slm kızlar biz geldik bebeşimle zor bi geçe ve gün geçirdik ama allaha şükür iyiyiz şuan gece hiç uyuyamadık melegim kıpır kıpır bazen bazende toplananıp kalıyordu bi bölgede sabah gittik hastaneye 2dr+2hemşireyle işlemimiz gerçekleşti melegimi görcektiniz igneyi kordona tam yaklaştırcaklar kaçıyo pozisyon değiştiriyo doktorlarda bende çok kötü olduk 3.ignede pesetti melegim kanlar alındı tabi ben fena oldum korktum doktorların herdenemesinde bişey olucak diye kordon kopması tehlikesi 1000de 1olmasına ragmen korktum ona bişey olcak diye 1kaç saat yattımm orda en son bendende kan alıp 5günlük 2tane ilaç verip gönderdiler 10gün sonra sonuçlar çıkcak birazcık canım yanıyo bebiş hareket ettikçe ama hareket ettiğini bilmek yetiyo bana işte böle kendimi toparladım aglamıyorum güçlüyüm 10gün sonra sonuçlar inş. iyi çıkacak inanıyorum hepinize çooook teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden sizlerin destegi olmasaydı bukadar güçlü olamazdım bugün tekrar sagolun kızlar
slm kızlar evet guzel kızım geldi erken geldi hastanede bıraktım melegimi cok kucuk daha ayrı kalmak zorundayız bi sure saglıklı olsunda nefes alsında ayrı kalalım ne diyim dualarınıza ihtiyacım var ne olur kızıma dua edin cok ihtiyacı var canım kızımın ne olursunuz
sanırım tam 32 haftalık doğdu yada 31+ 6 falan
durumu iyiymiş bebeğin dualarımz bebişle inşalah en kısa zamnda kucağına alır
suyu gelmişti yavaş yavaş bekliodu sonra kayboldu ortadan doğurup geldi
Kızlar ncınarı soruyordum size sürekli haber geldi şimdi gelmiş yazdı bana doğum yapmış miniği küvözdeymiş dualara ihtiyacı var Rabbim miniiğini korusun inşallahh
iyilermiş birazdan gelir azar sanırım
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrsuna
:çok üzgünüm:işte sezaryandan bu yüzden tırsıomm bennn canım....hayırlısıyla herkese istediği gibi doğum şekli verir inşallahh allahım...:Saruboceq:bende sezeryan konusunda onlari düsünüyorum canim. Ben ayilanca kadar bebisim nolucak ne yapicaklar nereye koyucaklar diye. bide dogar dogmaz ac oluyorlar hemen emiyorlar baskasnin sütünü verirler diye. cocuk orda burda gezicek baskalarinin kucaginda ayilana kadar
greencem hayırlı olsun netiniz.....opuyorumnanaktanselam kızlar ben geldimmm
internetim bağlandı sonunda :)))
slm kızlar evet guzel kızım geldi erken geldi hastanede bıraktım melegimi cok kucuk daha ayrı kalmak zorundayız bi sure saglıklı olsunda nefes alsında ayrı kalalım ne diyim dualarınıza ihtiyacım var ne olur kızıma dua edin cok ihtiyacı var canım kızımın ne olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?