selam kızlar bugün doktordaydık minik kuşum 34+1günlük kilosu 2500olmuş maşşallahı var dei doktorumuz 35haftalık gözüküyomuş balım ama bende 74.4olmuşumsuyumuz eşi herşey saglıgımız yerinde haftaya bidaha bakcak artık sık kontrol dedi
musyasss maşallahh ya kocaman olmuşş opuyorumnanaktan
aybikkk yuwana döönn laelaelaelaelae e nihayet yani yerimseniben
sus kız:mymeka:
beni yuvamdan eden kociğime müstehaktır:jeyyar:
cnm enson 73olmuştum 2hafta önce 1400almışım 2haftada çok gidiyom yine ya hemde bişide yemiyom ama kızım için deger oda almış
saol cnm benimopuyorumnanaktan
oo fatoş hanım gelmişler ..henüz doğuran yok sanırım fatoşçum senden naber kızın nasıl...
fatoşşşş tam dayaklıksın he..hbrsiz bırakma bizi dedik nerdesin sen..haftada 3 gün gelip enaz yoklama wercen imisin diilmisin diye:)))
zeynebummmm iyiyim canim nolsun cok sükür kizim dayaniyor acilma ilerledimi bilmiyorum doktorum eylülün ortasi gibi diyor bakalim
gecen hafta kontrolüm vardi bebegimin masallahi var zamaninda gelir insallah
agirdan aldim ekim diye dogum ee durum böyle olunca bebek odasi aradim bulamadim iyimi, gecen hafta buldum ama ismarlamalari gerekiyormus 9 hafta sürermis bebegimden sonra gelecek oda sanirim :)
hehheee tamam hayatummm sen nasilsin???
Merhabalar kısslar. Geçmişi okumadım herkes iyidir inşallah...
Bugün kontrolüm vadı benim de. Oğluşumuz 2.600 olmuş. Artık erken doğum ve düşük kilolu doğum riskini atlatmışız. Çatı muayenesini de doğuma kadar yapmıcam dedi...
selam kızlar bugün doktordaydık minik kuşum 34+1günlük kilosu 2500olmuş maşşallahı var dei doktorumuz 35haftalık gözüküyomuş balım ama bende 74.4olmuşumsuyumuz eşi herşey saglıgımız yerinde haftaya bidaha bakcak artık sık kontrol dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?