aynı dert bendede var kızalar ödüm kopuyor ya sezeryanda ayılamazsan bebeğimi görmeden ölmek istemiyorum normal doğum zaten yapamam çok zor valla birde bende sürekli ya bebeğime doğana kadar bişey olursa diye bu arada ncınarı'nın bebeği inşallah en kısa zamanda evine gider sağlıklı bir şekilde
sanırım tam 32 haftalık doğdu yada 31+ 6 falan
durumu iyiymiş bebeğin dualarımz bebişle inşalah en kısa zamnda kucağına alır
amazoncum ben ayılamamak ölmek vs. değilde sezeryandan tırsıom nedense...nedenini bende bilmiom...ama tırsıom..........
suyu gelmişti yavaş yavaş bekliodu sonra kayboldu ortadan doğurup geldi
Kızlar ncınarı soruyordum size sürekli haber geldi şimdi gelmiş yazdı bana doğum yapmış miniği küvözdeymiş dualara ihtiyacı var Rabbim miniiğini korusun inşallahh
iyilermiş birazdan gelir azar sanırım
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrsuna
sanırım tam 32 haftalık doğdu yada 31+ 6 falan
durumu iyiymiş bebeğin dualarımz bebişle inşalah en kısa zamnda kucağına alır
oyyyyyyy kızlar cok heyecanlandım benım daha dogum cantam hazır deıl bebişimin esyaları bıle annemlerde baska sehırde hafta sonu sınavım var 2 gun ondan snra hemen hazırlanıyorum inş ncıar ve bebısı carcabuk toparlanır dualarım onunla .... ayyyyyyyy benımde dogumuma cok az kaldı gıbıme gelıyo ayyyyyy kalbım pır pır edıyo ya.....
oyyyyyyy kızlar cok heyecanlandım benım daha dogum cantam hazır deıl bebişimin esyaları bıle annemlerde baska sehırde hafta sonu sınavım var 2 gun ondan snra hemen hazırlanıyorum inş ncıar ve bebısı carcabuk toparlanır dualarım onunla .... ayyyyyyyy benımde dogumuma cok az kaldı gıbıme gelıyo ayyyyyy kalbım pır pır edıyo ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?