2009 Ekim Anneleri

günaydın yasemincim,hayırdır canım ne oldu :uhm:

hayırdır yasemin..inşallah önemli bir problem yoktur..niye üzüyorlar bizi hamile hamile anlamıyorum lmaz:

yok kızlar kavga etmedikte horultusundan uyuyamadım kovaladım bende adam meheter takımı gibi valla susmuyo ben dürtüyom o horluyor ben dürtüyom o horluyorrr :mymeka:

yok kızlar kavga etmedikte horultusundan uyuyamadım kovaladım bende adam meheter takımı gibi valla susmuyo ben dürtüyom o horluyor ben dürtüyom o horluyorrr :mymeka:

:roflol: :roflol: hay Allah iyiliğini wersin ne güldümmm :roflol:

zuzum Allah korusun bi doktora git istersen

ay yokk çok az bişiy de şimcik ncinardan tırstım heralde onun nasıldı hatırlıyomusunz...

çok tırsak gördüm seniinaniknanik
şaka bi yanada dün akşamdan beri bende baya tırstım, çantamı yerleştirmemiştim bugün yerleştircemzemuszemus

günaydın fıstıklar ay ilk bebeğimiz dünyaya gelmiş çok duygulandım ama çok erken davranmış.

pempemm nbr ajkımmopuyorumnanaktan

ayy bende bişi oldu sandım kaydirigubbakcemile3 o benim kocadada var canım maşallahı var ama onada alıştım sanırım koymuyor Şeniz

çok tırsak gördüm seniinaniknanik
şaka bi yanada dün akşamdan beri bende baya tırstım, çantamı yerleştirmemiştim bugün yerleştircemzemuszemus

pempemm nbr ajkımmopuyorumnanaktan

naniknanik naniknanik

lalim doktora gidio bugün..iişallah suyu normale dönmüştür

36. haftaya girdik bugün..kızımcım 1 hafta 10 gün daha sabrderse içim rahatlıcak bi ohh dicemm

kızlar bişi sorucam ben..çatı muayenesini bu hafta yaparlarmı cumartesi doktora gidicemde ona göre hazırlıklı gideyim dedim :kedi:

Canım biz iyiyiz çok şükür bir türlü denk gelemedik sen nasılsın yiğenim nasıl

ayy evet kuşum karşılaşamadık, bizde iyiyiz kızımla çok şükür ama açızz şimdi kavaltı hazırlayıp yememiz lazımzemuszemus
kocişte içerden horul horul uyuyo Allahtan ayrı yatıyozda yasemin gibi yataktan atmak zorunda kalmıyom:roflol:

kızlar bişi sorucam ben..çatı muayenesini bu hafta yaparlarmı cumartesi doktora gidicemde ona göre hazırlıklı gideyim dedim :kedi:
sanmam canımm erken daha senin için..bi 37 filan oluncak yaparlar herhal...
anammmmmmmmm zuzuuuumm çok az kalmışşş akannehir akannehir

korkutma adamı kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…