tekrar merhaba bizde geldik :)))))
kizlar ben su icsem dahi susuyor gibiyim varmi böyle birsey agzim kuruyor sanki cok tuaf :uhm:
hoşbulduk canımm iyi geldi valla 11 e kadar yatmak kaynanamda kaldık akşam yemeğimide hazırladı doyurdu bisi işe gönderdi:kedi: sen nasılsın bebiş nasıllopuyorumnanaktan
kızlar merhaba benim çok belim ağrıyo dayanılmaz oluyo artık napıcam ya iş yerinden çıkamıyorum da
canim cok dayanilmazsa cik git hastaneye yada eve git dinlen sagligindan onemli degilya....
hoşgeldin mehayımmm opuyorumnanaktan
biz iyiyiz canım sen nasılsınn
canım ya anlatmıştım ya sabah durumu iş yerindeki 2 aylık hamile arkadaşımın bebeği karnında öldü dün akşam. bugün kürtaj oldu. o burda olmadığı için başka kimsede yok çıkamıyorum.
artık zaman geçmiyor sanki yada bana öyle geliyor biran önce zaman geçse de gelse bebeşim ama daha çok var
artık zaman geçmiyor sanki yada bana öyle geliyor biran önce zaman geçse de gelse bebeşim ama daha çok var
walla onu bende bilmiyorum canım..zaten ultrasonda haftamızda farklı çıkıyo.20 ekim değilde 10 ekime de çekebilir demişti dr. um bakalım bu hafta kontrolde sölerim demişti.Ne diyecek.:1no2:
selam kızlar nasılsınız bakalım bu gün?
aynen valla al bendende o kadar...bir an once kavucmak istiyorum melegime artik....:asigim:
canım evet seninki daha bizden baya küçükmüş.biz 35+3 olduk senden 3 buçuk hafta büyüğüz inan bizim için dahabi geçmek bilmiyo günler. sanırım doğum olduktan sonrada ne çabuk geçti deriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?