engidi günaydın canımm...geçmiş olsun...dr.la görüş istersen canım....yerimseniben
berin canım ellerindeki şişlik ve uyuşukluklar bende çok erken başlamıştıisen yine iyisin maşallah,
canım bu uyuşukluk ve şişlik öncelikli magnezyum eksikliğinden kayneklanıyor,ileri derecede magnezyum eksikliği de erken sancı durumunu beraberinde getiriyor,
ben işte hastaneye gittiğimde mg. seviyem çok düşmüş durumdaymış,tam 8 gün aralıksız magnezyum ampullü serum alınca o şişilklerim de indi,sancım da kalmadı canım,
mg kullanmayan varsa,muhakkak doktoruna sorsun arkadaşlarr
engidi canım bel ağrısı ayakta kalıyorsan oluyordur,ama sancı belden ziyade karın ve kasıklarda oluyor,yani bel ağrın için dinlenmen gerektiğini düşünüyorum,ama yine de doktoruna danış canımm..
günaydın lalimopuyorumnanaktan 9.30da uyandım, kavaltı evi topla bu zaman olduzemuszemus
günaydın kuzular herkeseopuyorumnanaktan keyifler nasıl zemuszemus
eeee geçmi kaldık yani??????
baharcım amazona özelden tel.nonu yolla oda sana gönderir zatennnyerimseniben...
zezecim bana hemşire bi ablam tavsiye etti dünya para vermene gerek yok aynı işi görüo dedi..ama merhemiii kremi değil yerimseniben
canım eczaneden araştırdıktan sonra bizimle de paylaşırsan sevinirim. bide ona daha öncer başlamamız gerekmiyomudu?
günaydın elalı. çok şükür ciddi problemimiz yok şimdilik. sen nasılsın..
selam kızlar
benım ellerımde cok uyuşma var sızlerde de başladımı
bı kac gecedır gece ellerımı ovalamaktan uyuyamıyorum parmaklarımda şişti ustelık yuzugumu cıkartamadım ve kestırmek zorunda kaldım cıkartmak ıcın
sızlerde yuzuklerınızı bı an once cıkartın bence kestırmek zorunda kalmayın
selam hanımlar..aranızda meme ucu çatlamasın diye şimdiden krem sürmeye başlayan var mı:uhm:ben gamastan diye bi krem alıp sürmeye başlıycam...o acıyı daha önce yaşadım...göğüs uçlarım 20 parçaya ayrıldı,kanadı..tekrar yaşamak istemiyorum..
iwiitt ben werdimm :lepi:kızlar bişey soracam. amazon bir ara cep tellerimizi topluyodu ve kendisinin de cep telefonu nu veriyodu. herkes tlf nosunu verdimi ve onunkini aldımı? artık doğumlar yaklaşıyo ve uzun süre buraya giremeyen arkadaşlar için endişelenmeye başlıyoruz... telf noları alan arkadaşlar doğum gibi bi durum olursa siz belki o esna da haber veremezsiniz ama yanınızda olacak birine rica edin de amazona hiç değilse mesaj çeksin... o da doğurmamış olur sa bize burda bilgi verir...
lansiloh diye bi krem almıştım,onu sürüp emzirebiliyormuşuz diye..ama hiç bi işe yaramadı..gamastan ı da doktorun muayenehanesinde gördüm...akşamüstü çıkıp bi bakıcam eczanelere..
bepanteni de duymuştum canım..olmazsa eczaneye bi sorayım hangisini tavsiye ederse onu alayım bari
selam hanımlar..aranızda meme ucu çatlamasın diye şimdiden krem sürmeye başlayan var mı:uhm:ben gamastan diye bi krem alıp sürmeye başlıycam...o acıyı daha önce yaşadım...göğüs uçlarım 20 parçaya ayrıldı,kanadı..tekrar yaşamak istemiyorum..
canım bende başlıcam arkadaşım avent in bi kremini tavsiye etti sabah akşam meme ucuna sürüyomuşsun ve bebeği emzirirken temizlemen gerekmiyomuş. daha tam arştırmadım ama elindekini verdi bakalım denemeye başladım.
Kizlar ne oluyoruz hastaliklar bebeklerin durumu bize ne oldu. bende hastayim 3 gundur burnum tikali hapsuruyorum bogazim yaniyor bugun doktor kontrolumuz vardi biliyosunuzki burda ultrason yok karnimi mezurayla olcuyor gebelik haftami soyluyor 32 haftaligim ama olcum 29 haftayi veriyor yani 3 hafta geriden geliyor karnimin olcusu.Bugun ultrason icin randevu aldim haftaya pazartesi gidip kizimi gorecegim parasi neyse veririz yeterki kizimin icerde saglikli oldugundan ve normal gelistiginden emin olayim.Kizlar dua edin ben bu mezurayla olcum isini hic anlamiyorum zaten doktor hala normal diyor 2 hafta sonra gorusuruz dedi ama ben dayanamam haftaya pazartesi gidip bebegimi gorecegim bu stres bile bebegimin buyumesini engeller acaba acaba diye diye kafayi yiyecegim.Dua edin canlarim.
canım benım.. sneın bebişin küçüktr ama gelısımı tamdır .pazartesı için rahatlar görünce ınsaaalah
Herkese gecmis olsun papatyalim dun sana soyledim hastayim diye bugunde sen ayni benim gibi olmussun gecmis olsun acaba havalarda birseymi varki boyle oluyoruz.
ben basladım canım lansınoh dıye bır krem memnunumda dudagım catladı sürüdm hafıflettı bayagıkızlar göğüs ucu çatlayıp yara olmasın diye öncedenmi krem sürmek gerekiyo???
hosgeldın kolay gelsın cnmmerhaba herkesee.guya izinliyim.is yerinden geldim az once :umursamaz:
cok isim var coookkkkkk evi temizlemem gerek laelaelaelaelae
zuzucum ben doğumdan sonra kullanmaya başlamıştım,her emzirmeden önce sürüyordum..belki de ondan işe yaramadı bilmiyorum...çok da pahalı meret..minicik bi tüp ama..bu sefer önceden başlıcam sürmeye ve başka bi krem denicem..lal çok para vermeye gerek yok,pepanten de aynı işi görüyo demiş..belki onu alırım..
ama bi an önce sürmeye başlamak lazım artık..şurda doğuma ne kaldıdelikafadulden(Allah ın izniyle:Saruboceq:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?