukça gidiyorum son zamanlarda aslında şuarada çok yoğunuz ama eşim bana izin verdi evde takılıom kıısmında işine gelio anneannesine gitmiyor ve beraber zaman geçiriyoruzz....:asigim:iyide oldu aslında:1rolleyes:Lal cİm senle haftamızda aynıymıŞ.nasıl hİssedİyorsun kendİnİ.gÖbeĞİn aŞaĞı İnİdİmİ. İzİne ayrıldınmı yoksa ÇalıŞıyormusun.ben yarın ayrılacaĞım artık.
canım geçmiş olsunn....kolaygelsin hoşcakalll....ben kalkıp yemek yapayım artık kocişim gelcek evde bişicik yok yemeye kaydirigubbakcemile3
bitanem hayırlı olsun sağlıkla kullansın oğluşunnnnnopuyorumnanaktankızlarrrrrrrr kuzumun mobilyası geldiiii :)) kuruluyo bende size yazıorum
ay inşallah sağlıkla gelirde kullanır ya hayal gibi
Merhabalar kısslar. Geçmişi okumadım herkes iyidir inşallah...
Bugün kontrolüm vadı benim de. Oğluşumuz 2.600 olmuş. Artık erken doğum ve düşük kilolu doğum riskini atlatmışız. Çatı muayenesini de doğuma kadar yapmıcam dedi...
merhaba herkese...
selam kızlarrrr nasılsınızzz
artık dinlenmeye çekildim iyice ev hayatı nasılmış görelim bakalım azıcık :)
herkez iyidir inşallah biz çok iyyiz oğlumun kilosu 2500 olmuş büyyor tosunpaşam
buluşuoruzzzzzzzzzzzz ankaralı fıstıklar.......zuzummmmmopuyorumnanaktan
yooo ben hiç ööle hissetmiorumm laelaelaelaelae zemuszemus
ben de doğumhaneye filan bakarım diyodum da wazgeçtim..doğururken göriym nası olsa kaçışın yok ozaman..şimdiden gözüme büyütürüm filan neme lazım:))hazır cahil cesareti doğum korkum yokken kaınmıyım demi hiç:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?