2009 Ekim Anneleri

slm kızlarr evde olmak iyimiş be istedim kadar uyyabiliyorummm kaydirigubbakcemile3
gerçi tüm gün evde canım sıkılıo ama alışıcaz bu duruma

nisasum bende lansinoh aldım ama başlamadım kullanmaya, başlim bari...

kuşum bebeğin azmı hareket ediyo? hiçmi etmiyo? moralim bozuktu diyosun, yorgunluk ve bizim sıkıntımız çok etkiliyo hareketlerini mrk etme...

yok cnm arara hareket edıyor ama sık degıl..doktor agıtmeye korkuyorum..kötü bişey der diye offff

canim tatli seyler yedin mi cikolata dondurma yiyince hareketleniyor benim kuzum..gecenlerde bi gun bana kuzum az hareket ediyor gibi geldi ertesi gun bebegimin harektlerini hissetmeye yogunlastim sirtustu ve yan yattim tatli yedim epey hareketini hissettim..

bebeğim dünden beri hareketsiz ...doktora gıtmeyı düşünüyorum.benım gıbı hareketlerı az olan varmı?
moralım bozuktu bıkac gündür onamı yansıdı acaba

bebeğim dünden beri hareketsiz ...doktora gıtmeyı düşünüyorum.benım gıbı hareketlerı az olan varmı?

eğer üzgün ve yorgunsan bu bebeğe yansır biliyosun ama için rahat etsin sen bi doktoruna görün yinede

kizlar ben uyumadan once zeytinyagi suruyorum karnima goguslerime ..simdilik bi catlagim yok ..gogus uclarimda catlak catlak ti duzelmis gibi geldi..zeytinyagina devam edecegim eger kizimi emzirince catlagim agrim olursa ozaman krem surecegim

doktora git hic hareket etmediyse.cikolata yiyip uzandin mi? ya da sut ic bak.benimkinin de hareketleri azaldi.

kizlar ben uyumadan once zeytinyagi suruyorum karnima goguslerime ..simdilik bi catlagim yok ..gogus uclarimda catlak catlak ti duzelmis gibi geldi..zeytinyagina devam edecegim eger kizimi emzirince catlagim agrim olursa ozaman krem surecegim

krem bahaneee.lierac kullaniodum.gobusum alti catladi mafoldumben

canım bozma moralini son zamanlarda benimkide baya bi hareketsişzleşti. ama hiç hişssetmiyosan git tabi...

canım zeytinyağ sürünce çok yağlı olmuyomu... kıyafetin falan batıyodur..

tesekkur ederim kızlar.ben brıaz cıkolata vişne suyu içmeye gıdyorum..yoksa doktora..hoscakalın

yok canim pamuga sIkIyorum zeytinyagini sonra vucuduma suruyorum vucudum emiyor zaten Yagli yagli olmuyor.

bana da görümcem yurt dışından bi yağ getirmişti hamileler için onu sürüyorum. böle yumuşacık oluyo cildim ama her zaman değil tabi. genel de unutuyorum.. haftada 3-4 kez falan sürüyorum şimdilik çatlağım yok gibi... ama bakacaz bakalım doğumdan sonra neler çıkacak meydana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…