2009 Ekim Anneleri

bak üzüldüm şimcik ben onu oğlum sanıyodum ee neye dikkat etmek lazımmış ben anlamadım valla kasılmalarıda anlamıyom zaten offf ben evde doğurrumm herhalde doğumumuda anlamam:kedi:

herkeze tunaydın kızlar uzun zamandır nette problem vardı ozledım sızlerı :sinifsinif:
kasılmadan bahsetmıssınız ben dun gece uyuyamadım kasılmalarımın sayısı coktu pazartesı dr cagırdı nst ye gırıcem acaba arasam daha oncemı gıtsem dr a :bbo: ılk hamılelık olunca ınsan bısey bılmıyo yawkafamçokkarıştı

oyy oyy yirim ben yirimm o güzelliklere bak ya oğlumu özledim bennnnnnnnnnnn

gizoşummmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
bende onu izliyordum ay cok heycanladım ilk ultrasona giren 30 haftalık hamişti
konu riskli hamilelikler

kızlar o toplanmalar bende cok oluyor
oyle oldugunda oturuyorsam vajinamda acaip bir his olusuyor sanırım normal doguma hazırlıyor

bendede oluyor ama ben fazla üstüne düşmüyorum açıkçası sona yaklaşıyoruzz bebeklerimizin son zamanlarında tadını çıkaralımm bence

günaydın kızlarr
yeni uyandım kaydirigubbakcemile3
kahvaltımızı yapalım bakalım oğlucuğumla
gelirim yinee

kızlar bugün doğum iznmi başlatacaktım ama vazgeçtim.aslında vazgeçmek zorunda kaldım işlerimi tam olarak devredemedim. bugün 35+2 olduk.37 nin sonuna kadar çalışayım bari diyorum.

Kızlar az Önce muhasebecım aradı doĞum Öncesı raporumda sadece ızne ayrıldıĞım gÜn yazdıĞı ıÇın raporu ıŞleyemıyormuŞ sızın raporlarınıza baksanız bır baŞlangıÇ ve bıtıŞ tarıhı yazıyor mu.??

Selam kizlar nasilsiniz...benim iki gundur kasiklarimda acayip agri var geceleri uyuyamaz oldum...sizlerdede aynimi durum???

elifcim bende yarn alcam raporumu.rapor çıkış tarihine göre 16 hafta ekleyip yazamıyomu acaba?doktormu yazması gerekiyomuş

mehaycım merhaba cnm.ben kasık ağrısını doğum sancısı die biliyorum ama.onun düzenli ağrı olması lazım galiba 5 dk da birmi ne bişeyler dio ya doktorlar.senin ağrın nasıl devamlımı yoksa ara aramı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…