- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
günaydın yasemincim,hayırdır canım ne oldu :uhm:
hayırdır yasemin..inşallah önemli bir problem yoktur..niye üzüyorlar bizi hamile hamile anlamıyorumlmaz:
yok kızlar kavga etmedikte horultusundan uyuyamadım kovaladım bende adam meheter takımı gibi valla susmuyo ben dürtüyom o horluyor ben dürtüyom o horluyorrr :mymeka:
yok kızlar kavga etmedikte horultusundan uyuyamadım kovaladım bende adam meheter takımı gibi valla susmuyo ben dürtüyom o horluyor ben dürtüyom o horluyorrr :mymeka:
zuzum Allah korusun bi doktora git istersen
günaydın fıstıklar ay ilk bebeğimiz dünyaya gelmiş çok duygulandım ama çok erken davranmış.
kızlar ya eczanelerde pedler warmış gelen akıntının amniyos sıwısı olup olmadığı anlamak için..onlardan mı alsak..biraz çirkin olcak ama, :kedi: bugün çok az su gibi bi akıntım gelmiş..herzamankinden diil..
günaydın fıstıklar ay ilk bebeğimiz dünyaya gelmiş çok duygulandım ama çok erken davranmış.
çok tırsak gördüm seniinaniknanik
şaka bi yanada dün akşamdan beri bende baya tırstım, çantamı yerleştirmemiştim bugün yerleştircemzemuszemus
pempemm nbr ajkımmopuyorumnanaktan
pempemm nbr ajkımmopuyorumnanaktan
Canım biz iyiyiz çok şükür bir türlü denk gelemedik sen nasılsın yiğenim nasıl
36. haftaya girdik bugün..kızımcım 1 hafta 10 gün daha sabrderse içim rahatlıcak bi ohh dicemm
kızlar bişi sorucam ben..çatı muayenesini bu hafta yaparlarmı cumartesi doktora gidicemde ona göre hazırlıklı gideyim dedim :kedi:
36. haftaya girdik bugün..kızımcım 1 hafta 10 gün daha sabrderse içim rahatlıcak bi ohh dicemm
sanmam canımm erken daha senin için..bi 37 filan oluncak yaparlar herhal...kızlar bişi sorucam ben..çatı muayenesini bu hafta yaparlarmı cumartesi doktora gidicemde ona göre hazırlıklı gideyim dedim :kedi:
anammmmmmmmm zuzuuuumm çok az kalmışşş akannehir akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?