2009 Ekim Anneleri

İyi geceler herkese kızlarr,Umarım herkes iyidir..
Ben dr.um konusunda biraz sıkıntılıyım..Hamile kaldığından beri dr.değiştiren varmı

İyi geceler herkese kızlarr,Umarım herkes iyidir..
Ben dr.um konusunda biraz sıkıntılıyım..Hamile kaldığından beri dr.değiştiren varmı

ben maddı yonden değişmek zorunda kaldım

ne kadar para verıodun devlet has.dr dahada ilgili çıktı verdığım paralara acıdım doğrusu

bedavaymış benımkı 90 tl ydı şımdı bedava bu dr daha iyi ..

ilgisizlik son zmanlarda benımde sınırımı bozmuştuuu bizimki doğumu onda yapamıcamızı anlayınca böyle döndü..

Benimkide gayet emin onda olucağmızdan :bbo:
Ama hast.de tek kadın olduğu için ve bende türbanlı olduğum için zannediyorum bana mecbur gelicek diye düşünüyo olabilir CADIARZU Yani düşündükçe bu aklıma geldi ama bilmiyorum..Sürekli unutuyo sanki ilk kez gidiyomuşsn gibi + en çok sinirimi bozanda daha çıkmadan biz hasta alınması içeri..Belki kendi suçu değil hostes kızın terbiyesizliği ama onuda uyarabilir..Son gitmemde ne zaman muayne oldum ne zaman bitti ne zaman çıkdım hiç bişey anlamadım

hım olabılrı tabı sen daha ıyı anlarsın dr un hareketlerinden bende sınır oluyorum mıllet 2 saat ne yapıyor içerde çok merak ediyoryum bnmde 5 dk bıtıyo hepsınıde unutuyrum..neys ecnm başka dr baka bakalım az zamanımız kaldıı gerçi...

ben kaçıyorum iyi geceelr

Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben bi kaç gündür hasta gibiydim burnum tıkanmıştı, halsizdim falan. Bgn öğlen çok fena başım döndü, gözlerim karardı, terledim, çarpıntı, bayılacak gibi oldum. bir saat snra doktorumn çalıştığı hastaneye gittim meğer tansiyonum fırlamış 15e 8 olmuş Hemen idrar tahlili, nst, serum. Çok şükür hepsi ii çıktı, ama bol bol dinlen dedi. dr.um. Aman dikkat edin kendinize. (Bu arada gizem86 seni rüyamda gördüm.)

keremim herşey gölünce olar ve herşey yoluna girer inşallahh....bebişinede maşallah canım....

canım geçmiş olsun dikkat et kendine:teselli:

Kafama takılınca hemen bi yer buldum zaten vakit kaybetmeden şimdi ona gidicem bakalım nasıl..

İyi geceler canım.

ii geceler kıslar biz geldik oğluşumla ne var ne yok anlatın bakalım m

xdreamflowerx hayırdır inş. canım nasıl gördün bi mahsuru yoksa sorabilir miyim ???

beyazcım bende dr değiştirdim..çünkü bebişimin cinsiyeti yılan hikayesine dönmüştü birde doğumuma giremiyeceğini söylediii bizde dr.araştırdık ve şuan dr.dan çok memnunummm...yerimseniben

lalcimmm canım benim opuyorumnanaktan

xdreamflowerx beni rüyasında görmüş hayırdır inş. merak ettim yaw :))

iyi geceler fıstıklar...öptüm hepinizii...
elifcim yorma kendiniii.....dikkat et kendineeeyerimseniben
gizemcim geldiğini görseydi anlatırdıı ama görmedi sanırım...yerimseniben

elifcim Al bendende o kadar iftarda misafirlerim vardı canım çıktı valla anca kuruldum koltuğuma ayaklarımmı uzattım şölee

lalcimm ii geceler dadlum meleğini okşa biricik kızınıda öp benim yerime tatlımm opuyorumnanaktan

kendinede çok dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…