2009 Ekim Anneleri

musyasss maşallahh ya kocaman olmuşş opuyorumnanaktan

aybikkk yuwana döönn laelaelaelaelae e nihayet yani yerimseniben

nannnn cene gacilarrrr okuyamam valla gecmisi o neeee günlerimi alir hahhahahaha

nabersiniz? nasilsiniz? erken dogum olan varmi? acilmasi olan varmi? odalar hazirmi? dökülün hadiii özleidm siziiiopuyorumnanaktan

merhabalar kızlar .. maşallah bebeklerimize kocaman olmuşlar bende hafta sonu gidicem bakalım benim kız sizinkiler kadar büyümüşmü...

fatoşşşş tam dayaklıksın he..hbrsiz bırakma bizi dedik nerdesin sen..haftada 3 gün gelip enaz yoklama wercen imisin diilmisin diye:)))

oo fatoş hanım gelmişler ..henüz doğuran yok sanırım fatoşçum senden naber kızın nasıl...

zeynebummmm iyiyim canim nolsun cok sükür kizim dayaniyor acilma ilerledimi bilmiyorum doktorum eylülün ortasi gibi diyor bakalim
gecen hafta kontrolüm vardi bebegimin masallahi var zamaninda gelir insallah
agirdan aldim ekim diye dogum ee durum böyle olunca bebek odasi aradim bulamadim iyimi, gecen hafta buldum ama ismarlamalari gerekiyormus 9 hafta sürermis bebegimden sonra gelecek oda sanirim :)

inşallah daha çok dayanır meleğin canım..o nasıl mobilyaymış öyle 9 haftada geliyo maşallah yani..neyse ilk zamanlar koynunda uyutursun kızını ne güzel minik minik opuyorumnanaktan

kızlar bana müsaade kocim gelicek..öptükk..fatoşş nezaman gitcen bidaha doktora..mutlaka ya buraya ya diğer tarafa uğra hbr wer e mi

oh oh maşallah güliciimm çok çok sevindim. tehlike kalmadı artık şükürler olsun

maşallah musyasçım herşey yoluna girdi senin için, hep böyle devam etsin inşallah

selam kızlar benım bebeğimde buyuyor şukurler olsun 33+2 2000 gr gördük karın çevresıde buyuyormuş ama mınık bı bebek olcakmış kuzum başından beri miniğim diye sevdım 40 tan fazla dedım demekkı oldu mınık bebek :) ben hala 65 kılodayım..bugunden sonra daha ıyı olcak ınşşş avukat anlaşmaya yanaştı gibi inşşşşş şimdilik ıcra gelicek sıkıntım yok ınşş ıyıce hallederlerde plazmayı sattık ev bomboş kaldıı tv yok sabahtan berıı çok sıkıldım...
bu arada bugun dr sen 34 haftalıksın dedı bana 4 gun daha yaklaştık şafağa ben 33+2 bılırken.
diğer bebeişlerede maşşşşş...rabbım hepsini korusun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…