2009 Ekim Anneleri

kizlar benim bi kac gündür kolum kanaadim kalkmiyor cok cok halsizim yaaa korkutuyo beni acaba gripmi olucam yoksa neyin nesi ama cekilmiyor. hic bisey yapamyorum hemen yataga düsüveriyorum. Bu haldeyken dogum baslarsa ben napicam. belkide gripliyken. düsünsenize gripli dogum sancilari cekmeyi ugrasmayi. Allah korusun. yaaaa korkuyorum. tecrübe edinen varmi hic böyle bisey.

canim bende oyle oldum son birkac gun dun kontrolum vardi demir oranim dusmus ebe demir hapi yazdi ..kolumu kaldiramiyordum gozlerim karariyordu birde gozumun onunde tozlar ucusuyordu tansiyonum dusmus ..onun icin oturup kalkarken yavas hareket et,dinlen ve mutlaka 2 saatte bir birseyler ye ic dediler...
ins. grip olmazsin canim ya

kac mg demir alicaksin tatlim

canım aynenn öle.inşallah o kadar sancıdan sonra sezaryan yaşamayızz:Saruboceq:....ben birde sezaryan olunca bebişimle ilgilenemem diye acaip üzülüom...inşallah gönlümüze göre olurda normal doğururuz bebişim.....opuyorumnanaktan

bende sezeryan konusunda onlari düsünüyorum canim. Ben ayilanca kadar bebisim nolucak ne yapicaklar nereye koyucaklar diye. bide dogar dogmaz ac oluyorlar hemen emiyorlar baskasnin sütünü verirler diye. cocuk orda burda gezicek baskalarinin kucaginda ayilana kadar

ncinar aradaşımızın gözü aydın olsun bebeğini tez zamanda kucağına alır inşalah ya ne güzellllllll

ayy neler okudum böyle akşam akşam demek ilk bebeğimiz doğdu maşallah ona..inşallah sağlıkla çabucak hastaneden çıkar...ncinar canım senide tebrik ediyorum...

Ayyy inanmiyorum gercekten mi dogum nasil gecmis bebek nasilmis gecmise bakmadim yaziyormu biseyler insallah saglikla gelmistir minik bebek.

nee ilk bebişimiz mi geldii iyilermi bebişimizle annemizz Allahım analı babalı buyutsunnnnnnnnn

gelen dogum haberii

sanırım tam 32 haftalık doğdu yada 31+ 6 falan
durumu iyiymiş bebeğin dualarımz bebişle inşalah en kısa zamnda kucağına alır

suyu gelmişti yavaş yavaş bekliodu sonra kayboldu ortadan doğurup geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…