2009 Ekim Anneleri

aynı dert bendede var kızalar ödüm kopuyor ya sezeryanda ayılamazsan bebeğimi görmeden ölmek istemiyorum normal doğum zaten yapamam çok zor valla birde bende sürekli ya bebeğime doğana kadar bişey olursa diye bu arada ncınarı'nın bebeği inşallah en kısa zamanda evine gider sağlıklı bir şekilde

sanırım tam 32 haftalık doğdu yada 31+ 6 falan
durumu iyiymiş bebeğin dualarımz bebişle inşalah en kısa zamnda kucağına alır

en son gittiğimde doğum pozisyonunu almış dedi dr ama şuan bilmiorumm...yarın gittiğimde tekrar sorarrımmmyerimseniben...
inşallah sezaryanla doğurmak zorunda kalmamm...bende nedense tırsıom .....normal olar inşallahhhhh............

yaw niye ayılamadan ölesiniz kızlar abuk sabuk şeyler düşünüp niye sinirinizi bozuyosunuzz. kaç kişi ayılamamış da ölmüş şimdiye kadar aaaaa aaaaaaaaaaaa klava:

doğru canım iştede insan yinede korkuyor inşallah hepimiz bebeişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız

amazoncum ben ayılamamak ölmek vs. değilde sezeryandan tırsıom nedense...nedenini bende bilmiom...ama tırsıom..........

yağmurcum bebişin ve annenin iyi olmasına çok sevindimm.......ya şimdi ekim annişleri olarak tek tek döküleceğiz...sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz.....

amazoncum ben ayılamamak ölmek vs. değilde sezeryandan tırsıom nedense...nedenini bende bilmiom...ama tırsıom..........

valla ben de tırsıyom lalcim haklısın. ameliyat yani resmen, kaybettiğin kan da cabası yani.
bi de bebeğimle hemen ilgilenebilmek istiyorum o yzden sezaryen istemiyorum . hele o kadar sancı çekip son anda sezaryen hiççç istemiyorummmmm.

ayyyyyyyydelikafadulden ilk ekim anası ncinar oldu haa, çok heyecan bastı banadelikafadulden
maşallah kuzumuza

amaninn ilk bebegimiz dogmus...

sanırım tam 32 haftalık doğdu yada 31+ 6 falan
durumu iyiymiş bebeğin dualarımz bebişle inşalah en kısa zamnda kucağına alır

oyyyyyyy kızlar cok heyecanlandım benım daha dogum cantam hazır deıl bebişimin esyaları bıle annemlerde baska sehırde hafta sonu sınavım var 2 gun ondan snra hemen hazırlanıyorum inş ncıar ve bebısı carcabuk toparlanır dualarım onunla .... ayyyyyyyy benımde dogumuma cok az kaldı gıbıme gelıyo ayyyyyy kalbım pır pır edıyo ya.....

benimde benimdeedelikafadulden

ya canlarim biran once cantanizi hazirlayin..bebeklerimizin nezaman gelecegi belli olmaz 36.haftadan itibaren her an hersey olabilir....ben kizima izin verdim 37.haftadan sonra buyursun gelsin..:)

ay bende daha cantamı hazırlamadım.36 haftalık olunca hazırlayayım dıyorum ama bellı de olmaz dı mı hazırlasam mı acaba:uhm:bugun oglumun kıyafetlerını utuledım cok guzel bı duyguydu ıcım kıpır kıpır bı tuhaf oldum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…