2009 Ekim Anneleri

bende izin veriyorum 2-3 hafta once gelebilir..buyursun gelsin bekliyorum:roflol:

yok canim korkmuyorum cok sukur tanidigim birisi var 16 yasindami ne dogum yapti o dogurduysa ben hayli hayli dogururum diyorum kendime telkin veriyorum...bacak kadar kiz yapabiliyorsa bizde yapariz evvelallah:lepi:
sonra bu cocuk karnimzdan elbet cikacak bir an oncede kavusmak istiyorum korku falan vviz gelir tiris gider kizima kavusayimda

kızlar slm
kimse korkmuyormu doğumdan ya ben çok korkuyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar bu konu daha öncede konuşulmuştu sanırım, ben kızımın hastane kıyafetlerini ayarlamıştım ama hemşireye ilk verilen kıyafetler varya siz komple hastane çıkışımı verceksiniz? yoksa başka bişeymi? onları ayarlayıp bi poşete koyup çantanın en üstüne koyucamda fikirlerinizi bekliyorum...

kızlar slm

canım bu işe başladık artık.korksakta korkmasakta doğuracağız. korkunun ecele faydası yok bi şekilde çıkacak içerden.düşünme doğumu sonuçta anlık bişey olucak bitecek.

Valla benim bir arkadasimda ilk bebegini 16 sonrakini 18 yasinda dogurdu normal dogumdu..millet o yasta yapabiliyorsa biz niye yapamiyalim dimi ama ???

hosgeldin canim iyiyiz sen nasilsin???
hoşbulduk canım bugün çok şükür iyiyiz bakalım, bi kaç gündür mide yanmasıyla uğraşıyodum haftaya doktora gidip şurup istiycem dayanılmaz bi hal aldı.
kızlar slm
ben korkmuyorum canım benim ilk doğum olduğu için doğumun nasıl bişey olduğunu bilmiyorum tabii cesaretim bundankaydirigubbakcemile3 sancılar sıklaşınca hastaneye gidip fırtlatıcam ha ha hakaydirigubbakcemile2
yok valla bende korku falan yok su an ama is ciddiye bindiginde o an geldiginde fikrim degisebilir tabi....:roflol:

korkmayın kız rahat olun şimdiden sitres yapmaya gerek yok bence şu son günlerin tadını çıkaralım öyle yada böyle çıkıcaklar dışarızemuszemus

komple hastane cikisini verecegim icinde hersey var istediklerini giydirsinler

insallah canim normal dogumu bekleyeceksen max 4/5 haftan kalmis ne heyecanli yaa ..1ayin var herseyin hazirmi sekerim?

oğlum için herşey hazır canım ama kendim için bi kaç şeyim eksik. boydan geccelik gerekiyomuş galiba.şöyle güzel bişey bulamadım hep anneme göre var. bana göre bulamadım güzel bişey.bakalım haftaya tamamlarım eksikleride inşallah.sen ne durumdasın hazırlıkların tamammı.

Valla benim bir arkadasimda ilk bebegini 16 sonrakini 18 yasinda dogurdu normal dogumdu..millet o yasta yapabiliyorsa biz niye yapamiyalim dimi ama ???

hay ağzını öpüyüm canım benim. ha şöyle ya kızlar birbirimize hep moral verelim. kimler kimler doğurmuş allahın izniyle bizde yaparız. rabbim hepimize sabrınıda vericek merak etmeyin. sırayla fırtlatıp fırtlatıp gelcez evimize meleklerimizlekaydirigubbakcemile2

canım bu işe başladık artık.korksakta korkmasakta doğuracağız. korkunun ecele faydası yok bi şekilde çıkacak içerden.düşünme doğumu sonuçta anlık bişey olucak bitecek.

benim kolum kırık alçıda trafik kazası geçirdim 3 ay önce ben bu kolla nasıl yaparım diye çok korkuyorum aslında

bende zor bulmustum.aybike bi pijama gecelik markasi soylemisti internet sitesibnin ismini gercekten hem kaliteli hemde cok sIK gozukuyorlardi hatirlayan varsa soylesin..
birde ona bak derim eminim sende bayilirsin..
ben gecelik aldim ama sevmiyorum gecelik giymeyi rahat edemiyorum cok mecbur kalmadikca giymem heralde..
benimde eksiklerimde var bir kac tane mesela emzirme sutyeni almadim doguma 2/3 hafta kala alacagim..

canım benim geçmiş olsun merak etme dua et sadece inş allah yardım edecek hepimize kaydirigubbakcemile5

dua etmekten başka çarem yok zaten canım öyle zor günler geçirdimki halende bitmedi hamileliğimin en güzel günlerini yaşayamadım yani
sizde bana dua edin hamilelerin duası kabul olur :a015:

benim kolum kırık alçıda trafik kazası geçirdim 3 ay önce ben bu kolla nasıl yaparım diye çok korkuyorum aslında

canım benim geçmiş olsun. sen yinede korkma.Allah doğum anında kadına 10 erkeğin kuvvetini verirmiş. bu yüzden kafana takma nasıl olsa olacak.Allah hepimizi ve bebeklerimizi sağsalim kurtarmak nasip etsin önemli olan bu.gerisini boşver....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…