2009 Ekim Anneleri

aman maşallah diyelim canım ben de çok merak ediyorum 38-39 kaçıncı haftamda alacak bebişimi diye... hem çabuk olsun istiyorum hem de durabildiği kadar dursun istiyorum içerde...

aman maşallah diyelim canım ben de çok merak ediyorum 38-39 kaçıncı haftamda alacak bebişimi diye... hem çabuk olsun istiyorum hem de durabildiği kadar dursun istiyorum içerde...

aynen bitanem hayırlısı olusn kuzlarımız iiçin hepside zamanında gelir ve zaman çabucak agrısız geçer inşallahhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

herkeslere günaydın kıslar bu akşam deliksiz uyumuşum valla kaşıntıyı çişi falan sallamadım herhalde kaydirigubbakcemile3 herkeslere bol tepikli sağlıklı bi gün dilerimopuyorumnanaktan

günaydııınn..sıcaklardan şikayet eden hatunlar az kaldı..eylül geldi hawalar serinler accık..yağmurlar yağar toprak kokar miss gibi uyursunuz siz de mışıl mışıll....

sibelsvs anacım gelmedin buluşma topicine..dün link de attım burda..özel mesajın kapalı ordan da ulaşamadım..göbeğim çatladı he seni getircem diye :)))))

günaydın...

ohhhhhhhh sohbahar geliyor kuzularımızda gelicek inşşşşşşşşşşşşşşşş bu kışa bu kadar sevınmemıştım aslında çok everım ben soğuk havayı ama hiç bu kadar beklememiştim sohbahar-kışı

kızlar bende şimdi doktora gidip doğum öncesi iznimi alıcam..hadi herkes kendine iyi baksın..öpüyorum cop cop yanaklardan bebişlerimizin..opuyorumnanaktan

bende yazı çok severim ama bende hayatımda hiç bu kadar kışın gelmesini istememiştim çok seviniyorum zaman yaklaştıkça bu arada kanl d'de doktorum var orada gebelikle ilgili konuşacaklar kızlar haberiniz olsun

İyi geceler herkese kızlarr,Umarım herkes iyidir..
Ben dr.um konusunda biraz sıkıntılıyım..Hamile kaldığından beri dr.değiştiren varmı
:roflol:biraz geç bi cevap ama okursun umarım.
ben dr umu bu hafta değiştirdim hemde bu 3. dr oluyor. ufak tefek beni sinir eden hareketler oldu değiştirdim hatta dr u değil hastaneyide değiştirdim son dakika yeni dr bişi yapsa onuda değiştiririm hiç öyle dr bağımlılığım yok yani. içine kim sinerse ona devam et değiştirsemmi diye düşünme değiştir gitsin.yerimseniben

kayseride serin maşallah sabah ceket alsammı diye düşündüm. bu sene hiç sıcak görmedik desem yeridir. böyle yaz olmamıştır oda benim kısmetim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…