2009 Ekim Anneleri

ya bugün evde boyacılar vardı her taraf her taraftaydı boyacılar gitti bu seferde dağınık olan evi toplamak kaldı.. onuda bu saate kadar anca bitirdim ama belim felan çok ağrıyoo..gece nasıl uyucam bilmiyorum...

elifcimm ılık küveti doldurup içine yatsaydın baya ii geliyo ben öle çok belim ağırdımı öle yapıyomm den istersennn ama ılık olsun

kıyamm cnım yaaa benimde misafirim vardı bu akşm yemekte anca oturdun ama bende bitmişimm

Ya pardon gizem sanırım beklettm seni, geçmişi okuyrdum da. Net hatırlamamakla birlikte sana kötü bişi olyr ne olduğunu bilmyrm ama snra aslında sana değil de bana olyr gibi bişi:) Ya tam hatırlamıyrm ama rüyanın sonunda benim bebeğimin hastane çantasındakiler çalınmış olarak gördüm. Amaa rüya işte:)

bekletmek olur mu canım sorun değil dadlumm ....erkenmi doğuruyoz nee :)) rüya işte kokoşmuyduk kıss süsümüz püsümüz yerindemydi haa kaydirigubbakcemile3

şeymacım rabbim bütün sıkıntılarını hafifletsin, bebişini de aileni de sana bağışlasın canım ya. şu hayırlı günlerde dualarımız kabul olsun inşallah..
biraz da olsa azcık yoluna girmesine çok sevindim canım.. Şeniz

off kızlar gram uyku yok bu akşam bende mirmirmirmir sıcaktan baygınlık geçirecek gibiyim salona gelip klimayı açtım... anaaaam sabahlıycam galiba

selam kızlar hiç uyuyamadık daha gaz sancısı gibi karın agrımız bol su içme nöbetmiz var bugece habire su içiyom wcye gidiyom kızım 10dk bir oynuyo karnım taş gibi semsert offffffyaaaaaaaaaaaa

off yasemin biz de öyle... sıcak,su,wc derken kendimi salonda buldum (

kuşum nasıl geçcek son 4hafta yaaaaa geçmez valla bu gidişle eşimde işte gececi ben agrım var dedikçe adam korkutuyon beni diyo iyiyim desem ayakta nbe işim var hayatım dedim bu saatte sabah 10.30da gelcek odaaa kızımda uyumuyo ben böyle ayakta kalınca yazık bebelere bizlere yaaaa:çok üzgünüm:

:gitme: vallahi bilmiyorum canım ya her geçen gün daha da zorlaşıyor... Allah sağsalim kucağımıza almak nasip etsin...

Ben aslında bu saatleri değil de sabah 6.30- 7.00 civarını seviyorum, havanın kokusu bile farklı, hem de sabah serinliği, oh mis!

Ben aslında bu saatleri değil de sabah 6.30- 7.00 civarını seviyorum, havanın kokusu bile farklı, hem de sabah serinliği, oh mis!

evet canım bahar havası olsa daha da güzel olur değil mi :ecrin_bebek: hafif yağmur da yağmış olsa değme keyfimize oooh :))

yasemincim sezeryan dı değil mi senin de ? 38'de mi alıcam dedi doktor, benimde sezeryan olacak ama henüz tarih vermedi perşembe gideceğim doktoruma...

yasemincim sezeryan dı değil mi senin de ? 38'de mi alıcam dedi doktor, benimde sezeryan olacak ama henüz tarih vermedi perşembe gideceğim doktoruma...

evet kuşum sezerya n enfazla 38e kadar tutarım dedi bugün başka doktora gittim çerkezköydeki kendi doktorum istde ya evim çerkezköyde bebegi merak ettik 2500gr olmuş minigim bana 15gün daha tut içinde o minigini dedi bende şuan sorun yok dedim ama sanırım nazara geldim biraz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…