2009 Ekim Anneleri

ii geceler kıslarrr

nçınar canım sağlıkla meleğine kavuş inş. canım sağlık durumu nasıl neden erkenden geldi annesi sana

kıslar artık hastane çantamızı hazırlama zamanı geldi zannedersem. çantamıza aşada yazdıklarımı koyucam eğer eksik yada gereksiz şeyler varsa yardımcı olurmusunuz ???
bebek için:
hastane çıkışı. ebelere vermek için battaniyenin içine koyucaklarım (bez,iç zıbın,dış zıbın,patikli pantalon, çorap, eldiven, şapka, bide hastane çıkışının patikli tulumu var hangisini giydirirlerse)
2 iç zıbın
1 dış zıbın
1 battaniye
3 ağız mendili
10 tane bez
1 ayaklı pantalon
1 ayaklı tulum
1 çift çorap
Altını silmek için pamuk
pişik önleyici krem

kendim için
1 tane uzun kollu pijema tk.
1 tane sıfır kollu pijema tk.
hasta bezi
terlik
emzirme sütyeni
çamaşır
çorap
göğüs kremi (bepanten almayı düşünüyorum)
göğüs pedi
kağıt havlu
atlet
diş macunu,fırçası
lohusa tacı :)

çok geçmiş olsun canım..Allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:

allahım yarebbimm sağlıcakla gelsin meleklerimiz ilk meleğimiz eylül olur olmaz attmış kendini dışarı allahım sağlıkla annesinin kucağında eve döner :Saruboceq: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

iyi geceele rkızlar..göbegım acıdı iyice..egılıyorum ya.reflüde basladı hayırlısı bakalım bu gece kac kere uyanacagım allah bilir..
herkese huzurlu uykular diliyorum ...

yaa kimsede tam bilgi yokmu merakımdan çatırdıcam burda kuzu nasılmış anne nasılmışş senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

gizemcigim tum bildigimiz bu yazilanlardan ibaret.ncinar bi mesaj yazdi okadar sorularimizada cevap vermedi daha sonra yazar belki

sanırım tam 32 haftalık doğdu yada 31+ 6 falan
durumu iyiymiş bebeğin dualarımz bebişle inşalah en kısa zamnda kucağına alır

suyu gelmişti yavaş yavaş bekliodu sonra kayboldu ortadan doğurup geldi

Çınar yorgundur kıslar belkıde sezeryan olduysa yatıyodur kesın beklıcez yapcak bıŞı yok onlar ıyıleŞsınde dınlensın annemız yorgunnn vede ÜzgÜn mınıgı ıÇınn

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

sağlıkla meleğini kucağına alsın yaa daha çok küçük oo annesine ihtiyacı vardırr offfff mafoldumben

Dualarımız çınarla ve bebeği ile bu mübarek günde. Allah'ım herkesin sağlıkla yavrursuna kavuşmayı nasip eylesin.

Çok heyecanlı... Mutlu sona az kaldı inşallah...

günaydın fıstıklar...opuyorumnanaktan
bugece hiç doğru düzgün uyuyamadım yine....mirmirmirmir
hayırlısıyla bugünü inşallah iyi haberlerle atlatırımmm:Saruboceq:

:çok üzgünüm:işte sezaryandan bu yüzden tırsıomm bennn canım....hayırlısıyla herkese istediği gibi doğum şekli verir inşallahh allahım...:Saruboceq:
selam kızlar ben geldimmm
internetim bağlandı sonunda :)))
greencem hayırlı olsun netiniz.....opuyorumnanaktan

canım prensesein hayırlı olsunn..opuyorumnanaktan.en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde eve dönmesi dileğiyle....allahım ellerini prensesinin üzerinden çekmesin inşallah ve kısa zamanda toparlanmasına yardım etsinnnn:Saruboceq:

günaydın kıslarr bu gece hiç uyuyamadım ya sabaha kada nilüfercim ve biriicik kızı için dua ettim ve ağladımm allahım nolur en kısa zaamanda kollarına alsın meleğini diye senağlama

inanmıyoruuumm..ncinar doğummu yapmışş..kıyamam yaa ayrı meleğinden..Allahım yardımcıları olsunnn..inşallah iyi hbrlerle geri gelir enkısa zamanda...

açılışı kim yapıcak diyoduk,bukadar erken olmasaydı keşkem
:gitme:

Günaydınlar herkese ilk bebişimiz geldi mi ben mi yanlış anladım fisfisfis daha çok erken değil mi ya :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…