barby zennure cnm senın cok az kalmış ayyyyy 36.haftayı dolduruyosun masllahhhhh
kizlar benim bi kac gündür kolum kanaadim kalkmiyor cok cok halsizim yaaa korkutuyo beni acaba gripmi olucam yoksa neyin nesi ama cekilmiyor. hic bisey yapamyorum hemen yataga düsüveriyorum. Bu haldeyken dogum baslarsa ben napicam. belkide gripliyken. düsünsenize gripli dogum sancilari cekmeyi ugrasmayi. Allah korusun. yaaaa korkuyorum. tecrübe edinen varmi hic böyle bisey.
canim bende oyle oldum son birkac gun dun kontrolum vardi demir oranim dusmus ebe demir hapi yazdi ..kolumu kaldiramiyordum gozlerim karariyordu birde gozumun onunde tozlar ucusuyordu tansiyonum dusmus ..onun icin oturup kalkarken yavas hareket et,dinlen ve mutlaka 2 saatte bir birseyler ye ic dediler...
ins. grip olmazsin canim ya
kac mg demir alicaksin tatlim
200mg yaziyor 15tane hap...
üffff cok fazla o canim yaaaa. ben 100 filan dersin sanmistim benimki 50mg.
hadiya pek bilgim yok bu konuda. 2 hafta once yapilan kan testinde en alt sinira cok az kalmis..sikayetlerimide soyleyince bu hapi yazmis bugun hapi kullanmaya basladim..bakalim etkisi olacakmi..
valla ben de tırsıyom lalcim haklısın. ameliyat yani resmen, kaybettiğin kan da cabası yani.
bi de bebeğimle hemen ilgilenebilmek istiyorum o yzden sezaryen istemiyorum . hele o kadar sancı çekip son anda sezaryen hiççç istemiyorummmmm.
canım aynenn öle.inşallah o kadar sancıdan sonra sezaryan yaşamayızz:Saruboceq:....ben birde sezaryan olunca bebişimle ilgilenemem diye acaip üzülüom...inşallah gönlümüze göre olurda normal doğururuz bebişim.....opuyorumnanaktan
Kızlar ncınarı soruyordum size sürekli haber geldi şimdi gelmiş yazdı bana doğum yapmış miniği küvözdeymiş dualara ihtiyacı var Rabbim miniiğini korusun inşallahh
iyilermiş birazdan gelir azar sanırım
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrsuna
sanırım tam 32 haftalık doğdu yada 31+ 6 falan
durumu iyiymiş bebeğin dualarımz bebişle inşalah en kısa zamnda kucağına alır
suyu gelmişti yavaş yavaş bekliodu sonra kayboldu ortadan doğurup geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?