cnm adımda uzun incisel ama inci deyin herkes öle yapıo zxaten etrafımda kaydirigubbakcemile3
tam karnımda cnm ya kasılıo deli gibi 10-15 sn sürüo gecio yatarsam daha cabuk gecio ama tam karnımın sag tarafında acaip bi sancı var haraket ettikçe o yoruldugum içinmiş o hiç geçmio sormuştum dr a daha önce de olmuştu ama bu kasılma tüm karnımda yaamafoldumben
ii canımm tepinip duruyo:)) iwitt 5inde gitces iişallah..senin yrn ne güsell..iişallah güsel hbrler alcas bu sefer senden
incisel hıı ne değişik bi isimkaydirigubbakcemile3 ben inci diyim sanayerimseniben
cnm çok sık oluyosa bence ihmal etme doktora gityerimseniben
incisel hıı ne değişik bi isimkaydirigubbakcemile3 ben inci diyim sanayerimseniben
cnm çok sık oluyosa bence ihmal etme doktora gityerimseniben
maşallah berrama
benim kızda haftasonu kıpır kıpırdı zillimbugün daha sakin ama hareketli gık gık hıçkırıyo anası gibizemuszemus
evet cnm yarın kontrolüm inş. herşey güzel geçer ama benim pek ümidim yok çıkmamıştır plesantam hayırlısı artık ne diyim sezeryan olurum olmassa-tatlicadiarzu-
CANIM NE YAPTIN?doktor ne dedı
canım bende cok hastayım. sıcak seyler içemıyorum pek içim yanıyor atesım var.bogaz agrımda var.dinlenıyorum uyumaya calsıyorum ıyı gelyr sende dınlen
maşallah berrama
benim kızda haftasonu kıpır kıpırdı zillimbugün daha sakin ama hareketli gık gık hıçkırıyo anası gibizemuszemus
evet cnm yarın kontrolüm inş. herşey güzel geçer ama benim pek ümidim yok çıkmamıştır plesantam hayırlısı artık ne diyim sezeryan olurum olmassa-tatlicadiarzu-
canım sağolasın bugün nst ye bağladı işte nst sonucunu hemşiresine verdim sonra muaynaneden arıcam hemşire biraz ağrın çıkmış dedi doktor yeni bi ilaca başlattı ciğerlerim için günde 1 içiyodum 3 e çıkardı zaten dün başlamıştım sıkı takip etcez dedi bide rahimde ki ağrı önemli ama karındaki ağrı daha önemli biizm için dedi perşembe test için hastaneye çağırdı tekrardan hayırlısı bakalım haberler böyle nst sonucunu alem sizede yazarım merakta bırakmam akşam ilk defa bi kez uyandım oda çişe :))) sonra uyumuşum hemen nöbet vardıya yordu herhalde pazar günü :bbo:
kızlar ben cok halsızletım yıne..bıraz ev işi yapmıstım.bırde ustune nezle ..
dınleneyım bıraz .hoscakalın
şekerlerimizi yaptık kızlar nihayet bugün..hemen bitsin diye kastım boynum belim ağrımış..kuzucum gelsin de şekerlerini ikram edelimm opuyorumnanaktan
akşam üstü arayıp sorcam bi baqalım ne dicek hem gel derse o saate esimde işten gelmiş oluo atlar gideris bu sancıyla hemen gel derse minibüslerde falan ugrasmiim :kedi:
zamanında sağlıkla gelsin de kuzumm artık şekle çok takılmıycaz napalım..
saglıkla dogsun da canım sezeryan normal ne fark ederki en önemlisi senin bebikinin saglıklı olması sezeryanda bunun için olan bişi diil mi bebek ya da anne riskliyse tehlikeyi göze almamak adına hayırlısı nasılsa öle olsun cnmopuyorumnanaktan
tşk ederim cnmopuyorumnanaktan tercihe kalsa ben normal doğurmak isterdim, Allaha hep dua ettim Allahım benim için nasıl hayırlısı ise o olsun diye bundada bi hayır vardır diyorum...
plesantanın aşşada olması durumunda sadece sezeryan olmak zorunda kalsa keşke o zaman hiç takılmazdım cnm, kanama yapabilirmiş ondan dolayı endişe ediyorum zaman zaman...
Rabbim heopimizin hakkında hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:
amin cnm dualarımız seninle :Saruboceq:
elacım burdamısın dün sordum snei kimseden ses çıkmadı. nasıl oldu su durumun azaslma vardı galiba? gittinmi kontrole?
zuzu şekerleri eklememişsin topiğe?? ne zaman ekleyecen?
ben kalkıp yemek yapayım artık kocişim gelcek evde bişicik yok yemeye kaydirigubbakcemile3
pofffff ben geldim zemuszemus artik ise gitmiom izinler basladi gamyoncuiremsu
yaa cba misafirim gelecekmis senağlama napcam ben.k.cimi kaldiracak takatim yok.minnosun kiyafetlerini yikadim dun.onlari utulemedim daha.aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?