güle güle incicimopuyorumnanaktan
yemek sorunu bende de var ama totomu kaldırmaya dermanım yok malesef, kocişte zaten bişi yapma pizza söleriz dediydizemuszemus
ohhh izin süper oluyo demi ye, iç yatt ohhhlaelaelaelaelae
ulen hamiş hamiş ne misafiri yaww walla bize annemler geldi ama yemekleri falan erken gelip he annecim yaptı, yorma sende sakın kendinilmaz:
bi dinlenebilsem tam super olacak ama delikafadulden
canim akraba deillerki esimin arkadaslari.akraba olsa umursamazdim yaptirirdim onlara.ama simdi geleceklere pasta boregi yaptiramam ki mirmirmirmir
Şeniz
kimseden ses çıkmadı haaa:umursamaz: kimse beni sevmiyoolülülülülülü
cnm benim kontrolüğm yarın ama benim çok şükür suyumda azalma falan yoktu, plesantam doğum kanalını kapatmıştı sadece...
lalin ve keremimin suyunda azalma vardı cnm belki karıştırmışsındırrkaydirigubbakcemile2 amaa beni düşündüğün için sağol tatlişkommŞeniz
kocişin geldimi dün? haftasonunu sorunsuz atlattın demizemuszemus
pöfff-tatlicadiarzu-
iftara gelmiceklerse bence pastaneden hazır bişiler alzemuszemus
:)) çıkmaması normalmiş ama bakasana. ben elanında su problemi vardı neoldu diye sordum... kimse anşlam veremedi demekki. karıştırmışım hamileliğime ver... inşallah yarın kontrolünde güzel haberlerle gelirsin... kocişim geldi dün gece.. hafta sonu fena değildi bu yeni evde ilkj defa yalnız kaldım biraz tırsmaca oldu tabi... ama bi şekilde alışacam...
kızlarrrrrrrr kuzumun mobilyası geldiiii :)) kuruluyo bende size yazıorum
ay inşallah sağlıkla gelirde kullanır ya hayal gibi
iftardan sonra geleceklermis.oylede icime sinmio ki.gicik seylerrrrrrr nolcak-tatlicadiarzu-
hayirli olsunnna.s.
ayy cnmm ne güzel yaaa, resimlerini bekliyos kurulduktan sonrayerimseniben
teşkkürler kızlarrr opuyorumnanaktan
kurulsun içini yerleştireyim eklicem a.s
:dance:
a.s.
kızlar tekrar hatırlatayım kerem topic açtı ama aklınızda olsun biz buluşucaz anadolu yakasında gelmek isteyenler topice gelsin görüşelim bi karar alalım şuan 4 kişi olduk bebikleri sayarsak 8 delikafadulden
haydi katılın yokmu arttıran
hangi ay anneleri bilmiyorum ama yapmılar çok güzel olmuş
herkes bize bakıyodu diyolar delikafadulden
düşünsenize bissürü hamiş yanyana delikafadulden
Merhabalar kısslar. Geçmişi okumadım herkes iyidir inşallah...
Bugün kontrolüm vadı benim de. Oğluşumuz 2.600 olmuş. Artık erken doğum ve düşük kilolu doğum riskini atlatmışız. Çatı muayenesini de doğuma kadar yapmıcam dedi...
sen de dinlen artık sibelcim...yazdığımı gördünmü topic war ekim ayında buluşma için..kızlar ya bugün son günüm iş yerinde ama oturamıyorum artık. dayanamıyorum. 2 saat kaldı bitsede eve gitsem artık.oğluşumda tekmeleri vurup duruyor.uykumda geldi. çok fenayım.eve gitmek istiyorum artık.....yarında doktora gitcem raporu yazdırmak için. sonra iş yerine gelecem eksik işlerimi yapıcam işlerimi devredicem arkadaşıma.çarşambadan itibaren evdeyim rahat rahat.ama gene arada gelirim iş yerine bensiz yapamazlar.
Merhabalar kısslar. Geçmişi okumadım herkes iyidir inşallah...
Bugün kontrolüm vadı benim de. Oğluşumuz 2.600 olmuş. Artık erken doğum ve düşük kilolu doğum riskini atlatmışız. Çatı muayenesini de doğuma kadar yapmıcam dedi...
aaa bi ara bende bakim o topiğe, günü bellimi?
gülicim maşallah oğluşunaakocaman olmuş, senle aynıyız bakalım benim kız yarın kaç çıkcak merak ediyomzemuszemus
cnm haftandan dolayımı doktor erken doğum ve düşük kilolu riskini atlattını söledi, eğer öleyse süper bişey bu benim içindee:sm_cool:
tüü tüü 41 kere maşallah yavrularımıza
gulican maşallahh bebişine darısı başımıza inşallah o haftaları görmek
Ben de seni merak ediyodum canım. İnşallah kızımız da tombiklemiştir.
Evet canım artık 36 ya girmişsin, kilosu da gayet iyi. Bundan sonra doğarsa 40 haftasında doğan bebekle aynı riskleri taşır dedi.
Sağol canım, sağlıkla inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?