2009 Ekim Anneleri

:uhm:
tekrar merhaba bizde geldik :)))))

kizlar ben su icsem dahi susuyor gibiyim varmi böyle birsey agzim kuruyor sanki cok tuaf :uhm:

canım yaaa aynısı bendede oluyooor çok su içiyorummm küçük şişelerden günde 5 tane içiyorum mutlaka o kadar içmeme rağmen hiç içmemiş gibi oluyorum neden acaba ?

hoşbulduk canımm iyi geldi valla 11 e kadar yatmak kaynanamda kaldık akşam yemeğimide hazırladı doyurdu bisi işe gönderdi:kedi: sen nasılsın bebiş nasıllopuyorumnanaktan

iyiyim yasemincim çok şükür... ne güzel bravo kayınvalidene. benimki de yakında olsaydı oda beni doyururdu ama yok. ama olsun . annesi olmasa da oğlu yanımda. geç gittiği sabahlarda kocişim hazırlıyo kahvaltımı sağolsun. yemek yiyince masayı toplıyıp bulaşıkları makinaya diziyo.. bebek de iyi daha kıpır kıpır bugünn

kızlar merhaba benim çok belim ağrıyo dayanılmaz oluyo artık napıcam ya iş yerinden çıkamıyorum da

artık zaman geçmiyor sanki yada bana öyle geliyor biran önce zaman geçse de gelse bebeşim ama daha çok var

canim cok dayanilmazsa cik git hastaneye yada eve git dinlen sagligindan onemli degilya....

canım ya anlatmıştım ya sabah durumu iş yerindeki 2 aylık hamile arkadaşımın bebeği karnında öldü dün akşam. bugün kürtaj oldu. o burda olmadığı için başka kimsede yok çıkamıyorum.

anladim canim arkadasin adina cok uzuldum...Allah sabir versin...ne diyeyim o zaman belinin arkasina biseyler koy oyle yaslan seni rahat ettirecek bisey olsun minder gibi mesela..

artık zaman geçmiyor sanki yada bana öyle geliyor biran önce zaman geçse de gelse bebeşim ama daha çok var

canım evet seninki daha bizden baya küçükmüş.biz 35+3 olduk senden 3 buçuk hafta büyüğüz inan bizim için dahabi geçmek bilmiyo günler. sanırım doğum olduktan sonrada ne çabuk geçti deriz.

bende bende bende ....:lepi: seninle aramizda 1 gun var ikimizde normal dogumu bekleyecegiz bakalim hangimiz once doguracak ..dua edelimde bizi fazla bekletmesinler ben kizima 2 hafta oncesine kadar izin verdim kaydirigubbakcemile3 ekim ayni gorunce buyur gel dedim bakalim nezaman tesrif edecekler:teytey:

aynen valla al bendende o kadar...bir an once kavucmak istiyorum melegime artik....:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…