- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
merhaba kıslarrr oğluşumla bisss geldikk bugün biraz istirat ettik işe geç geldim zemuszemus
tekrar merhaba bizde geldik :)))))
kizlar ben su icsem dahi susuyor gibiyim varmi böyle birsey agzim kuruyor sanki cok tuaf :uhm:
kızlar bişey soracam. amazon bir ara cep tellerimizi topluyodu ve kendisinin de cep telefonu nu veriyodu. herkes tlf nosunu verdimi ve onunkini aldımı? artık doğumlar yaklaşıyo ve uzun süre buraya giremeyen arkadaşlar için endişelenmeye başlıyoruz... telf noları alan arkadaşlar doğum gibi bi durum olursa siz belki o esna da haber veremezsiniz ama yanınızda olacak birine rica edin de amazona hiç değilse mesaj çeksin... o da doğurmamış olur sa bize burda bilgi verir...
elifim hayirli olsun canim saglikli büyümek nasip etsin minigini odasinda
seldusum hayiridir gecmis olsun ne oldu dün ?
selam fıstıklar biz geldik kızımla..
kızımın odası geldi az önce şuanda monte ediyorlarrr..
hoşbulduk canımm iyi geldi valla 11 e kadar yatmak kaynanamda kaldık akşam yemeğimide hazırladı doyurdu bisi işe gönderdi:kedi: sen nasılsın bebiş nasıllopuyorumnanaktanhoşgeldin canım. iyi yapmışsın. nasılsın?***
selam fıstıklar biz geldik kızımla..
kızımın odası geldi az önce şuanda monte ediyorlarrr..
sabah cok fena bi sancıyla uyandım sol tarafımda ma tarifi yok yani cok korktum yataktan kalkamadım bi süre sonra zorla da olsa kalktım gezinmeye basladım evde iki büklüm neyse ki biraz sonra gecti tekrar olur diye cok korktum ama olmadı..mafoldumben
ben de tırstım artık hazırlayayyım herseyimi dedim..şimdi ütü yapacam kısmetse..oyy minicik minicik ütü yapmayı hiiç bukadar cok istememiştimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar...bende düngece hiç uyuyamdım sahura kadar yatakta döneledim sersem gibiyim walla..adet sancısı gibi sancılarım oluyo sık sık..maşallah kızımda bu aralar kıpır kıpır doğuma daha var ama ben sanki heran gelicekmiş gibi korkuyorum.
su ve tuvalet problemi aynen bende de var suya kanamıyorum hiç.bide 2 adım yürümeye göriyim hemen wc ye koşuyorum..
canım senin niye 79 gün gözüküyorda benim 40 gün gözüküyorCADIARZU
sabah cok fena bi sancıyla uyandım sol tarafımda ma tarifi yok yani cok korktum yataktan kalkamadım bi süre sonra zorla da olsa kalktım gezinmeye basladım evde iki büklüm neyse ki biraz sonra gecti tekrar olur diye cok korktum ama olmadı..mafoldumben
ben de tırstım artık hazırlayayyım herseyimi dedim..şimdi ütü yapacam kısmetse..oyy minicik minicik ütü yapmayı hiiç bukadar cok istememiştimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?