bende zor bulmustum.aybike bi pijama gecelik markasi soylemisti internet sitesibnin ismini gercekten hem kaliteli hemde cok sIK gozukuyorlardi hatirlayan varsa soylesin..
birde ona bak derim eminim sende bayilirsin..
ben gecelik aldim ama sevmiyorum gecelik giymeyi rahat edemiyorum cok mecbur kalmadikca giymem heralde..
benimde eksiklerimde var bir kac tane mesela emzirme sutyeni almadim doguma 2/3 hafta kala alacagim..
canım benim geçmiş olsun. sen yinede korkma.Allah doğum anında kadına 10 erkeğin kuvvetini verirmiş. bu yüzden kafana takma nasıl olsa olacak.Allah hepimizi ve bebeklerimizi sağsalim kurtarmak nasip etsin önemli olan bu.gerisini boşver....
kızlar benim bugün sancım hiç geçmiyo ayaklarım eklemlerim kopuyo sanki belimden beri.Sanki adet olcam böle olan uzun süre sancısı geçmeyen varmı.
:Saruboceq: amin canım
en çok üzüldüğümde bebeğimi kucağıma kendim alamıycam yani
çok acındırdım kendimi galiba ama çok duaya ihtiyacım var
kızlar tunaydın
bişey sorucam sızlere sabah pazara gıttım geldım ve hıc bı agrım sızım yok allaha sukur ama göbegımın hemen üstü yanı karnımda bıyer boyle içine cokmuş gibi ama cok kçk bi yer ve gobegım dışına cıkkın duruyo nerdeyse içini gorucem göbegimin bu topikte önceden konuşulmustu göbek delığinin içini goruyorsan dogum yaklasmıştır dıye bi bilgisi olan var mı kızlar???
kızlar benim bugün sancım hiç geçmiyo ayaklarım eklemlerim kopuyo sanki belimden beri.Sanki adet olcam böle olan uzun süre sancısı geçmeyen varmı.
canım neresi o yer lütfen hatırla.
bende boydan gecelik giyemem normalde.yatarken belime kadar çıkar.bende sevmiyorum ama lazım olur herhalde onla tuvalet falan kolay oluyomuş.rahatlık versinde bi kaç gün giyeriz artık.
eksikler hiç bitmiyoki birini alıyosun diğeri aklına geliyo. sanırım hiç bitmezde sanırım.
canım ya aklıma ne geldi. burda herşey için bi forum kuruluyo. diyorumki kendimize hamileyken bi sürü kıyafet aldık öncelikle onları sonrada bebişlerimiz biraz büyüyünce bebişlerin kıyafetlerini burdan ihtiyacı olanlara ulaştırmaya çalışsak ne güzel olur değilmi.
bunu yapabilirmiyiz acab. 1 ay sonra hepimizin kıyafetleri bizim için gereksiz olacak.en azından ihtiyacı olupta alamayanlar faydalansın.
kızlar bu konu daha öncede konuşulmuştu sanırım, ben kızımın hastane kıyafetlerini ayarlamıştım ama hemşireye ilk verilen kıyafetler varya siz komple hastane çıkışımı verceksiniz? yoksa başka bişeymi? onları ayarlayıp bi poşete koyup çantanın en üstüne koyucamda fikirlerinizi bekliyorum...
elifim hayirli olsun canim saglikli büyümek nasip etsin minigini odasinda
seldusum hayiridir gecmis olsun ne oldu dün ?
hoşgeldin elifçim. gözünaydın canım. montaj bitsin de koyarsın fpotosunu görürüz biz de cicileri
hoşbulduk canımm iyi geldi valla 11 e kadar yatmak kaynanamda kaldık akşam yemeğimide hazırladı doyurdu bisi işe gönderdi:kedi: sen nasılsın bebiş nasıllopuyorumnanaktan
selam tatlım hoşgeldin ohh maşaalah güle güle yatsın meleğin odanız kurulsunda resmini çekte topiğe koyda bizde görelimmm
elif hayırlı olsun odanız ayy ne güzel ne cicidir şimdi herşeyi...resim koy da bakalım...
kızlar görüşürüz ben çıkıyorum çok sancım var az bi uzanayım belki geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?