bende bende bende ....:lepi: seninle aramizda 1 gun var ikimizde normal dogumu bekleyecegiz bakalim hangimiz once doguracak ..dua edelimde bizi fazla bekletmesinler ben kizima 2 hafta oncesine kadar izin verdim kaydirigubbakcemile3 ekim ayni gorunce buyur gel dedim bakalim nezaman tesrif edecekler:teytey:
kızlar slm
kimse korkmuyormu doğumdan ya ben çok korkuyorum kaydirigubbakcemile3
sibel sen sezeryanlami dogum ysapacaksin yoksa normal mi?
kızlar slm
kızlar slm
canım şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo.inşallah öyle olur.Allah hepimize kuvvet versin.
hoşbulduk canım bugün çok şükür iyiyiz bakalım, bi kaç gündür mide yanmasıyla uğraşıyodum haftaya doktora gidip şurup istiycem dayanılmaz bi hal aldı.hosgeldin canim iyiyiz sen nasilsin???
ben korkmuyorum canım benim ilk doğum olduğu için doğumun nasıl bişey olduğunu bilmiyorum tabii cesaretim bundankaydirigubbakcemile3 sancılar sıklaşınca hastaneye gidip fırtlatıcam ha ha hakaydirigubbakcemile2kızlar slm
yok valla bende korku falan yok su an ama is ciddiye bindiginde o an geldiginde fikrim degisebilir tabi....:roflol:
kızlar bu konu daha öncede konuşulmuştu sanırım, ben kızımın hastane kıyafetlerini ayarlamıştım ama hemşireye ilk verilen kıyafetler varya siz komple hastane çıkışımı verceksiniz? yoksa başka bişeymi? onları ayarlayıp bi poşete koyup çantanın en üstüne koyucamda fikirlerinizi bekliyorum...
insallah canim normal dogumu bekleyeceksen max 4/5 haftan kalmis ne heyecanli yaa ..1ayin var herseyin hazirmi sekerim?
Valla benim bir arkadasimda ilk bebegini 16 sonrakini 18 yasinda dogurdu normal dogumdu..millet o yasta yapabiliyorsa biz niye yapamiyalim dimi ama ???
Valla benim bir arkadasimda ilk bebegini 16 sonrakini 18 yasinda dogurdu normal dogumdu..millet o yasta yapabiliyorsa biz niye yapamiyalim dimi ama ???
canım bu işe başladık artık.korksakta korkmasakta doğuracağız. korkunun ecele faydası yok bi şekilde çıkacak içerden.düşünme doğumu sonuçta anlık bişey olucak bitecek.
oğlum için herşey hazır canım ama kendim için bi kaç şeyim eksik. boydan geccelik gerekiyomuş galiba.şöyle güzel bişey bulamadım hep anneme göre var. bana göre bulamadım güzel bişey.bakalım haftaya tamamlarım eksikleride inşallah.sen ne durumdasın hazırlıkların tamammı.
canım benim geçmiş olsun merak etme dua et sadece inş allah yardım edecek hepimize kaydirigubbakcemile5benim kolum kırık alçıda trafik kazası geçirdim 3 ay önce ben bu kolla nasıl yaparım diye çok korkuyorum aslında
benim kolum kırık alçıda trafik kazası geçirdim 3 ay önce ben bu kolla nasıl yaparım diye çok korkuyorum aslında
canım benim geçmiş olsun merak etme dua et sadece inş allah yardım edecek hepimize kaydirigubbakcemile5
benim kolum kırık alçıda trafik kazası geçirdim 3 ay önce ben bu kolla nasıl yaparım diye çok korkuyorum aslında
gecmis olsun canim daha nekadar alcida kalacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?