- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 643
- 40
kızlar bişi sorucam ben..çatı muayenesini bu hafta yaparlarmı cumartesi doktora gidicemde ona göre hazırlıklı gideyim dedim :kedi:
37. haftaya kadar küvez riski varmış. Bütün bebekleerde değil ama bazılarında oluyormuş. Allah korusun hepsini :Saruboceq:
sanmam canımm erken daha senin için..bi 37 filan oluncak yaparlar herhal...
korkutma adamı kaydirigubbakcemile
Ben pazartesi doktordaydım. NST cihazına bağladılar. Çok fazla sancım varmış. Ama ben hiç birşe hissetmiyordum. Doktor şok oldu. Doğurmak üzeresin nerdeyse dedi. akannehir
Alttan muayene etti. Çok şükür bebek daha yukarıdamış ve henüz açılma olmamış.
Yatman lazım en az 15 gün daha tutmalıyız bebeği içeride dedi. 37. haftaya kadar bebek küvez riski taşırmış. Doğum yapacağım hastanede küvez yok çünkü.
Bende 1 haftadır yatıyorum evde. Ama baya ağrılarım var
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşalh :Saruboceq:
zuzum inş. bebişlerimiz zamanında gelir canım :Saruboceq:
Ben pazartesi doktordaydım. NST cihazına bağladılar. Çok fazla sancım varmış. Ama ben hiç birşe hissetmiyordum. Doktor şok oldu. Doğurmak üzeresin nerdeyse dedi. akannehir
Alttan muayene etti. Çok şükür bebek daha yukarıdamış ve henüz açılma olmamış.
Yatman lazım en az 15 gün daha tutmalıyız bebeği içeride dedi. 37. haftaya kadar bebek küvez riski taşırmış. Doğum yapacağım hastanede küvez yok çünkü.
Bende 1 haftadır yatıyorum evde. Ama baya ağrılarım var
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşalh :Saruboceq:
yapmazlar ama sen yınede temkınlı git.
sanmam canımm erken daha senin için..bi 37 filan oluncak yaparlar herhal...
korkutma adamı kaydirigubbakcemile
Ekstra bir durum olmadığı sürece çatı muayenesi yapılmaz.
Sancı vs. gibi doğum belirtileri görülürse acak o zmaan yaparlar
gunaydin kizlar merhaba nasilsiniz ?
kizlar nicar arkadasimiz dogum yapmis haberiniz varmiydi , az önce mail yollamis bana ben öyle ögrendim ALLAH im yardimicisi olsun bebegine :Saruboceq:
ewet canım haberimiz war kızlar gece yazmışlar topice..ayrıntılı bişiyler anlatmışmı mailinde sana...
yok sadece ben dogum yaptim dualariniza ihtiyacim var diye yazmis baskada birsey yazmamis kac haftalikti valla unuttum ya
amin canim insallah sira yavas yavas geliyor bize eylul annelerinden daha cesaretliyiz sanirim kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?