2009 Ekim Anneleri

günaydın Şeyma'cım a.s.
günaydın iremcim evet canım ilk bebişimiz gelmiş, inşallah çabuk toparlar :Saruboceq:

GÜnaydın kızlarrr..
Çok kÖtÜyÜm ya sersem gıbıyım uyuyamadım bÜtÜn gece sabaha karŞı dalmıŞım ooff baŞım Çok aĞrıyorr..

oohh herkesler gelmeye başlamışşş..nbr kızlar..ben gibi şokla başladınız güne sanırsam..hepimizi sardı yawaştan doğum korkusu demi..hiç sıra bize gelmicek gibiydi habire göbük büyütcem gibiydi..azkalmışşş

Günaydın kuzularropuyorumnanaktan
ncinardan haber var mı?

günaydın ekim annişleri..bende uyuyamadım ama artık alıştım sanırım koymuyor..kaydirigubbakcemile3
ilk bebişimiz gelmiş..maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin annişimizin inşallah sağlıklıca kavuştursun bebeğine..:Saruboceq:
niye bu kadar erken gelmiş prenses bilen varmı konuşan duyan..:uhm:

günaydın zuzum vallahi az kaldı tırs tırs oldum kaydirigubbakcemile3
günaydın elalım yeni bir haber yok bildiğim kadarıyla

GÜNAYDIN KISLAR BıSDE UYUYAMADIK AKŞAM KOCAM YÜZÜNDEN ıLK DEFA AYRI YATTIK mafoldumben

canım günaydın... birkaç gün önce suyum geldi biraz diyordu sanırsan ondan erken gelmiş, Allah anasına babasına bağışlasın :Saruboceq:

canım normal ama uykusuzluk artık,artık bebişlerimiz şimdiden uyutmuyorlar bizi... olsun hayırlısıyla gelsinler yeterki opuyorumnanaktan çok yorma canım kendini...

yeni gelen bebişimiz inş. bi an önce sağlığına kavuşur.. dualarımız seninle küçük melek. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin..
benide korkular sarmaya başladııı... çok tedirgin olmaya başladım artık heran gelebilirrr... Rabbim zamanında sağlıklı evlatlar nasip et. amin.

kızlar ya eczanelerde pedler warmış gelen akıntının amniyos sıwısı olup olmadığı anlamak için..onlardan mı alsak..biraz çirkin olcak ama, :kedi: bugün çok az su gibi bi akıntım gelmiş..herzamankinden diil..

biriyle konuşutuğumda doğum nezaman diye sorduklarında bayramdan sonra diyorum peşinden de tabi belli olmaz heran gelebilir diyorum ama dil alışkanlığı..sanki çok warmış gibi bi rahatlık war üzerimde,,garip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…