2009 Ekim Anneleri

engidi günaydın canımm...geçmiş olsun...dr.la görüş istersen canım....yerimseniben

llallim iyiyiz canım çok şükür,bir sancı durumu yok şimdilik dilimi ısırıyım,kıçımı kaşıyım falann..

angel canım ilgine teşekkür ederim,doktorumuz 25 eylüle sezeryan günü verdi,tabi inşallah kızlar yine uyzuluk yapıp gelmek istemezlersekaydirigubbakcemile3
yani,bu durumda ekim annesi olamıycam ama en azından terazi burcuna girmiş oluyoruzzsositososito

berin canım ellerindeki şişlik ve uyuşukluklar bende çok erken başlamıştıisen yine iyisin maşallah,
canım bu uyuşukluk ve şişlik öncelikli magnezyum eksikliğinden kayneklanıyor,ileri derecede magnezyum eksikliği de erken sancı durumunu beraberinde getiriyor,
ben işte hastaneye gittiğimde mg. seviyem çok düşmüş durumdaymış,tam 8 gün aralıksız magnezyum ampullü serum alınca o şişilklerim de indi,sancım da kalmadı canım,

mg kullanmayan varsa,muhakkak doktoruna sorsun arkadaşlarr

engidi canım bel ağrısı ayakta kalıyorsan oluyordur,ama sancı belden ziyade karın ve kasıklarda oluyor,yani bel ağrın için dinlenmen gerektiğini düşünüyorum,ama yine de doktoruna danış canımm..

Rabbim sağ salim,arızasız versin kuzularını kucağına inşallah:Saruboceq::Saruboceq:ne kadar az kalmış:1shok:fotolarını bekleriz ona göresengözlerimebaksanab

aybikecimm neden iim ehhh istanbula döndüğün içinmi bebişimmm...yerimseniben
hymaryim maşallahhhh .....hayırlısıyla zamanında gelirler inşallahhhh...

sanırım bende de mg eksikliği var şişmem yok ama kendimi çok halsiz hissediyorum....kullandığım vitamin hapında magnezyum var aslında...

selam hanımlar..aranızda meme ucu çatlamasın diye şimdiden krem sürmeye başlayan var mı:uhm:ben gamastan diye bi krem alıp sürmeye başlıycam...o acıyı daha önce yaşadım...göğüs uçlarım 20 parçaya ayrıldı,kanadı..tekrar yaşamak istemiyorum..

kullanmıyorum ama doğumdan sonra çok acıyacak diye de korkuyorum... peki bu kremi daha önce kullananlar varmı?bi de o krem için geç kalmadıkmı?

zezecim mrb...bende pebanthanenin merhemini aldım canım..ve sürüyorummm.....

kızlar bişey soracam. amazon bir ara cep tellerimizi topluyodu ve kendisinin de cep telefonu nu veriyodu. herkes tlf nosunu verdimi ve onunkini aldımı? artık doğumlar yaklaşıyo ve uzun süre buraya giremeyen arkadaşlar için endişelenmeye başlıyoruz... telf noları alan arkadaşlar doğum gibi bi durum olursa siz belki o esna da haber veremezsiniz ama yanınızda olacak birine rica edin de amazona hiç değilse mesaj çeksin... o da doğurmamış olur sa bize burda bilgi verir...

elam günaydın...yenimi uyandın cadıcımmmmmmyerimseniben

günaydın lalimopuyorumnanaktan 9.30da uyandım, kavaltı evi topla bu zaman olduzemuszemus

günaydın kuzular herkeseopuyorumnanaktan keyifler nasıl zemuszemus

zezecim mrb...bende pebanthanenin merhemini aldım canım..ve sürüyorummm.....

lansiloh diye bi krem almıştım,onu sürüp emzirebiliyormuşuz diye..ama hiç bi işe yaramadı..gamastan ı da doktorun muayenehanesinde gördüm...akşamüstü çıkıp bi bakıcam eczanelere..
bepanteni de duymuştum canım..olmazsa eczaneye bi sorayım hangisini tavsiye ederse onu alayım bari

:lepi: :lepi: :lepi:

kızlar göğüs ucu çatlayıp yara olmasın diye öncedenmi krem sürmek gerekiyo???

kullanmıyorum ama doğumdan sonra çok acıyacak diye de korkuyorum... peki bu kremi daha önce kullananlar varmı?bi de o krem için geç kalmadıkmı?

canım doğumdan sonra sürmeye başlamak hiç bi işe yaramıyor..ne kadar erken başlarsak kullanmaya o kadar ii

canım eczaneden araştırdıktan sonra bizimle de paylaşırsan sevinirim. bide ona daha öncer başlamamız gerekmiyomudu?

baharcım amazona özelden tel.nonu yolla oda sana gönderir zatennnyerimseniben...
zezecim bana hemşire bi ablam tavsiye etti dünya para vermene gerek yok aynı işi görüo dedi..ama merhemiii kremi değil yerimseniben

kızlar kreminizi alın ve başlayın göğüs uçlarınıza sürmeyeeeee.....yerimseniben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…