2009 Ekim Anneleri

engidi günaydın canımm...geçmiş olsun...dr.la görüş istersen canım....yerimseniben

bugün bi izleyim kendimi. yarın giderim devam ederse. valla korkuyorum erken bişey diycek diye. ama daha cumartesi gittik herşey çok normaldi. olağan bi durum bence...

ayakta değilim hayatım. oturuyorum gün boyu. ama tabi ayaklarımı uzatıp dinlenme olasılığım yok işyerindeyim çünkü..

baharcım amazona özelden tel.nonu yolla oda sana gönderir zatennnyerimseniben...
zezecim bana hemşire bi ablam tavsiye etti dünya para vermene gerek yok aynı işi görüo dedi..ama merhemiii kremi değil yerimseniben

yok biz verdik birbirimize nuamraları ben vermeyenler varsa versin diye bide yanındakilere doğuma girdiğinde mesaj çekmesini söylesinler diye şeyettirdim...

canım eczaneden araştırdıktan sonra bizimle de paylaşırsan sevinirim. bide ona daha öncer başlamamız gerekmiyomudu?

tamam canım haber veririm..ben de topiklerin birinden okumuştum...doğuma 1 ay kala sürmeye başlamak gerekiyomuş,göğüs uçlarını yumuşatıp,emzirmeye hazırlamak için..ben ilk gebeliğimde bilmiyordum,mahvoldum..ağlıyarak emzirmek istemiyorum çocuğumu..kan geliyordu ona rağmen vampir gibi emiyodu kuzucum..

kızlar öptüm sizi ...hepinize iyi sohbetler dinleniim bennn sonra yine gelirim...yerimseniben

haftasonu bianda şişmeye başladı elim ayağım..çıkardım hemen alyansımı..2 gün tombiş tombiş we uyuşuk gezdim..dün içtiğim suyu arttırdım çok şükür indi tekrar..kötü bişiy ya

ben bi haftadır başlıyım diyorum unutuyorum..lansonish mi ne ööle bişiy aldım

iwiitt ben werdimm :lepi:

ya ama iyi diyolardı o kreme..bisüsü yerde okumuştummm

zuzucum ben doğumdan sonra kullanmaya başlamıştım,her emzirmeden önce sürüyordum..belki de ondan işe yaramadı bilmiyorum...çok da pahalı meret..minicik bi tüp ama..bu sefer önceden başlıcam sürmeye ve başka bi krem denicem..lal çok para vermeye gerek yok,pepanten de aynı işi görüyo demiş..belki onu alırım..

ama bi an önce sürmeye başlamak lazım artık..şurda doğuma ne kaldıdelikafadulden(Allah ın izniyle:Saruboceq:)

canım bende başlıcam arkadaşım avent in bi kremini tavsiye etti sabah akşam meme ucuna sürüyomuşsun ve bebeği emzirirken temizlemen gerekmiyomuş. daha tam arştırmadım ama elindekini verdi bakalım denemeye başladım.

merhaba herkesee.guya izinliyim.is yerinden geldim az once :umursamaz:
cok isim var coookkkkkk evi temizlemem gerek laelaelaelaelae

avent mi:uhm:bi de onu sorayım eczacıya bari..sağol canıma.s.

bebeğim dünden beri hareketsiz ...doktora gıtmeyı düşünüyorum.benım gıbı hareketlerı az olan varmı?
moralım bozuktu bıkac gündür onamı yansıdı acaba

selam kizlar nasilsiniz agustos ayi bittigi icin cok mutluyum yaaa eylul ayina girdik cok sukur:) ohhhh kaydirigubbakcemile2 agustos annelerinden dogurmayan kalmadi sira eylul annelerinde..bakalim ekim annelerinden eylulde dogum yapanlar olacak mi?sanirim fatos 2hafta sonra dogum yapacak ..
Allahim bir an once eylul ayi gecsin ekim ayi gelsin aminnnnn

ewet pahalı..accık ondan accık bepanthene süriim ozaman:)))

nisasum dünden beri hiçmi hareket etmedi..hemen doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…