llallim iyiyiz canım çok şükür,bir sancı durumu yok şimdilik dilimi ısırıyım,kıçımı kaşıyım falann..
angel canım ilgine teşekkür ederim,doktorumuz 25 eylüle sezeryan günü verdi,tabi inşallah kızlar yine uyzuluk yapıp gelmek istemezlersekaydirigubbakcemile3
yani,bu durumda ekim annesi olamıycam ama en azından terazi burcuna girmiş oluyoruzzsositososito
selam hanımlar..aranızda meme ucu çatlamasın diye şimdiden krem sürmeye başlayan var mı:uhm:ben gamastan diye bi krem alıp sürmeye başlıycam...o acıyı daha önce yaşadım...göğüs uçlarım 20 parçaya ayrıldı,kanadı..tekrar yaşamak istemiyorum..
elam günaydın...yenimi uyandın cadıcımmmmmmyerimseniben
zezecim mrb...bende pebanthanenin merhemini aldım canım..ve sürüyorummm.....
kızlar bişey soracam. amazon bir ara cep tellerimizi topluyodu ve kendisinin de cep telefonu nu veriyodu. herkes tlf nosunu verdimi ve onunkini aldımı? artık doğumlar yaklaşıyo ve uzun süre buraya giremeyen arkadaşlar için endişelenmeye başlıyoruz... telf noları alan arkadaşlar doğum gibi bi durum olursa siz belki o esna da haber veremezsiniz ama yanınızda olacak birine rica edin de amazona hiç değilse mesaj çeksin... o da doğurmamış olur sa bize burda bilgi verir...
kullanmıyorum ama doğumdan sonra çok acıyacak diye de korkuyorum... peki bu kremi daha önce kullananlar varmı?bi de o krem için geç kalmadıkmı?
lansiloh diye bi krem almıştım,onu sürüp emzirebiliyormuşuz diye..ama hiç bi işe yaramadı..gamastan ı da doktorun muayenehanesinde gördüm...akşamüstü çıkıp bi bakıcam eczanelere..
bepanteni de duymuştum canım..olmazsa eczaneye bi sorayım hangisini tavsiye ederse onu alayım bari
kızlar göğüs ucu çatlayıp yara olmasın diye öncedenmi krem sürmek gerekiyo???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?