2009 Ekim Anneleri

kızlar benim bugün sancım hiç geçmiyo ayaklarım eklemlerim kopuyo sanki belimden beri.Sanki adet olcam böle olan uzun süre sancısı geçmeyen varmı.

canım neresi o yer lütfen hatırla.
bende boydan gecelik giyemem normalde.yatarken belime kadar çıkar.bende sevmiyorum ama lazım olur herhalde onla tuvalet falan kolay oluyomuş.rahatlık versinde bi kaç gün giyeriz artık.
eksikler hiç bitmiyoki birini alıyosun diğeri aklına geliyo. sanırım hiç bitmezde sanırım.

canım ya aklıma ne geldi. burda herşey için bi forum kuruluyo. diyorumki kendimize hamileyken bi sürü kıyafet aldık öncelikle onları sonrada bebişlerimiz biraz büyüyünce bebişlerin kıyafetlerini burdan ihtiyacı olanlara ulaştırmaya çalışsak ne güzel olur değilmi.
bunu yapabilirmiyiz acab. 1 ay sonra hepimizin kıyafetleri bizim için gereksiz olacak.en azından ihtiyacı olupta alamayanlar faydalansın.

:Saruboceq: amin canım
en çok üzüldüğümde bebeğimi kucağıma kendim alamıycam yani

çok acındırdım kendimi galiba ama çok duaya ihtiyacım var

kızlar benim bugün sancım hiç geçmiyo ayaklarım eklemlerim kopuyo sanki belimden beri.Sanki adet olcam böle olan uzun süre sancısı geçmeyen varmı.

canım benimde sabahtan beri kasıklrım sancılanıyo.böyle yaşamaya alıştım artık diyebilirim.geçmedi bugün hiç.

:Saruboceq: amin canım
en çok üzüldüğümde bebeğimi kucağıma kendim alamıycam yani

çok acındırdım kendimi galiba ama çok duaya ihtiyacım var

alırsın annesi bebişini görürsen hiç bi acın kalmaz.tabiki canım hepimiz için dua ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olacak eminim.hiç korkma sen.sonra bebişinde korkak olur.

kızlar tunaydın

bişey sorucam sızlere sabah pazara gıttım geldım ve hıc bı agrım sızım yok allaha sukur ama göbegımın hemen üstü yanı karnımda bıyer boyle içine cokmuş gibi ama cok kçk bi yer ve gobegım dışına cıkkın duruyo nerdeyse içini gorucem göbegimin bu topikte önceden konuşulmustu göbek delığinin içini goruyorsan dogum yaklasmıştır dıye bi bilgisi olan var mı kızlar???

ay nası yani benim göbek deliğimde düzleşti yani içe göçük değil eskisi gibi..akannehirakannehirakannehir

tatlim senin anlattigin gercek dogum sancisina benziyor dakika tut birde kac dak. bir geliyor? bence hemen doktorunu ara..

ben hatirlayamadim ama aybikeyi gorunce ona sorarim..birde Pijama, Spor Giyim, Hamile Giyim, Gecelik, Elbise, Sabahlık, Şortlu Takım | Bohçacı bu site var buraya bi bak belki begendigin olur..
diger meselede ben yurtdisinda oldugum icin biraz zor olur ulastirmam.birde ben hamilik kiyafeti pek almadim 2 tane paltolon aldim onlari dogumdan sonrada giyebilirim.

selamlar hanımlar. benimde göbeğim dışarı doğru pırtladı nisannur...

