bebeğim dünden beri hareketsiz ...doktora gıtmeyı düşünüyorum.benım gıbı hareketlerı az olan varmı?
moralım bozuktu bıkac gündür onamı yansıdı acaba
bebeğim dünden beri hareketsiz ...doktora gıtmeyı düşünüyorum.benım gıbı hareketlerı az olan varmı?
yok cnm arara hareket edıyor ama sık degıl..doktor agıtmeye korkuyorum..kötü bişey der diye offff
merhaba herkesee.guya izinliyim.is yerinden geldim az once :umursamaz:
cok isim var coookkkkkk evi temizlemem gerek laelaelaelaelae
kizlar ben uyumadan once zeytinyagi suruyorum karnima goguslerime ..simdilik bi catlagim yok ..gogus uclarimda catlak catlak ti duzelmis gibi geldi..zeytinyagina devam edecegim eger kizimi emzirince catlagim agrim olursa ozaman krem surecegim
krem bahaneee.lierac kullaniodum.gobusum alti catladi mafoldumben
aman canim insan is yaparken pek anlamiyor acisi sonradan cikiyor isini yavas yavas yap dinlen.sonra bel agrisi falan olabiliyor..
az önece yedım ttatlı bır kere tekme attı ..sadece :
kizlar ben uyumadan once zeytinyagi suruyorum karnima goguslerime ..simdilik bi catlagim yok ..gogus uclarimda catlak catlak ti duzelmis gibi geldi..zeytinyagina devam edecegim eger kizimi emzirince catlagim agrim olursa ozaman krem surecegim
canım zeytinyağ sürünce çok yağlı olmuyomu... kıyafetin falan batıyodur..
yok canim pamuga sIkIyorum zeytinyagini sonra vucuduma suruyorum vucudum emiyor zaten Yagli yagli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?