arkadaşlar tanıyanlar için yazıyorum haber veriyorum dün akşam karakız doğum yapmış 2009 kasım annelerinden. yoğun bakımdaymış herkes dua etsin.
bebek de küvezdeymiş
30. haftadaydı daha kasınm annesi dogurmuş kızlar dikaktli olalım bebekler geliyo hep erkenden dua edin bu bayanada lütfen allah rızası için
kızlar çok çok sagolun ya inş. hepinizin dualarıyla atlatıcaz teyzeleri kızımla bunu no stres şu 10gün boyunca akıllandım kızımı üzmeye hakkım yok buarada kızlar sizde benim dualarımdasınız hep a.s.
slm kızlar evet guzel kızım geldi erken geldi hastanede bıraktım melegimi cok kucuk daha ayrı kalmak zorundayız bi sure saglıklı olsunda nefes alsında ayrı kalalım ne diyim dualarınıza ihtiyacım var ne olur kızıma dua edin cok ihtiyacı var canım kızımın ne olursunuz
slm kızlar evet guzel kızım geldi erken geldi hastanede bıraktım melegimi cok kucuk daha ayrı kalmak zorundayız bi sure saglıklı olsunda nefes alsında ayrı kalalım ne diyim dualarınıza ihtiyacım var ne olur kızıma dua edin cok ihtiyacı var canım kızımın ne olursunuz
arkadaşlar tanıyanlar için yazıyorum haber veriyorum dün akşam karakız doğum yapmış 2009 kasım annelerinden. yoğun bakımdaymış herkes dua etsin.
bebek de küvezdeymiş
30. haftadaydı daha kasınm annesi dogurmuş kızlar dikaktli olalım bebekler geliyo hep erkenden dua edin bu bayanada lütfen allah rızası için[/QU
ayyy korkmaya başladımmm yaaa inş biz 37 kadar falan dayanırız erken doğurma korkusu oluştu bu akşam bendee rabbim karakız ve bebeğine sağlık versin inşş ikiside çok iyii olur tez zamandaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?