süpriz_mucize bugün benim de belimde var benzer ağrılar. ben doktoru aramadım. ama dayanılaz bir ağrıysa ve rutin bi şekilde geliyosa bencede doktorunu ara hemen...
sibelsvs ben lohusa pijaması almaktan vazgeçtim. önü düğmeli normal pijama alıcam. ayyıldızda %50 indirim var şuan. sitesinden bak istersen. yadalink vereyim dır sana. kısa kollu pembe olanı beğendim ben. mağzalardan bakıcam önce görerek almak istiyorum çünkü...
GECELİK-SABAHLIK-EV GİYSİLERİ - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim

bide 4.leveventte salı günleri küçük bi pazar kuruluyo. dün baktım 20 tl ye buna benzer uzun kollu çok kaliteli pijamalar vardı. renklerini getircekler haftaya. onlardan da alırım herhalde 1 tane. 1 tanede gecelik alıcam ama o ilk gün hastanede giyiliyomuş sadece zaten. o yüzden şık bişey bakıcam ama ondada çok pahalı bişeye kaçmam...

kızlar artış ve tuğse ydi benim baktığım gecelikler
bitane lohusa takımı aldım ben gecelik ve sabahlığı yani
pijama almadım onun yerine eşofman alıcam hastaneden eve gelirken de giyebilirim hem..

ben basit bi zıbın takımı vericem hastane çıkışı olarak almıştık
diğer tam teşkilatlı hastane çıkışını annem giydirsin bebikim gelince
her mağzada uyardılar vermeyin iyileri ebeler yok ediyor kayboldu diyorlar karıştı diyorlar o an cingar da çıkaramıyosun o telaşeyle fln diye
çok arayarak hevesle aldım ben hastane çıkışını parasında fln değilim ama üzülürüm yok olursa..
mafoldumben

elifim hayirli olsun canim saglikli büyümek nasip etsin minigini odasinda

seldusum hayiridir gecmis olsun ne oldu dün ?

SAOOL HAYATIM BENİM.. HEPİMİZİN BEBİŞLERİ SAĞLIKLI GÜZEL GÜZEL BÜYÜSÜNLER..

hoşgeldin elifçim. gözünaydın canım. montaj bitsin de koyarsın fpotosunu görürüz biz de cicileri

MONTAJI BİTTİ TEMİZLİĞİ KALDI TEMİZLEYEYİM YARIN KOYARIM RESİMLERİNİ..

YARIN REMİNİ KOYUCAM ŞEKERİM BENUM..

elif hayırlı olsun odanız ayy ne güzel ne cicidir şimdi herşeyi...resim koy da bakalım...

SAOL CANIM SORMA YA PEMBİŞ PEMBİŞ..

kızlar görüşürüz ben çıkıyorum çok sancım var az bi uzanayım belki geçer..

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARADA BANADA OLUYOR SANKİ ADET AĞRISI GİBİ HASTA OLUCAM GİBİ..
AMA GEÇİYOR SONRA DİNLEN CANIM ILIK DUŞ FELAN AL ..a.s.a.s.a.s.

slm kızlar biz geldik bebeşimle zor bi geçe ve gün geçirdik ama allaha şükür iyiyiz şuan gece hiç uyuyamadık melegim kıpır kıpır bazen bazende toplananıp kalıyordu bi bölgede sabah gittik hastaneye 2dr+2hemşireyle işlemimiz gerçekleşti melegimi görcektiniz igneyi kordona tam yaklaştırcaklar kaçıyo pozisyon değiştiriyo doktorlarda bende çok kötü olduk 3.ignede pesetti melegim kanlar alındı tabi ben fena oldum korktum doktorların herdenemesinde bişey olucak diye kordon kopması tehlikesi 1000de 1olmasına ragmen korktum ona bişey olcak diye 1kaç saat yattımm orda en son bendende kan alıp 5günlük 2tane ilaç verip gönderdiler 10gün sonra sonuçlar çıkcak birazcık canım yanıyo bebiş hareket ettikçe ama hareket ettiğini bilmek yetiyo bana işte böle kendimi toparladım aglamıyorum güçlüyüm 10gün sonra sonuçlar inş. iyi çıkacak inanıyorum hepinize çooook teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden sizlerin destegi olmasaydı bukadar güçlü olamazdım bugün tekrar sagolun kızlar

iyi haberler vereceksin bize inşallah arzum. bebşin böyle güçlü bi anneye ihtiyacı vardı. çok şanslı minkk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…