2009 Ekim Anneleri

sagolun kızlar ya inş. güzel haberler alacagıma okadar inanıyorumki inş. hakkımızda hayırlısı olur bu arada biraz geçmişe baktımda dün gece 2prof.drla görüştük sagolsunlar ilgilendiler bilgide verdiler ama sonuç aynı işlemi yapan dr.lar ve kendi dr.da dalında en iyiler keşke yanılıyo olsalardı ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş bunları yaşamamız gerekiyomuş olumluyum olumlu düşünmeliyim dimiii

Arzum86 gecmis olsun bebegin saglikla gelecek insallah sen 10 gun stres yapma bebeginin hareketlerini dinle.

arzucum güçlü ol canım sonuçlar tertemiz çıkacak inşallah hep birlikte buna inanalım ve dua edelim, elimizden bu geliyor . inşallah yavrunu sağlıklı bir şekilde bağışlayacak rabbim sana..

arzucum alalhın izniyle bu günleride atlatıp bebişini sağlıkla kolllarına alacaksın inşallahh....dualarım seninle canımmmmm.......

işte böyle..güçlü ol we herşeyin iyi olucağına inan..duamdasın canımmm..çok güzel hbrler wericeksin bize...

slm arkadaşlar hepinize merhaba

lllalllcim bepanteni sadece göğüs ucunamı sürüyosun komplemi
canım sadece göğüs ucuna sürüyorummm...yerimseniben
selam fıstıklar biz geldik kızımla..
kızımın odası geldi az önce şuanda monte ediyorlarrr..

bebişinin odası hayırlı olsun canım...beklioruz resimleriniiiiopuyorumnanaktan

kızlar çok çok sagolun ya inş. hepinizin dualarıyla atlatıcaz teyzeleri kızımla bunu no stres şu 10gün boyunca akıllandım kızımı üzmeye hakkım yok buarada kızlar sizde benim dualarımdasınız hep a.s.

kızlar bışey sorucam bebegınız dogum pozısyonuna gırdımı yanı başı aşagıdamı

kızlar herkese iyi bir akşam iyi bir uyku diliyorum.benim mesaim doldu eve gidicem birazdan hepinizi öpüyorum.

selam kızlar nasılsınızopuyorumnanaktanbugunlerde benı acayıp dogum korkusu sardı geceleri uyuyamıyorum daha nasıl dogurucagım bellı dııl ama sezeryan olur da anesteziden cıkamaz ayılamaz ve oglumu goremezsem dıe dusunup duruyorum kafayı yicem ya nasıl kafamdan atıcam bılmıyorum:1no2:siz de boylemısınız yoksa bende mı anormallık var?

yok cnm bendede var sezeryana girip ya ayılamazsam kafayı yicem zaten şu günlerde geçmek bilmio

bu arada benim bebğim doğum pozisyonunda 2 haftadır değişmedi

Arzumcum geçmiş olsun olumlu düşün güçlü ol bak hiçbişey çıkmayacak minik yavrunu sağ salim kucağına alacaksın dualarım seninlee...

haftaya cumartesi doktora gıdıcem bakalım benım oglanın durusu nasıl?
of allah ım oglumu kucagıma aldıgımı bı gorsem baska bısey ıstemıyorum valla:Saruboceq:bugunlerde bı de acayıp duygusallastım herseye aglıyasım gelıyo esımde anlamıyo garıp gelıyo ona!!

Kızlar ncınarı soruyordum size sürekli haber geldi şimdi gelmiş yazdı bana doğum yapmış miniği küvözdeymiş dualara ihtiyacı var Rabbim miniiğini korusun inşallahh
iyilermiş birazdan gelir azar sanırım
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrsuna

kızlar bışey sorucam bebegınız dogum pozısyonuna gırdımı yanı başı aşagıdamı

benim aşağıda canım evet. hep baş aşağıydı zaten yavrucumm.

aa şaşırdım maşallah diyelim. kaç haftalıktı yağmur haberin var mı? sağlık sıhhat diliyorum ikisine de..

aaaaaaaaa ilk ekim bebeği geldimi yaniii..yerim ben onu ya.:asigim:..canım benim sağlıkla annesinin kollarında en kısa zamanda evine döner inşallahh......dualarım ncınar ve bebişiyle...allahım bu mubarek günlerde çabucak toparlanmalarını sağlar inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…