2009 Ekim Anneleri

kızlar bişi sorucam ben..çatı muayenesini bu hafta yaparlarmı cumartesi doktora gidicemde ona göre hazırlıklı gideyim dedim :kedi:

Ekstra bir durum olmadığı sürece çatı muayenesi yapılmaz.
Sancı vs. gibi doğum belirtileri görülürse acak o zmaan yaparlar

37. haftaya kadar küvez riski varmış. Bütün bebekleerde değil ama bazılarında oluyormuş. Allah korusun hepsini :Saruboceq:

ewet canım o yüzden diyorum ya bi hafta 10 gün diye..1 hafta soora 37ye girces iişallah..accık minik olur belki meleğim ama küwez olmaz en azından..işallah hiçbirimiz tanışmayız küwez denen sewimsizle

elalım bu saate kadar açmısın hadi çabuk git karnını doyur
Valla kociş benden rahatsız fırıldak gibi dönüyorum yatakta uyuyamıyorum o benden rahatsız oluyor sanırsam yakında ben kovulacağım yataktan kaydirigubbakcemile3

Ben pazartesi doktordaydım. NST cihazına bağladılar. Çok fazla sancım varmış. Ama ben hiç birşe hissetmiyordum. Doktor şok oldu. Doğurmak üzeresin nerdeyse dedi. akannehir
Alttan muayene etti. Çok şükür bebek daha yukarıdamış ve henüz açılma olmamış.
Yatman lazım en az 15 gün daha tutmalıyız bebeği içeride dedi. 37. haftaya kadar bebek küvez riski taşırmış. Doğum yapacağım hastanede küvez yok çünkü.
Bende 1 haftadır yatıyorum evde. Ama baya ağrılarım var
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşalh :Saruboceq:

kızlar tekrar görüşürüz şimdilik kaçtım bebişin uyku setini yıkadım bitti onu makineden çıkartayım görüşürüz .

ayy Allah korusun ya sen hissetmiyosun we sancın war.ya nst için erken dese bağlamasa?? iyiyim sanıp fıldır fıldır gezsen benim gibi:kedi: ((( zuzuu kır dizini otur kaydirigubbakcemile)))

enammmm çok korktum şimdi..sancı hissetmemek ne biçim bişi..ben bebeğimi baya aşşada hissediyorum doktora diyeyim bari..yaa Allah ım zamanında versin bebişlerimizi kucağımıza..dün ilk defa korktuğumu hissettim nasıl doğurcam nasıl bakıcam ben bebişe diye..off çok zormuş yaklaşınca daha iyi anlıyor insan..bide dün temizlik yaptım evi dayanamadım valla bi gün gezinirken böyle çıkartcam tövbe yarabbim..nayse ben telaş oldum gideyim kahvaltı yapayım bari..:bbo:kafamçokkarıştı

yapmazlar ama sen yınede temkınlı git.

sanmam canımm erken daha senin için..bi 37 filan oluncak yaparlar herhal...

korkutma adamı kaydirigubbakcemile

Ekstra bir durum olmadığı sürece çatı muayenesi yapılmaz.
Sancı vs. gibi doğum belirtileri görülürse acak o zmaan yaparlar

kızlar o zaman ben genede tedbirli gideyim..bebeği aşşada hissediyorum deyince yapmaya kalkarsa yanmıyayımkaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar merhaba nasilsiniz ?

kizlar nicar arkadasimiz dogum yapmis haberiniz varmiydi , az önce mail yollamis bana ben öyle ögrendim ALLAH im yardimicisi olsun bebegine :Saruboceq:

gunaydin kizlar merhaba nasilsiniz ?

kizlar nicar arkadasimiz dogum yapmis haberiniz varmiydi , az önce mail yollamis bana ben öyle ögrendim ALLAH im yardimicisi olsun bebegine :Saruboceq:

ewet canım haberimiz war kızlar gece yazmışlar topice..ayrıntılı bişiyler anlatmışmı mailinde sana...

günaydın şeker anneler...bakıyorumda doğum muhabbeti bayağı bir artmış...dün gece bende düşündüm durdum nasıl doğurucam epidurale dayanabilecekmiyim diye...allah hakkımızda hayırlısını versin...

merhaba kızlar nasılsınız.biz oğlumla gene yoğun bir güne başladık iş yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…