merhaba kızlar nasılsınız.biz oğlumla gene yoğun bir güne başladık iş yerinde.
selam kızlar bugun nasılsınız?gece ruyamda sancım baslamıs bı panık bızde cantam bıle hazır deıl dıe aglıyorum kocam bı turlu cantayı bulamıyo falankaydirigubbakcemile3nası bı bılınc altıysa cantayı hazırlamadım dıe kafaya cok taktım sanırım amma etkılenmısım!!
selam kızlar bugun nasılsınız?gece ruyamda sancım baslamıs bı panık bızde cantam bıle hazır deıl dıe aglıyorum kocam bı turlu cantayı bulamıyo falankaydirigubbakcemile3nası bı bılınc altıysa cantayı hazırlamadım dıe kafaya cok taktım sanırım amma etkılenmısım!!
ama:bbo:n ben 5 gun falan gelmezssem demektirki bende dogurmus olurum haberiniz olsun :))))) burda hastanede normal 4 sezeryan 5 gun kaliyoruz ,
haber ver kız gitmeden önce hemen 5 sn gir ben gidiyom de...çatlatma bizi
sen hemen çantanı hazırla bence bak ne olucağımız belli deil..hem bundan sonra çantam hazır diye huzurla uyursun..:roflol:
a,selam canim hehehehe artik ruyalarimiza girmeye basladi desene cok etkileniyoruz ondan kaynaklaniyor ama 2 hafta sonra bu kadar olmayiz cunku gelsede gelmesede sorun yok insallah
hayirlisi olsun zeynom insallah , artik dinlen calisan bayanlar icin cok zor gercekten tum gun masa basinda vs 4 buklum oturmak insani yorar ALLAH im herkesin yardimcisi olsun , zeyno hicmi giremeyeceksin artik yok sa ?
:))))))) insallah kiz haber veririm tabi amazonda tel numaram var ayrica onunkinide aldim mutlaka bir sekilde haber olur :) amannnnnnnnn ben dogurmayim sirami isteyen olursa vereyim zaten 2 gundur dogurmakan korkuyorum halbuki ben daha once dogum yaptim ama sanki hic dogurmamis gibi korkuyorum akannehir
selam ilkaycım nasılsın?uzun zamandır sayfaya gırememıstım hersey yolunda mı
Büyük ihtimal giremem canım. Evimde netim yok. Annemlerde var annemlere gittiğim zaman girebilirm ancak.
dogru soyluyosun vallahı hazırlayayım barı cantayıkaydirigubbakcemile3
kızlar benım kafam cok karıstı adet donemıne gore 33haftalıgım doktora gore 34 bebişin gelişimine gore de 35 haftalıkmısım ben sımdı hangısıne gore kendımı hazırlıcam:uhm:
sèkèr simdilik iyiyim sanirim bazen kasilmalarim vs oluyor ama idare ediyorum dinleniyorum surekli valla bende biktim artik surekli evdeyim istedigim gibi hareket edemiyorum vs korkuyorum hayirlisi olsun doktorum 10 gun daha sabret demisti sonra istedigin gibi hayatina devam et :) bakalim neler olacak , senin halin keyfin nasil tatlim uzun zamandir gormedim senide
iiyim canım bendekaydirigubbakcemile5 1ay öncesıne kadar cok fazla kalca agrım vardı yuruyemıyordum ama allaha sukur sımdı cok ııyım gectı.
su aralar tek sorunum kılo alma konusu cok kılo almaya basladım doktorumda cok kızıyo napcam bılmıyorummafoldumbensabah aksam kan surubu ıcıyorum bence onun etkısı var ama doktor kabul etmıyo ondan kılo almazmısım?!!
sızın kılo durumları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?