2009 Ekim Anneleri

sagol canım gecmişe baktım bende tek tek cok duygulandım dualarımız onunla saglıkla kucagına alsın

ayyy ne güzelll ilk ekim bebeği gelmişşş inş annesii bir an önce sağlıcakla kucağına alsın inşallahh ilk bebişimizin resmi varmı ?

arkadaşlar tanıyanlar için yazıyorum haber veriyorum dün akşam karakız doğum yapmış 2009 kasım annelerinden. yoğun bakımdaymış herkes dua etsin.
bebek de küvezdeymiş
30. haftadaydı daha kasınm annesi dogurmuş kızlar dikaktli olalım bebekler geliyo hep erkenden dua edin bu bayanada lütfen allah rızası için

allah arkadaşımıza acil şifalar versin..inşallah tez zamanda meleğiyle evine çıkmak nasip olur...
inşallah bizde biraz daha dişimizi sıkıp 37 leri bitirebiliriz..gerçi geldiğimiz şu günlerede binlerece kere şükür olsun...

arzum geçmiş olsuncanım bende ara ara takip ediyorum. biraz önce okudum da kordondan kan alınmış galiba. çok geçmiş olsun epey stresli birşey olmalı. bu haftalarda neden böyle birşey istediler anlamadım ben canım. Neyden şüphelendiler? ama eminim bebeğin gayet sağlıklı çıkacak sonuçlarda canım hiç moralini bozma bebeğin sağsalim doğacak Allahın izniylea.s

slm kızlar evet guzel kızım geldi erken geldi hastanede bıraktım melegimi cok kucuk daha ayrı kalmak zorundayız bi sure saglıklı olsunda nefes alsında ayrı kalalım ne diyim dualarınıza ihtiyacım var ne olur kızıma dua edin cok ihtiyacı var canım kızımın ne olursunuz

cnm benim rabbim melegine şifa versinde bian önce kavuşun hayırlı ugurlu olsun minigin rabbim sizinle olsun hepopuyorumnanaktan

canımmm allah analı babalı büyütsün inş meleğin bir an önce çıkar hastaneden çok sağlıklı olur inş

Canım benim meleğin geldi demek hayırlısı olsun... inşallah çabuk toparlar :Saruboceq: dualarımız seninle...

ncinar canımm sezeryanmı oldu normalmi ? erken olmasının sebebi ne? biraz anlatırmsıın rica etsemmm ağrın sancın mı vardı

ah canım....dua etmez miyiz hiç...şu mübarek ramazan ayında...Rabbim yar ve yardımcınız olsun..acil şifalar versin...minik kızımız bir an önce çıksın,anasının kucağına gelsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bizi habersiz bırakma olur mu...güzel haberlerini bekliyoruz...kendine de dikkat et canım..moralini yüksek tut..bebişinin sana ihtiyacı var unutmakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…