2009 Ekim Anneleri

bi dinlenebilsem tam super olacak ama delikafadulden
canim akraba deillerki esimin arkadaslari.akraba olsa umursamazdim yaptirirdim onlara.ama simdi geleceklere pasta boregi yaptiramam ki mirmirmirmir

bi dinlenebilsem tam super olacak ama delikafadulden
canim akraba deillerki esimin arkadaslari.akraba olsa umursamazdim yaptirirdim onlara.ama simdi geleceklere pasta boregi yaptiramam ki mirmirmirmir

pöfff-tatlicadiarzu-
iftara gelmiceklerse bence pastaneden hazır bişiler alzemuszemus

:)) çıkmaması normalmiş ama bakasana. ben elanında su problemi vardı neoldu diye sordum... kimse anşlam veremedi demekki. karıştırmışım hamileliğime ver... inşallah yarın kontrolünde güzel haberlerle gelirsin... kocişim geldi dün gece.. hafta sonu fena değildi bu yeni evde ilkj defa yalnız kaldım biraz tırsmaca oldu tabi... ama bi şekilde alışacam...

kızlarrrrrrrr kuzumun mobilyası geldiiii :)) kuruluyo bende size yazıorum
ay inşallah sağlıkla gelirde kullanır ya hayal gibi

kuşumm verdim gitti hamişlineekaydirigubbakcemile3
inşallah cnm dedin gibi olur size güzel haberler veririm yarın:Saruboceq:
alışırsın cnm biraz daha zaman geçince yeni evinedeyerimseniben

ayy cnmm ne güzel yaaa, resimlerini bekliyos kurulduktan sonrayerimseniben

iftardan sonra geleceklermis.oylede icime sinmio ki.gicik seylerrrrrrr nolcak-tatlicadiarzu-

yafrım 8 aylık hamile gacıya misafirliğe gelenler utansın boşverkaydirigubbakcemile3

kızlar ya bugün son günüm iş yerinde ama oturamıyorum artık. dayanamıyorum. 2 saat kaldı bitsede eve gitsem artık.oğluşumda tekmeleri vurup duruyor.uykumda geldi. çok fenayım.eve gitmek istiyorum artık.....yarında doktora gitcem raporu yazdırmak için. sonra iş yerine gelecem eksik işlerimi yapıcam işlerimi devredicem arkadaşıma.çarşambadan itibaren evdeyim rahat rahat.ama gene arada gelirim iş yerine bensiz yapamazlar.

kızlar tekrar hatırlatayım kerem topic açtı ama aklınızda olsun biz buluşucaz anadolu yakasında gelmek isteyenler topice gelsin görüşelim bi karar alalım şuan 4 kişi olduk bebikleri sayarsak 8 delikafadulden
haydi katılın yokmu arttıran
hangi ay anneleri bilmiyorum ama yapmılar çok güzel olmuş
herkes bize bakıyodu diyolar delikafadulden
düşünsenize bissürü hamiş yanyana delikafadulden

Merhabalar kısslar. Geçmişi okumadım herkes iyidir inşallah...
Bugün kontrolüm vadı benim de. Oğluşumuz 2.600 olmuş. Artık erken doğum ve düşük kilolu doğum riskini atlatmışız. Çatı muayenesini de doğuma kadar yapmıcam dedi...

aaa bi ara bende bakim o topiğe, günü bellimi?

gülicim maşallah oğluşunaa kocaman olmuş, senle aynıyız bakalım benim kız yarın kaç çıkcak merak ediyomzemuszemus
cnm haftandan dolayımı doktor erken doğum ve düşük kilolu riskini atlattını söledi, eğer öleyse süper bişey bu benim içindee:sm_cool:
tüü tüü 41 kere maşallah yavrularımıza

ne güzelll..mışıl mışıl uyusun içinde melekk...
sen de dinlen artık sibelcim...yazdığımı gördünmü topic war ekim ayında buluşma için..

oyyy gülümcanımm maşallahh oğluşa..nası rahatlamıştır için..keyfi nezaman isterse gelsin yani paşan no problem:)) gülümcüm yine buluşuorus hbrin olsun önceki topice bak

Ben de seni merak ediyodum canım. İnşallah kızımız da tombiklemiştir.
Evet canım artık 36 ya girmişsin, kilosu da gayet iyi. Bundan sonra doğarsa 40 haftasında doğan bebekle aynı riskleri taşır dedi.

gulican maşallahh bebişine darısı başımıza inşallah o haftaları görmek

Sağol canım, sağlıkla inşallah...

inş cnm:Saruboceq:
süper cnmm çok sevindim walla:sm_cool:
sana doğum şekliyle ilgili bişey demedimi gülim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…